xavier Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 το dark souls δεν ειναι για ολους...προτεινεται μονο σε καμμενους
BlackBird79 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Θα ηθελα καποιο πιο action rpg (επειδη δεν τα εχω συνηθισει τετοιου στυλ, το 1998 που λες ημουν 2-3 χρονων) Και έτσι ξαφνικα νοιώθω πολύ μεγάλος...
Sog96Ch Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 πηρα το Dark souls Edit: Τωρα πρεπει να βρω τα mods 2nd Edit: http://pcgamingwiki.com/wiki/Dark_Souls:_Prepare_to_Die_Edition και για αυτο http://darksouls.nexusmods.com/mods/446//?
Liquidsnake Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Πάντως έχε υπόψη και τα witcher που πρότειναν κάποιοι. Παιχνίδια απο team που σέβεται τους αγοραστές, το τρίτο θα φύγει σίγουρο preorder.
chillbill Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Σιγουρα ειναι εξαιρετικο Rpg ειδικα για τοτε που βγηκε αλλα ειναι καθαρα υπερβολη να το λες και καλυτερο ολων των εποχων . βγαίνω λίγο offtopic,αλλά είμαι ανοιχτός σε αντιπροτάσεις!!! και μη σου πω αν τυχόν δεν τα ξέρω, σπεύδω να τα προμηθευτώ, ακόμη ψάχνω/παίζω τέτοιου στυλ όπου τα πετύχω (το καλοκαίρι έφαγα σχεδόν ένα μήνα με το avernum:escape from the pit που αναφέρθηκε, αντί για το skyrim που ήταν η άλλη υποψηφιότητα )
Tmark Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 βγαίνω λίγο offtopic,αλλά είμαι ανοιχτός σε αντιπροτάσεις!!! και μη σου πω αν τυχόν δεν τα ξέρω, σπεύδω να τα προμηθευτώ, ακόμη ψάχνω/παίζω τέτοιου στυλ όπου τα πετύχω (το καλοκαίρι έφαγα σχεδόν ένα μήνα με το avernum:escape from the pit που αναφέρθηκε, αντί για το skyrim που ήταν η άλλη υποψηφιότητα ) Από καθαρά Classic Computer RPG πλευράς, το Avernum είναι καλύτερο του Skyrim για μένα.. Και κάνει μόλις 10€.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αναφερουμε το Skyrim συνεχεια. Walking simulator ειναι, οχι RPG. RPG παιχνιδι με ανυπαρκτους χαρακτηρες, ανυπαρκτο στορυ, ανυπαρκτη αναγνωριση των ηρωικων σου ή οχι.....εεεε δεν το λεμε και RPG. Πραγματικα arrow to the knee φαση. 1
Tobajara Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Από party based CRPGs τα Drakensang ήταν ό,τι καλύτερο έχει βγει πρόσφατα. http://www.metacritic.com/game/pc/the-dark-eye-drakensang και βγήκε πρόσφατα και sequel. Εξαιρετικά παιχνίδια, αν και σήμερα θεωρούνται "εκτός ρεύματος". Πού θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός...
Sog96Ch Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Το Dark souls δεν βολευει χωρις gamepad (βρηκα ενα παλιο gamepad που ειχα και δουλευει αλλα μου εμφανιζει λαθος τα κουμπια ξερετε πως θα το φτιαξω
Sog96Ch Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Το Dark souls δεν βολευει χωρις gamepad (βρηκα ενα παλιο gamepad που ειχα και δουλευει αλλα μου εμφανιζει λαθος τα κουμπια ξερετε πως θα το φτιαξω. Κανεις; (βρηκα το gamepad ειναι Saitek p380... Να μου αρεσει το παιχνιδι και να μην με βουλευει το gamepad/keyboard-mouse)
MariosX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα! Ψάχνω να βρω κανένα καλό RPG game Μέχρι στιγμής έχω παιξεί και τερματίσει αυτά: Neverwinter Nights 1 & 2 (with all expansions) Dragon Age Origins and 2 (with all DLCS) The Witcher 1 & 2 (enhanced editions) Fallout 3 & New Vegas (with all DLCS) Elder Scrolls IV: Oblvion & V: Skyrim (with all DLCS) Deus EX: Human Revoltuion Star Wars Knights of the Old Republic 1 & 2 Αν γίνετε παρακαλώ αποφύγετε να μου προτείνετε παιχνίδια στυλ Skyrim γιατι πολύ απλά αυτά τα παιχνίδια είναι ατελείωτα
angmar Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ναι μεν λες οτι δεν θέλεις παιχνίδια στυλ Skyrim, αλλά ενώ βλέπω στη λίστα σου Elder Scrolls IV & V δεν βλέπω το Μorrowind. Κρίμα δεν είναι;
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις παίξει όλα τα σημαντικά-διάσημα των τελευταίων 15 ετών. Μόνο λιγότερο γνωστά ή/και παλιά τώρα μένει να δοκιμάσεις,όπως Might&Magic,Arcanum,Icewind Dale,Baldur's Gate.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Παρότι δεν είναι πρώτου προσώπου, εγώ θα πρότεινα τo Drakensang και το Drakensang: The River of Time. Και τα δύο μου άρεσαν πολύ, το δεύτερο έχει και dlc, το Phileasson's Secret.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα