Strategos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 βλεπω να δουμε κατι σαν psp firmware δλδ να βγαλουν πειραγμενες εκδοσεις του macOS. Εμενα με χαλαει που δεν μπορεις να αλλαξεις τον ηχο που θα χτυπαει το τηλεφωνο με εναν μη custom mp3 ηχο.
georgeadams Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2007 Μα, μπορείς να αλλάξεις τον ήχο κλήσης.
Strategos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 με καποιο mp3 απο αυτα που εχεις περασει στο ipod? αν ναι μαλλον το review που διαβασα ηταν μουφα.
The_Edge Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 με καποιο mp3 απο αυτα που εχεις περασει στο ipod? αν ναι μαλλον το review που διαβασα ηταν μουφα. Όχι έχεις δίκιο. By default δεν το υποστηρίζει, με τα "πειράγματα" όμως που γίνονται ποτέ δεν ξέρεις. Ορίστε ένας οδηγός για το πως μπορείς να το κάνεις τώρα με αρχεία AAC (m4a). http://www.hacktheiphone.com/iphone_editing_ringtones_windows.html
Hal9000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Πλέον έχουμε απόλυτη επιβεβαίωση από το engadget ότι είναι έτοιμο το software unlock του iPhone. http://www.engadget.com/2007/08/24/iphone-unlocked-atandt-loses-iphone-exclusivity-august-24-2007/ Με λίγα λόγια όποιος δε θέλει να περιμένει για το πότε η apple θα φιλοτιμηθεί να το κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, μπορεί να προχωρήσει σε μια εισαγωγή από Αμερική. Βέβαια τώρα να είστε σίγουροι ότι τα χρονοδιαγράμματα κυκλοφορίας θα μικρύνουν αρκετά Το σίγουρο είναι πάντως ότι το group που έφτιαξε το software unlock, δε θα το διαθέσει δωρεάν. Από τη σελίδα τους το κάνουν πολύ σαφές αυτό. http://www.iphonesimfree.com/ Μέχρι στιγμής υπάρχουν 3 λύσεις για να χρησιμοποιήσει κάποιος το κινητό του εκτός Αμερικής με οποιοδήποτε δίκτυο. 1. Hardware Unlock (Δεν απευθύνεται στους πολλούς αλλά σε λίγους) 2. Turbosim (Ειδική sim που με κατάλληλο προγραμματισμό, ξεγελά το iphone ότι πιάνει δίκτυο AT&T ενώ εσείς έχετε κανονικά τη δική σας sim. Κόστος 70 ευρώ και φυσικά έχει εξαντληθεί. Πρόλαβα και πήρα μια και από Δευτέρα θα σας έχω νεώτερα. 3. Το software unlock με άγνωστο κόστος μέχρι στιγμής. Σίγουρο είναι ακόμα ότι το iPhone Dev Wiki θα καταφέρει και αυτό να φτιάξει με τη σειρά του το software unlock και να το διαθέσει δωρεάν.
evagelos_21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δηλαδή για να καταλάβω. Θα αγοράσω ένα κινητο (smart) που δεν θα τραβάει βίντεο. Θα μπορώ μόνο να τα βλέπω(βιντεο) αν είναι και μόνο σε κατάλληλο format. Δεν έχει GPRS. Δεν συνδέεται στο INΤERNET παρα μόνο ME GPRS($$$$). Απο design θα είναι γαμάτο αλλά ... Θα περιμένω την VERSION2 ΥΓ: Αν αυτή την συσκευή την είχε βγάλει η microsoft, θα είχαν πέσει ΟΛΟΙ να την φάνε τώρα ... σσσσσσσσσ ΥΓ2: Αποψή μου
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δηλαδή για να καταλάβω.Θα αγοράσω ένα κινητο (smart) που δεν θα τραβάει βίντεο. Θα μπορώ μόνο να τα βλέπω(βιντεο) αν είναι και μόνο σε κατάλληλο format. Δεν έχει GPRS. Δεν συνδέεται στο INΤERNET παρα μόνο ME GPRS($$$$????). Απο design θα είναι γαμάτο αλλά ... Θα περιμένω την VERSION2 ΥΓ: Αν αυτή την συσκευή την είχε βγάλει η microsoft, θα είχαν πέσει ΟΛΟΙ να την φάνε τώρα ... σσσσσσσσσ ΥΓ2: Αποψή μου Για το Internet: το κινητό δεν υποστηρίζει (ακόμα) GPRS αλλά συνδέεται σε WiFi. Όσο για το video, ναι δεν τραβάει. Προσωπικά το κινητό το αγοράζω για να παίρνω τηλέφωνα. Ανάθεμα αν έχω βγάλει 10 φωτογραφίες με το Κ750i στα 2 χρόνια που το'χω. Όπως είπε στο άλλο topic ο punky, ο καθένας κρίνει ανάλογα με τις προτεραιότητές του.
evagelos_21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 και WiFi πού υπάρχει? ενώ έχω την εντύπωση ότι με G3 θα ήταν κομπλέ Τι να πω. Εγώ και βίντεο και ΠΟΛΛΕΣ φωτογραφίες έχω στο Κ750i μου. Τουλάχιστον φωτογραφίες ανταλάσει με bluetooth?
Hal9000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μια χαρά συνδέεται ένα πλήρες λειτουργικό iPhone σε gprs δίκτυα.
evagelos_21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μια χαρά συνδέεται ένα πλήρες λειτουργικό iPhone σε gprs δίκτυα. Ο λογαριασμός κάθε μήνα?
Hal9000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ο λογαριασμός κάθε μήνα? Ανάλογα τη χρήση και τη χρέωση των ελληνικών δικτύων. Δε καταλαβαίνω αν εννοείς κάτι άλλο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Ο λογαριασμός κάθε μήνα? Δεν σε καταλαβαίνω. Αν συνδέεσαι με GPRS με το Κ750i θα έχεις μικρότερο λογαριασμό απ' ότι με το iPhone; :?
wizzy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2007 Για δέστε αυτό εδώ. Δεν διάβασα όλο το θέμα, ελπίζω να μην έχει δημοσιευτεί ξανά. Edit: τώρα είδα ότι δημοσίευσε κάτι παρόμοιο ο Hal9000. Όπως και να έχει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα