Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Warcraft ΙΙΙ!

Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παίδες χθες έκανα format το pc για να στρώσει και σήμερα έβαλα το Warcraft III στην συνεχεια έβαλα και το FT. Το πρόβλημα είναι οτι με το που ανοίγω το game μαυρίζει η οθόνη και δεν ανοίγει το game όταν είναι στην 1280x1024 μαυρίζει η οθόνη γίνετε 800x600 και φαίνεται μονο το taskbar, πατάω alt+tab με πάει σε άλλο πρόγραμμα που έχω ανοιχτό και κολλάνε όλα μετά. Όταν είναι 800x600 μαυρίζει όλη η οθόνη. Καμια Λύση???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Τους πέρασα ήδη 2 φορες επίσης τα αλλα μου games, Counter-Strike και Call of Duty Παίζουν κανονικά. Τώρα ψάχνω στο net να δω αν έχει και άλος αυτό το πρόβλημα. Η τελευταία επιλογή μου είναι reinstall, ήδη έχω κάνει uninstall και manual καθαρισμό της reg σε λίγο παίζει να κάνω και κάνα defrag μπας και στρώσει και μετά install πάλι.

Δημοσ.

λογικά κάτι παίζει με κάποιον απο τους drivers μιας και είπες ότι είσαι από format.τσέκαρε αν έχεις βάλει drivers mobo direct x 9c.

επίσης δοκίμασε να έχεις πιο μικρή ανάλυση στο p.c όταν πας να ανοίξεις το war3 και τσέκαρε και τα hertz της οθόνης...

Δημοσ.

afou ekanes format tin prwti fora pou pas na to aniksis twra to war3 sou trexei panta ena video.PANTA TIN PRWTI FORA MONO.patontas ENTER H ESC den 8umamai stamataei to video.

me liga logia 8elw na pw mipos den exeis codes gia to video?

mporei na lew kai @@xidies ala afou ta dokimases ola ....malaki@ paizei

mafe

:)

Δημοσ.

Μπα τα δοκίμασα όλα έβαλα και ξανά 1024x768 άνοιξα το game και βγάζει την black screen. Το game δεν ανοίγει απλά βγάζει την black screen και δεν παίζει τα videos που είναι στην αρχή. Καμια λύση??

Δημοσ.

ελπίζω να δοκίμασες να πατήσεις esc όταν σου βγάζει την μαύρη οθόνη :P

δοκίμασε να κατεβάσεις τα klite codecs και μετά να το τρέξεις...δεν μου έρχετε και εμένα κάτι άλλο εκτός απο αυτό που λέει ο bymafe.

Δημοσ.

Θάνο και bymafe ευχαριστώ παρα πολύ για την βοήθεια σας, το έφτιαξα, απλά μετανόμασα το Movies στο root το WC3 σε Moovies, μετά άνοιξα το game και δούλευε. Τώρα όλα ok!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...