Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κανένα RPG βασισμένο σε D&D όπως το Neverwinter Nights ή Baldur's Gate...

είτε σε στυλ Diablo ή Sacred.

δεν ενδιαφέρομαι για 1ου προσώπου...όπως είναι το Oblivion...

περιμένω προτάσεις να δω τι να πάρω.

Αν δεν ενδιαφέρεσε για κάτι καινούργιο, αλλά θες και κάτι πιο φρέσκο και διαφορετικό από τα κλασικά, σου προτείνω το Septerra Core. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις έναν emulator του SNES και να παίξεις το Final Fantasy 3... Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άλλα αξιόλογα RPG εφόσον μου βγάζεις το Baldur's Gate το D&D κτλπ... Επίσης ίσως να σου αρέσει το icewind dale.

Δημοσ.
Αν δεν ενδιαφέρεσε για κάτι καινούργιο, αλλά θες και κάτι πιο φρέσκο και διαφορετικό από τα κλασικά, σου προτείνω το Septerra Core. Επίσης μπορείς να κατεβάσεις έναν emulator του SNES και να παίξεις το Final Fantasy 3... Δεν νομίζω ότι υπάρχουν άλλα αξιόλογα RPG εφόσον μου βγάζεις το Baldur's Gate το D&D κτλπ... Επίσης ίσως να σου αρέσει το icewind dale.

έχω τερματίσει όλα τα icewind dale...

το Septerra Core δεν το έχω δει...θα το ψάξω...

για Final Fantasy δεν με κόβω...

Δημοσ.

Εννοείς ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι που να τελειώνει χωρίς μάχη;! (rpg εννοώ, όχι civilization). Πού;! Πού;!

Μάλλον εννοεί το fallout 2 αν παίξεις με δηπλωμάτη χαρακτήρα,την μάχη στο τέλος με τον hardigan την κάνουν εκείνοι οι στρατιώτες στο διπλανό δωμάτιο και λογικά αποφεύγονται και οι υπόλοιπες
Δημοσ.

Το morrowind παίξε, είναι έπος. Μην αγγίξεις καν το oblivion,και επίσης υπάρχουν αρκετά καλά για psx και ps2, με έναν εξομοιωτή έχεις πάρα πολλές επιλογές.Τα kotor,planescape,gothic κτλ που ανέφεραν οι άλλοι είναι εγγυημένα

Δημοσ.

Α να αναφέρω...

ότι έχω παίξει-τερματίσει τα

Baldur's Gate
Neverwinter Nights 1 & 2
Icewind Dale 1 & 2
Dungeon Siege 1 & 2
Titan Quest
Diablo 1 & 2
Sacred

και μερικά που δεν θυμάμαι ονόματα

σκεφτόμουν για το Two Worlds...
αλλά δεν ξέρω και τι άλλο υπάρχει...

Πολύ όμορφο ιστορικό, έχω πολλές αναμνήσεις από τα παραπάνω gamez.. (Όλα εκτός από το Titan..)

Το περίεργο κσες πιο είναι? Οτι ούτε τα μισά από αφτά μπορεί να μιν κσέρεις να παίζεις..

IMO θα σου συνιστούσα να ξεκινήσεις λίγο  MMO πια, να δίξεις στο εαφτό σου τι κσερεις.. Εχεις πεκσει υπεραρκετά RPG ..

Ασε που δεν πιστεύω να έπαιξες NwN OnLine για να το παρατάς....Εαν παίξεις, μπορεί να είσαι και μέτριος .... Είναι αυτό που λέει η σοφή EA ->

Game Experience may change during online play.

Φιλικά πάντα, εγώ παμπολλες φορές ελεγα ότι είμαι l33t σε καπιο game π έπαιζα με NPC, και μόλις εμπενα online ετρωγα τα μούτρα μ.. Δεν έχει καμια σχεσι το ένα με το άλλο, διστιχως =/

Γι αυτό σου προτείνω αυτό που σου προτείνω ^^

Regards,
Koritsi_Gia_RPG..
Δημοσ.

Δεν υπάρχει ακόμα κάποιο MMO που να αξίζει. Άντε ίσως το eve(που ακόμα και αυτό καταντά βαρετό ώρες ώρες) και το anarchy online(που δεν ξέρω αν λειτουργούν οι servers του ακόμα, χαχαχαχ).Όλα τα γνωστά είναι το συνηθισμένο grinding-κλικ-κλικ που θα το βαρεθείς λογικά. Περίμενε να βγει κανα conan που ίσως λέει κάτι. Τουλάχιστον θα έχει real-time μάχη αλά gothic

• Moderators
Δημοσ.

Edit: Για mmos, γεγονός είναι πως όλα (ακόμα και το EvE) είναι βασισμένα στο grinding και ποιος έχει μεγαλύτερο σπαθί. ;)

Αν και στο EvE μου άρεσαν μερικά τρελά που είχαν κάνει όπως και την σχεδόν καταστροφή μιας guild από μέσα που έκανε μια μισθοφορική guild.

Αυτά είναι. :P

Βασικά το EvE, αν έχεις χρόνο, πιστεύω ότι είναι το πιο μεγάλο MMO. Εγώ πάντως περιμένω το Age of Conan, έτσι για να κόβουμε κεφάλια και να περνάμε την ώρα μας. Καιρό έχω να παίξω ένα καλό παιχνίδι με σπαθιά.

Ενώ γενικά για RPGs, Kotor 1 - 2. ;)

Δημοσ.

