Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα ηθελα καποιο πιο action rpg (επειδη δεν τα εχω συνηθισει τετοιου στυλ, το 1998 που λες ημουν 2-3 χρονων)

Και έτσι ξαφνικα νοιώθω πολύ μεγάλος... :cry:

Δημοσ.

Πάντως έχε υπόψη και τα witcher που πρότειναν κάποιοι. Παιχνίδια απο team που σέβεται τους αγοραστές, το τρίτο θα φύγει σίγουρο preorder.

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι εξαιρετικο Rpg ειδικα για τοτε που βγηκε αλλα ειναι καθαρα υπερβολη να το λες και καλυτερο ολων των εποχων :P.

βγαίνω λίγο offtopic,αλλά είμαι ανοιχτός σε αντιπροτάσεις!!! :)

και μη σου πω αν τυχόν δεν τα ξέρω, σπεύδω να τα προμηθευτώ, ακόμη ψάχνω/παίζω τέτοιου στυλ όπου τα πετύχω (το καλοκαίρι έφαγα σχεδόν ένα μήνα με το avernum:escape from the pit που αναφέρθηκε, αντί για το skyrim που ήταν η άλλη υποψηφιότητα :P )

Δημοσ.

βγαίνω λίγο offtopic,αλλά είμαι ανοιχτός σε αντιπροτάσεις!!! :)

και μη σου πω αν τυχόν δεν τα ξέρω, σπεύδω να τα προμηθευτώ, ακόμη ψάχνω/παίζω τέτοιου στυλ όπου τα πετύχω (το καλοκαίρι έφαγα σχεδόν ένα μήνα με το avernum:escape from the pit που αναφέρθηκε, αντί για το skyrim που ήταν η άλλη υποψηφιότητα :P )

Από καθαρά Classic Computer RPG πλευράς, το Avernum είναι καλύτερο του Skyrim για μένα.. 

Και κάνει μόλις 10€.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αναφερουμε το Skyrim συνεχεια. Walking simulator ειναι, οχι RPG. RPG παιχνιδι με ανυπαρκτους χαρακτηρες, ανυπαρκτο στορυ, ανυπαρκτη αναγνωριση των ηρωικων σου ή οχι.....εεεε δεν το λεμε και RPG. Πραγματικα arrow to the knee φαση.  

• Like 1
Δημοσ.

Από party based CRPGs τα Drakensang ήταν ό,τι καλύτερο έχει βγει πρόσφατα.

http://www.metacritic.com/game/pc/the-dark-eye-drakensang

και βγήκε πρόσφατα και sequel.

Εξαιρετικά παιχνίδια, αν και σήμερα θεωρούνται "εκτός ρεύματος". Πού θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός...

Δημοσ.

Το Dark souls δεν βολευει χωρις gamepad (βρηκα ενα  παλιο gamepad που ειχα και δουλευει αλλα μου εμφανιζει λαθος τα κουμπια ξερετε πως θα το φτιαξω;)

Δημοσ.

Το Dark souls δεν βολευει χωρις gamepad (βρηκα ενα  παλιο gamepad που ειχα και δουλευει αλλα μου εμφανιζει λαθος τα κουμπια ξερετε πως θα το φτιαξω.

Κανεις; (βρηκα το gamepad ειναι Saitek p380... Να μου αρεσει το παιχνιδι και να μην με βουλευει το gamepad/keyboard-mouse)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ψάχνω να βρω κανένα καλό RPG game

Μέχρι στιγμής έχω παιξεί και τερματίσει αυτά:

• Neverwinter Nights 1 & 2 (with all expansions)
  • Dragon Age Origins and 2 (with all DLCS)
  • The Witcher 1 & 2 (enhanced editions)
  • Fallout 3 & New Vegas (with all DLCS)
  • Elder Scrolls IV: Oblvion & V: Skyrim (with all DLCS)
  • Deus EX: Human Revoltuion
  • Star Wars Knights of the Old Republic 1 & 2

Αν γίνετε παρακαλώ αποφύγετε να μου προτείνετε παιχνίδια στυλ Skyrim γιατι πολύ απλά αυτά τα παιχνίδια είναι ατελείωτα

Δημοσ.

Ναι μεν λες οτι δεν θέλεις παιχνίδια στυλ Skyrim, αλλά ενώ βλέπω στη λίστα σου Elder Scrolls IV & V δεν βλέπω το Μorrowind. Κρίμα δεν είναι;

Δημοσ.

Έχεις παίξει όλα τα σημαντικά-διάσημα των τελευταίων 15 ετών.

Μόνο λιγότερο γνωστά ή/και παλιά τώρα μένει να δοκιμάσεις,όπως Might&Magic,Arcanum,Icewind Dale,Baldur's Gate.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρότι δεν είναι πρώτου προσώπου, εγώ θα πρότεινα τo Drakensang και το Drakensang: The River of Time. 

Και τα δύο μου άρεσαν πολύ, το δεύτερο έχει και dlc, το Phileasson's Secret.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...