novice21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Με ποιο προγραμμα μπορω να μετατρεψω avi αρχεια se dvd,για να αναγνωριζονται απο το home dvd player,και σε τι format πρεπει να γινουν?. Σημειωση:Το home player δεν υποστηριζει AVI arxeia. Ευχαριστω.
parsifal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Όχι επειδή έκανα εγώ το συγκεκριμένο post που αφορά AVI --> DVD (ναι, καλά!), αλλά υπάρχει και το Με ποιο πρόγραμμα;
AWERAWER Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 convertxtodvd.poli kalo programma.vazi kai ipotitlous an thes.
marmegap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Όχι επειδή έκανα εγώ το συγκεκριμένο post που αφορά AVI --> DVD (ναι, καλά!), αλλά υπάρχει και το Με ποιο πρόγραμμα; Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε και μεις;
parsifal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε και μεις; Μπαρδόν; :?:
marmegap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Επειδή είχες απαξιώσει τα transcodings και επανέλαβα....
parsifal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τα transcodings με τη διαδικασία AVI --> DVD πού κολλάνε... ;
novice21 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Παιδια ευχαριστω ολους σας.Ξεκιναω την επιχειρηση.Μακαρι να βρω ακρη.
marmegap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τα transcodings με τη διαδικασία AVI --> DVD πού κολλάνε... ; Επειδή αναφέρανε συχνά το ConvertX,το οποίο,κατά τη γνώμη μου,ανήκει στους transcoders.
parsifal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Όταν μιλάμε για DVD, συνηθίζεται transcoding να εννοούμε την τεχνική που εφαρμόζουν μερικά προγράμματα (DVDShrink, Nero Recode, DVD2One κλπ) να πετάνε αβέρτα πληροφορία από το MPEG-2 video stream μίας DVD9 ταινίας για να χωρέσει σε ένα DVD5 δισκάκι. Σε αντιδιαστολή με το reencoding, στο οποίο γίνεται πλήρης αποκωδικοποιήση του MPEG-2 σε raw video και συμπίεση σε εντελώς νέο MPEG-2 stream με έναν MPEG encoder, το οποίο δίνει συνήθως οπτικά καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν το ConvertXToDVD ξεκίνησε ως τέτοιο πρόγραμμα μόνο (DVD9 --> DVD5), αλλά πλέον παίρνει ως είσοδο ένα κάρο formats, άρα αναγκαστικά έχει full MPEG-2 μηχανή συμπίεσης και δεν κάνει απλά transcoding.
marmegap Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Συγχέω το χρόνο που απαιτείται για τη μετατροπή,σε σχέση με το χαρακτηρισμό,εν αντιδιαστολή με το encoding. Μου είχε μείνει τότε απ' το Dvd2One,που xackεύαμε το μέγεθος του αποτελέσματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.