xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Γειά χαρά. Υπάρχει περίπτωση να παρακολουθήσουμε από κάπου online την κλήρωση για το champions league. Αναφέρομαι σε online τηλεοπτικούς σταθμούς κυρίως...
antreaslam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 δεν ξέρω για τηλεοπτικούς σταθμούς,αλλά λογικά αν ξέρεις πως να πιάσεις κανάλια ονλάιν,απλά ψάξε να βρεις την ερτ. Σίγουρα,τα site: uefa.com sportime.gr sport-fm.gr κλπ θα την έχουν ζωντανή αναμετάδοση....
punky Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τι δουλειά έχει ένας βάζελος σε thread για το Champions League?
Dant3L Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εγώ θα την ακούσω την κλήρωση μέσω του http://www.sport-fm.gr . Ο Σωτηρακόπουλος παραμένει σταθερή αξία οπότε...
Christav Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Στις 13:00 απο το Eurosport και απ το site της Uefa επισης.
antreaslam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τι δουλειά έχει ένας βάζελος σε thread για το Champions League? ΕΣΥ ειδικά,δε θα έπρεπε να μιλάς....
punky Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εγώ είμαι συγκινημένος τώρα. Γιατί διαβάζω το pdf σου και δακρύζω με τι κόκκινες βρωμιές εις βάρος των γνήσιων Πειραιωτών.
antreaslam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εγώ είμαι συγκινημένος τώρα.Γιατί διαβάζω το pdf σου και δακρύζω με τι κόκκινες βρωμιές εις βάρος των γνήσιων Πειραιωτών. φίλτατε, αν φτάσεις στα χρόνια της χούντας να δεις ΓΕΛΙΟ!!!! και φυσικά στα τελευταία χρόνια δε χρειάζεται, έτσι κ αλλιώς σχεδόν ότι αναφέρεται,είναι γνωστο....
antreaslam Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εεεεεελα μωρε αντρεαςλαμ και συ πλακιτσα κανει εδώ δε θυμάται ΚΑΝ πότε έπαιξε Α εθνική ο κύριος!!!! (το ξέρω ότι κάνει πλάκα,σιγά μη μπορούσε να μιλήσει σοβαρά ούτως ή άλλως)!
revil Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 καλα ναι δε το συνεχιζω γιατι προφανως εχετε προηγουμενα Παντως μεταξυ μας ρε φιλε, και οσων αφορα το pdf σου, πιστευεις οτι ο παναθηναικος δεν εχει κανει αναλογες μαλακιες??
punky Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 υπομονή. του χρόνου θα έπαιξα πάλι Α' Εθνική. τελικά τι έγινε με την κλήρωση; δεν βλέπω σε κάνα σάιτ να έχει νέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.