antreaslam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 καλα ναι δε το συνεχιζω γιατι προφανως εχετε προηγουμενα φυσικά κ έχουμε προηγούμενα,γιατί δεν έχει παραδεχθεί (ακόμα) ότι είμαι ψηλότερος, ομορφότερος, περισσότερο μορφωμένος,και το μόνο που έχει παραπάνω από εμένα, είναι τα nike του,κ τις μαγνητοφωνημένες ακροάσεις από διαλέξεις ξένων πανεπιστημίων... Παντως μεταξυ μας ρε φιλε, και οσων αφορα το pdf σου, πιστευεις οτι ο παναθηναικος δεν εχει κανει αναλογες μαλακιες?? να ξεκινήσω,λέγοντας πως φυσικά και έχει κάνει. αυτό που μου τη δίνει, είναι η προπαγάνδα των τελευταίων 10 χρόνων, περί χούντας (όταν σαν καθεστώς ευνόησε την πειραιώτικη ομάδα),το κλασσικό πε΄ρι διαιτησίας,κ ο καπετάνιος,τα ίδια έκανε (ενώ ΔΕΝ έκανε τα ίδια), περί χαρίσματος δημοσίων χρημάτων (και σε εσάς το ίδιο έχιε συμβεί,έτσι,γενικά κ αόριστα),κλπ! από κει κ πέρα,στις υποθέσεις δωροδωκιών,φυσικα κάπου θα υπάρχουν κ από μεριάς παναθηναικού ,αλλά όμως, αν έχεις διαβάσει το "βιβλίο" του "ιστορικού" του οσφπ που κοροιδεύει το pdf, θα δεις, ότι ακόμα και ανιστορητος που είναι,δεν μπορεί να βρει στοιχεία για παρόμοια περιστατικά με αυτά που αναφέρονται μέσα. (το έχω ξαναπεί. Ακόμα κ στην -μάλλον βρώμικη- "υπόθεση των λουλουδιών", ο πρόεδρος του οσφπ είπε ότι ψήφισε υπερ του παο, γιατί δε μπορεί να στηριχτεί σε αβάσιμες κατηγορίες κ φήμες,χωρίς αποδείξεις)!
antreaslam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 (αν θέλεις να συνεχίσουμε το διάλογο, πάμε προς το πράσινο τόπικ, που έτσι κ αλλιώς δεν έχει κίνηση, εξαιτίας της καταπληκτικής ομάδας που φτιάχνουμε στη μπάλα,που μας έχει αφήσει όλους άλαλους,κ άναυδους?)
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το είδαμε στο site της uefa τελικά
alexzzz Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τώρα το είδα το ποστ παιδιά, αλλά να σας πω ότι εδώ και αρκετά χρόνια (5???) βλέπω την κλήρωση από το site της uefa. Αυτό για τις επόμενες φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.