filippos!!! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μόλις άνοιξα το νέο laptop toshiba A200-1CR και έχει ένα καμμένο pixel χρώματος πράσινου. Μπορώ να κάνω κάτι? Ευχαριστώ!
pitbulll Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Απ'ότι ξέρω οι εταιρείες (με εξαίρεση την LG αν δεν κάνω λάθος)θεωρούν έναν αριθμό pixel συνήθως 3 ότι είναι μέσα στα ανεκτά πλαίσια της οθόνης και δεν καλύπτεται από εγγύηση.Καλό όμως θα είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους να δεις τι θα σου πουν.
irahara Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μπορεί το πρόβλημα να είναι προσωρινό καλύτερα να ψάξεις κάποια προγραμματάκια που βοηθούν τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να ψάξεις σε forums για οθόνες για περισσότερα.
doc1000 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Kαμένο και χρώματος πράσινου δε συμβιβάζεται. Κολλημένο στο πράσινο προφανώς εννοείς... Είναι αρκετά σπάνιο αλλα συμβαίνει καμια φορά. Υπάρχουν κάποια προγραμματα που αναλαμβάνουν να ξεκολλήσουν το pixel με κάποιες γρήγορες εναλλαγές εικόνας. Ρώτα και στην αντιπροσωπεία αλλα μάλλον το χρόνο σου θα χάσεις γιατί προφανώς δε θα σου το αλλάξουν...
basilis5 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 εγω εχω επαναφερει αρκετες φορες κολλημενο πιξελ με απαλη πιεση πανω στο σημειο της οθονης εκεινο,με ενα μαλακο πανακι επισης εχει τυχει να ξεκολησει μονο του
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Αυτό φτιάχνει;! Οχι ρε γμτ και είμαι 3-4 χρόνια έτσι...
basilis5 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 εμενα μου χει δουλεψει πολλες φορες-αλλα θελει μεγαλη προσοχη επισης υπαρχει και ενα βιντεακι που παιζει πολυ γρηγορα καποια χρωματα και λενε να το παιξεις πανω στο κολλημενο πιξελ για 3-4 ωρες,αλλα εμενα δεν μου χε δουλεψει
21century Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δώστε κάποια λίνκ αλλά φίλε μου ρώτησε στην αντιπροσωπεία στο τηλέφωνο 2105193940
xpapias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 εμενα μου χει δουλεψει πολλες φορες-αλλα θελει μεγαλη προσοχηεπισης υπαρχει και ενα βιντεακι που παιζει πολυ γρηγορα καποια χρωματα και λενε να το παιξεις πανω στο κολλημενο πιξελ για 3-4 ωρες,αλλα εμενα δεν μου χε δουλεψει Δε μου δούλεψε τίποτα από τα δύο
Kagkouros Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 1. πήγαινέ το για αλλαγή 2. δοκίμασε να πιέσεις ελαφρά 3. δοκίμασε ένα "προγραμματάκι" Απ'ότι ξέρω οι εταιρείες (με εξαίρεση την LG αν δεν κάνω λάθος)θεωρούν έναν αριθμό pixel συνήθως 3 ότι είναι μέσα στα ανεκτά πλαίσια της οθόνης και δεν καλύπτεται από εγγύηση.Καλό όμως θα είναι να επικοινωνήσεις μαζί τους να δεις τι θα σου πουν. δείνουν και άλλες εταιρίες για zero-pixel Μπορεί το πρόβλημα να είναι προσωρινό καλύτερα να ψάξεις κάποια προγραμματάκια που βοηθούν τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να ψάξεις σε forums για οθόνες για περισσότερα. δες εδώγια τα "προγραμματάκια"...στα ποστ #75, #78
tzotzo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δεν ισχυουν οι εγγυησεις των desktop οθονων με αυτων των laptop. Μιας και δεν εχει περασει αρκετος καιρος,πιεσε να στο αλλαξουν το laptop
kirimis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δεν ισχυουν οι εγγυησεις των desktop οθονων με αυτων των laptop.Μιας και δεν εχει περασει αρκετος καιρος,πιεσε να στο αλλαξουν το laptop Τι εννοεις "δεν ισχυουν"? Μεσα σε οσους φορητους εχω δει, αναγραφουν ακριβεστατα στην εγγυηση μεσα στα ποσα pixel-subpixel θεωρειται defective το προιον... Anyway... χτες σε PC ξαδερφου πετυχα και γω ενα κοκκινο stuck pixel, και οπως ειπατε εδω... εφτιαξε με ενα απλο τριψιματακι. Εντριβες ηθελε το καημενο, πιαστηκε... (ειχα διαβασει το τοπικ, και ημουν υποψιασμενος...) 8)
tzotzo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Ενα λαπτοπ μπορει να εχει οθονη LG.Το πιο πιθανο ειναι να μην ισχυει η εγγυση zero pixel οπως αν επαιρνες μια οθονη για το desctop σου. Για παραδειγμα η εγγυηση για τα Laptop της lenovo ειναι 7 πιξελ.
filippos!!! Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Πήρα τηλ την Toshiba, ούτε για αστείο δεν το αλλάζουν.. Δοκίμασα και αυτό το video του QuickTime αλλά τίποτα... Πάντως αυτό με το στυλό φοβάμαι να το κάνω... Κάτι άλλο?
Whiteyez Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δοκίμασε αυτό.. http://www.dps.uk.com/freeware_DTP.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.