tera2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Αμα βρεθει που θενα πειτε το μου και εμενα!!!! Μετα απο 1μηνα κατεληξα σε αυτον και απλα ΔΕΝ υπάρχει
depoina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Αμα βρεθει που θενα πειτε το μου και εμενα!!!! Μετα απο 1μηνα κατεληξα σε αυτον και απλα ΔΕΝ υπάρχειΜίλησα με e-shop και με ενημέρωσαν ότι περιμένουν παραλαβή σήμερα και πως θα τον έχω ή αύριο το απόγευμα ή Σάββατο πρωί..Μου είπαν να τους τηλεφωνήσω πάλι αύριο στις 10 το πρωί για να μου πουν ακριβώς....
tera2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μκαρι γιατι παρειγγειλα σήμερα αλλά με επιφύλαξη γιατι προς το παρον ΔΕΝ είχαν κομματια.... Ελπίζω να έχουν συντόμως
depoina Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μκαρι γιατι παρειγγειλα σήμερα αλλά με επιφύλαξη γιατι προς το παρον ΔΕΝ είχαν κομματια.... Ελπίζω να έχουν συντόμωςΑπό τη στιγμή που μπορείς να κάνεις παραγγελία μέσω νετ, σημαίνει πως αργά ή γρήγορα θα φέρουν...
tera2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 To αργα με απασχολει . Προς το παρον πάντως δεν τον έχουν οπότε φτου και από την αρχη αν δεν μπορώ να αποκτησω αυτόν....
tera2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δεν θέλω να το παίξω θεός αλλα.... Μιλησα ανετα αυριο θα τον έχεις παρέλαβαν κομματια Γιουπι!!!! Αντε να το πάρω και εγω το μηχάνημα να ησυχάσω!!!! Επεκταση εγγυσης κανουν σε αυτα? Συμφερει αραγε?
argiris77 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Λοιπόν παράγγειλα κι εγώ σήμερα απο e-shop και μου είπαν σε τρείς εργάσιμες μέρες -σχετικό αυτό- , δηλαδή απο τετάρτη. Πάντως αν κανείς το βιάζεται έχουν τα mediamarkt καμιά 30αριά ετοιμοπαράδοτα, χθές πέρασα μια βόλτα από κει Επέκταση εγγύσής θα κάνω σίγουρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για 3 χρονάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.