Δεν ενδιαφέρομαι για MMO. Έχω παίξει guild wars & lineage 2 στο παρελθόν...

θέλω rpg...

δεν θέλω gridding ...θέλω επιλογές...θέλω σκέψη...traps...υπόθεση...multiclassing...θέλω παιχνίδι και όχι MMB (Massive Multiplayer Burning)...για MM...παίζω ποδόσφαιρο με άλλους 29 στην ομάδα που παίζω...και LAN με άτομα μέσα στο AWMN...

έβαλα το Arcanum...αλλά ο κόσμος δεν με ενθουσιάζει και τόσο...θα παίξω λίγο για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη.

ακούω και άλλες γνώμες

Δημοσ.
ακούω και άλλες γνώμες

Αφου το θες..

...για MM...παίζω ποδόσφαιρο με άλλους 29 στην ομάδα που παίζω...και LAN με άτομα μέσα στο AWMN...

Πρωταπολλα sorry, 29 καταστεβαστες πλιντιριων τους αποκαλεις MASSIVELY o_O

Massively = 9.000.000 Πλιθισμος Online .. get a life ..

Δεν ενδιαφέρομαι για MMO. Έχω παίξει guild wars & lineage 2 στο παρελθόν...

θέλω rpg...

....θελεις να κερδας και να φτιάχνεις charakia με αντιπαλο ενα ΙΛΙΘΙΟ PC..Πολυ απλα δν αντέχεις στον ανταγωνισμο΄του  MMO..ΔΥΣΤΙΧΩΣ για σας πεδια μου..Αλλά τα MMORPG δν σε βοιθανε να ανεβεις lvl με το επίπεδο IQ σου .. ούτε με τιν τιχι σου .. αντε μπορεί με τα λεφτά σου .. αλλά απο εκεί και πέρα θέλει προσπαθια για να κσεχωρισεις .. Τώρα εαν εσείς το λετε "Buuurning, No Life, KliKKLiK, bLAH blaH" εγώ έχω να πω  .. ότι το L2 και το κάθε Grinding Game .. θελει ΤΡΟΠΟ όχι ΚΟΠΟ ..

Δν φανταζεστε ποσο βαριεμε να σας τα αναλυω .. αλλά απλα ιποσινιδιτα, έστω, να κσερετε οτι δν έχετε ΙΔΕΑ .. Και εαν εσύ Blackman στο L2 μπήκες σαν ανίδεος .. λοφικό είναι να βγίκες και  etc .. Εγω όταν μπενω να πέκξω σε έναν server του οπιοδιποτε game .. θα μπω για να γίνω γνωστί και να rularw .. αλλιως δν ειπάρχει λογος .. Τι; Bottom Feader? Nahh.. Ή top ή τπτ .. Εκεί πάνω είναι το πεχνιδι, δν με ενδιαφέρει τι γίνετε στο  Dion ..

Το Oblivion το βαριεμε αναλειτα .. Δν με σκοτωνει τπτ .. Απλα προχοραω και δερνω.. καμια μα καμια δισκολια .. Τι να το κανω αφτο και ασ μιν έχει ούτε 1 λεπτο grinding lol

Ε, αμα σου αρέσει αφτο και γενικά να πέρνεις μια "σταλα" εμπιρια (Γτ offline στάλα περνεις..) από το κάθε game και να λες οτι τα τερματισες κιολλας, εμενα μ περισεβει κατσε να σου βρουμε ένα RPG να παιζεις πεδι μ, εγώ μια γνωμι π0σταρα..

/HF

Koritsi...

• Moderators
Δημοσ.

Εγω όταν μπενω να πεκσω σε έναν server του οπιοδιποτε game .. θα μπω για να γίνω γνωστι και να rularw

Αυτό κάνεις πάλι εδώ.
Αρχίζεις με topics που ζητάς βοήθεια και κάνεις τα γλυκά smilies ^_^ "awww!!" και μετά μπαίνεις σε όποιο thread με RPG και αν δεν συμφωνούν με την γνώμη σου, αρχίζεις αμέσως να την λες σε οποιονδήποτε.

Το ροζ χρώμα το παράτησες ευτυχώς, την κακία σου όμως, όχι.

Αν θες να γίνεις γνωστή και στο συγκεκριμένο μέρος, σταμάτα να είσαι συνέχεια υπεράνω και να δείχνεις στον κόσμο τι να κάνει. Και αν ο τρόπος είναι να bot-άρεις όπως έλεγες αλλού, τότε δεν ξέρω γιατί μιλάς για προσπάθεια.

Πρέπει μάλλον να φας κανένα report και ban ξεγυρισμένο, γιατί ενώ παντού προσπαθούμε να μιλάμε κανονικά, εσύ έχεις πάντα το ειρωνικό ή το "ξέρω καλύτερα από όλους" ύφος.
Δημοσ.

Ρε koritsi gia pc ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά που λες; 

Επίσης, μάθε να γράφεις, δόξα τον cthulhu ένα σωρό λεξικά υπάρχουνε, γράφε τις ρημαδιασμένες αγγλικές λέξεις στα αγγλικά.
Επίσης, άτομο που botarei, και μετά έρχεται και λέει, εγώ τα σπάω εγώ ***, είναι το λιγότερο τραγικό για εμένα

και τους 9 μύρια παίκτες online που τους είδες εσύ; Στους x1000 xp servers του lineage ή στους 100 servers του wow που δεν αντέχουνε πάνω από 200 άτομα στο ίδιο μέρος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...