andreas44m Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 θα ηθελα την βοηθεια σας.εχω φτιαξει ενα καταστημα ηλεκτρονικων αγορων για το ιντερνετ μεσω php,mysql,apache server.χρησιμοποιησα τον wamp-5,και ενω ειναι ολα ενταξει οταν την ανεβαζουμε στο ιντερνετ 'η την στελνω σε αλλον υπολογιστη δεν βλεπει την βαση δεδομενων και κατα συνεπεια τουσ πινακεσ αυτησ.ολα τα αλλα δουλευουν κανονικα.μπορει καποιοσ να μου πει τον σωστο τροπο μεταφορασ(export) τησ βασησ δεδομενων.δοκιμασα και τον phpmyadmin αλλα τιποτα!!!ευχαριστω για την βοηθεια σασ εκ των προτερων.
alex2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να σε βοηθήσω...αλλά είχα το ίδιο πρόβλημα όταν κάναμε μία εργασία στην σχολή.Φτιάξαμε λοιπόν τις βάσεις,για ένα site δημοπρασιών, και όταν πήγαμε στο εργαστήριο για να εξεταστούμε καμία δεν δούλευε. Αυτό που κάναμε τότε είναι: Υπάρχει μία επιλογή στην MySQL που είναι backup my DB ή κάτι τέτοιο.Το αποτέλεσμα είναι να σου σώνει όλη την βάση σε SQL κώδικα. Οπότε απλά τρέχεις τον κώδικα στην MySQL του άλλου υπολογιστή και όλα καλα. Ελπίζω να σε βοήθησα.
Hatman Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 To php my admin exei export se .sql file. koita katw katw ekei pou leei na sto ziparei. To thema einai to inport an mporeis na to 3anakaneis se phpmyadmin... also koita ta versions twn vasewn na einai idia. An ekei pou pas na to valeis einai version 4 tote na kanei export apo phpmyadmin me compatibility mysql4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.