ikaruga24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Αν δεν ηταν η αθλια καμερα του Drakensang θα το προτεινα και εγω αλλα ειναι πραγματικα αθλια οποτε...
Tobajara Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δε βλέπω στη λίστα το Vampire the Masquerade: Bloodlines ούτε τα Mass Effect must play τίτλοι, αίσχος ντροπή και όνειδος για τις απουσίες και αύριο με τον κηδεμόνα σου . Άλλη πολύ ξεχωριστή επιλογή είναι το Alpha Protocol, που είσαι σούπερ ντούπερ πράκτορας σε στυλ Μποντ Τζέιμς Μποντ και παρά τα ελαττώματά του (το ΑΙ κυρίως) αξίζει πραγματικά τον κόπο. Σε κάτι πιο action RPG το Divinity 2: The Dragon Knight Saga είναι πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Jade Empire επίσης, αν σου αρέσει η Άπω Ανατολή αν και δε με συγκίνησε ιδιαίτερα, και τέλος άλλη μια ψήφος στα Drakensang. 1
libereas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Action rpg με arena. Καλησπέρα gamers. Ψάχνω αυτές τις μέρες ένα Action rpg game με αρένα έχω φάει το τόπο και τίποτα. Βαρίεμαι το farming και το PVE και ψάχνω φουλ pvp. Αν lvlαρεις και με το pvp είναι ακόμα καλύτερο. Οι απαιτήσεις που θέλω να έχει είναι σχετικά καλά γραφικά, να είναι point and click (να κουνας τον παίχτη σου με Mouse) να μην είναι moba φυσικά και να μην μου πείτε path of exile ή drakensang. Να είναι τύπου grim dawn αν το ξέρετε πάνω κάτω.
greekmanael Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 RPG στα ελληνικά Γεια σας , μπορείτε να μου πείτε μερικά μεταγλωττισμένα rpgs στα ελληνικά ,είτε είναι mmo είτε singleplayer .Το 4 story το metin 2 και drakensang δεν μου άρεσαν , υπάρχουν άλλα;Sp κυρίως σαν το gothic 3 ή σαν το skyrim .
Nath2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παλικάρια μια βοήθεια. Υπάρχει κάποιο rpg style game σαν το torchlight και τον van hellsing που να είναι realistic; Δηλαδή χωρίς μάγους spells και φανφάρες μονο κανονικά σπαθιά δορια πανοπλίες κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα