Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Από γραφικά έχει τα στοιχειώδη φυσικά (εξ ου και οι ελάχιστες απαιτήσεις). Το πρότεινα στον Blackman γιατί είναι πολύ κοντά σ' αυτά που έχει ήδη παίξει και φαντάζομαι ότι δεν θα τον ενοχλεί. Τα δικά σου γούστα δεν τα ξέρω
Bspus Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Το planescape torment φτιαχτηκε με τη μηχανη του Baldurs Gate, οποτε τα γραφικα θυμιζουν πολυ αυτο. Δυστυχως δεν το επαιξα οταν ειχε βγει. Ισως καποια στιγμη. Το κακο με τον blackman ειναι οτι ζηταει RPG βασισμενα σε κανονες D&D. Αν βεβαια ειναι διατεθειμένος να κανει στραβα ματια σε αυτον τον τομέα, πολυ καλo RPG κατα τη γνωμη μου ειναι το Arcanum. Ειναι και αυτο βασισμενο στη μηχανη το BG αν και μαλλον λιγο βελτιωμενη αφου κυκλοφορησε τελη 2001. Το σεναριο του ειναι καταπληκτικο και πρωτοτυπο. Σε εναν Fantasy κοσμο με dwarves, orcs, elves και τα σχετικα αλλα ο οποιος βρισκεται στη μεση της βιομηχανικης επαναστασης και η τεχνολογια εχει προχωρησει αρκετα ωστε να αποτελει απειλη για την καθιερωμενη μαγεια. Ο χαρακτηρας μπορει να διαλεξει οποιον απο τους 2 δρομους θελει σχετικα με αυτο. Απο κει και πέρα υπάρχει το lionheart του 2003. Γραφικα παρομοιου στυλ παλι με BG (μονο τετοια RPG) μου αρέσουν. Η μόνη ξενερα ειναι οτι αναφέρεται στο δικό μας κόσμο της αναγέννησης ή λιγο πριν (φυσικα με μαγειες και ολα τα σχετικα) αλλα κατα τ'αλλα πολυ καλο. Τα αλλα που θα προτεινα ειναι τα fallout 1 και 2. Παιχνιδια του 1997-98, παλι ισομετρικο RPG το οποιο ομως ειναι στο μέλλον, μετα απο πυρηνικο ολοκαυτωμα. Σεναριο Mad Max δηλαδη. Καμια σχεση με μαγειες αλλα κατα τη γνωμη μου το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει
Blackman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Οπότε μέχρι στιγμής έχουμε... 1)Gothic 2 2)KOTOR 1+2 3)Jade Empire 4)Planetscape Tornment 5)Arcanum 6)Lionheart για τα falout δεν ψάχνομαι...περιμένω να βγει το 3... καμία καινούρια κυκλοφορία ή πιο πρόσφατη;
totti Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Spellforce 2 edit: άκυρο...strategy είναι.... παίξε τα 1) Sacred 2: Fallen Angel (αν βγήκε) 2) Dungeon Siege Ι 3) Dungeon Siege ΙΙ
chek2fire Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Blackman αν έχεις πολύ καλό μηχάνημα σου προτείνω το gothic 3 είναι φοβερό rpg με παρα πολύ καλό story.Το τελείωσα πρόσφατα και νομίζω ότι είναι αρκετά παρεξηγημένο game.
chiderboy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2007 +1 για το arcanum. Τα άλλα πέρα από το baldurs gate 2 δεν τα έχω δοκιμάσει αλλα το arcanum θυμάμαι ήταν πολύ καλό και με πολύ ωραίο story
Sadman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Οπότε μέχρι στιγμής έχουμε... 1)Gothic 2 2)KOTOR 1+2 3)Jade Empire 4)Planetscape Tornment 5)Arcanum 6)Lionheart απο ολα αυτα με 64μβ onbaord gpu και με 512ram γτ ενδιαφερετε ενας φιλος μου να αρχισει να παιζει rpgs πεζει τπτ?
MiltoZ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 καμία γνώμη για το 2 worlds? To Two Worlds δεν το έχω παίξει αλλά είναι σαν το oblivion (το οποίο κι αυτό μπορείς να παίξεις σε 3rd person view). Εφόσον δεν σε νοιάζουν τα γραφικά δες και το Wizardry 8. Aαα, και το kotor που αναφέρθηκε είναι must!
tsioudiver Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Πρώτο και καλύτερο το Planescape:Torment αν και ίσως δυσκολευτείς να το βρείς. Είναι απο τα παιχνίδια που ίσως καταφέρεις να τελειώσεις διχως ούτε μια μάχη. Το Arcanum είναι πού καλό παιχνίδι επίσης και ίσως μοναδικό. Πραγματικά, η ατμόσφαιρα του δεν έχει να κάνει με κανέναν άλλο τίτλο. Το Lionheart θα το παρομοίαζα με το Divine Divinity, συμπαθητικά.. Δεν έχω να σου προτείνω κάποιο εναλλακτικό τίτλο εκτός εάν θες να παίξεις τα Eye Of Beholder
Blackman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 το Divine Divinity ήταν ωραίο παιχνιδάκι... βρήκα μέχρι στιγμής το Arcanum & το Jade Empire & κοιτάζω για τον Planetscape
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Πρώτο και καλύτερο το Planescape:Torment αν και ίσως δυσκολευτείς να το βρείς. Είναι απο τα παιχνίδια που ίσως καταφέρεις να τελειώσεις διχως ούτε μια μάχη. Εννοείς ότι υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι που να τελειώνει χωρίς μάχη;! (rpg εννοώ, όχι civilization). Πού;! Πού;!
chek2fire Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Mακριά απο το 2 worlds.Φοβερά απαραδεκτο game σε όλους τους τομείς του.Το είχα και έφαγε unistall μέσα σε μισή ώρα.
Mithrantir Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2007 το Divine Divinity ήταν ωραίο παιχνιδάκι... βρήκα μέχρι στιγμής το Arcanum & το Jade Empire & κοιτάζω για τον Planetscape Μικρή αλλά σημαντική διόρθωση είναι Planescape και όχι Planetscape. Έχει σημασία. Το παιχνίδι είναι απίστευτο (παρ' όλο που δε κατάφερα να το τελειώσω, και πρέπει κάποια στιγμή). Και είναι καθαρά RPG. Θα έλεγα οτι είναι απ' τα διαμάντια που δεν ακούστηκαν πολύ, αλλά λάμπουν πιο λαμπερά απ' τα άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα