dali13gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Η Apple επέλεξε MP4 και H.264 format για τα video γιατί προσφέρουν καλύτερη σχέση ποιότητας/μεγέθους(ειδικά στο H.264) σε σχέση με άλλα format κάτι που έχει και άμεση(θετική) επιρροή στη διάρκεια της μπαταρίας. Pdf ανοίγει με hackιά. Όπως θα παρατηρήσατε ήδη, το scroll στο iPhone και συγκεκριμένα στον τηλεφωνικό κατάλογο δεν είναι το ίδιο με άλλα κινητά.
LL_NEO Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Η Apple επέλεξε MP4 και H.264 format για τα video γιατί προσφέρουν καλύτερη σχέση ποιότητας/μεγέθους(ειδικά στο H.264) σε σχέση με άλλα format κάτι που έχει και άμεση(θετική) επιρροή στη διάρκεια της μπαταρίας. Σαν να λέμε δεν είναι έλλειψη, αλλά feature. Μουαχαχαχαχα
Hal9000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Το ότι το έχει το K850, μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία του iPhone, δε σημαίνει ότι δεν είναι καινοτομία της Apple (όχι σαν κάποιες άλλες που μας ζαλίζει). Το ποιό κινητό θα βγεί πρώτο στην Ελλάδα δεν έχει καμία σχέση. Και απ'οτι βλέπω το K850 έχει οθόνη 2.2 ιντσών έναντι 3.5 ιντσών του iPhone που είναι μια πολύ μεγάλη διαφορά. Αν εσένα η πρωταρχική ανάγκη σου είναι το να παίρνεις φωτογραφίες τότε φυσικά και επιλέγεις το sony με την 5mp φωτογραφική. Το multitouch αυτή τη στιγμή χρησιμεύει στο zoom in/out. Αν δε δείς όμως τη χρηστικότητα όχι μόνο στις φωτογραφίες αλλά και στον safari, δε μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά για το πόσο χρήσιμη είναι αυτή η τεχνολογία. Pdf διαβάζει αλλά μόνο αν τα έχετε πάρει μέσω email !! Ούτε file explorer έχει ούτε μπορείς να περάσεις κάτι στο iPhone πέρα της μουσικής, videos και φωτογραφιών. 'Οταν αποκολληθεί από το itunes για το συγχρονισμό και θα υπάρχει η δυνατότητα να το βλέπουμε σαν μονάδα δίσκου στο my computer τότε σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Δε μπορώ να δεχθώ δηλαδή ότι θα παραμείνει αυτή η μέθοδος ανάγνωσης των doc,xls, pdf μόνο μέσω email. Το άλλο που παρατήρησα είναι ότι από την πρώτη παρουσίαση που έγινε στην Macworld μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του, μόνο το youtube προστέθηκε σαν δυνατότητα. Και πάλι δε νομίζω να μην έχουν κάνει τίποτα αυτούς τους μήνες σχετικά με την ανάπτυξη νέων εφαρμογών και δυνατοτήτων. Σχετικά με τις 3rd party applications, μια μέση λύση θα τη δώσουν φυσικά οι γνωστοί άγνωστοι που ήδη παρουσιάζουν μεγάλη πρόοδο σε αυτό το θέμα. Δείτε για παράδειγμα τη πρώτη εφαρμογή Terminal που κάνει χρήση του περιβάλλοντος του iPhone. Και αυτό είναι μόνο η αρχή... http://www.youtube.com/watch?v=GnaFdu9yMqQ&eurl=http%3A%2F%2Fgizmodo%2Ecom%2Fgadgets%2Fbreaking%2Ffirst%2Dthird%2Bparty%2Dnative%2Diphone%2Dapplication%2D285830%2Ephp Βέβαια πάλι η Apple θα πρέπει να αναθεωρήσει τα σχέδια της στο θέμα αυτό γιατί αν υπήρχε επίσημο SDK από την ίδια, θα βλέπαμε πολύ καλύτερες εφαρμογές και πολύ πιο γρήγορα. Contacts μια χαρά μπορείς να βρείς στο κινητό και να προσθέσεις. Ακόμα πιο εύκολα μπορείς να καλέσεις έναν αριθμό. Λείπει απ'οτι γνωρίζω δυνατότητα φωνητικής πληκτρολόγησης και mms. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν στην Ευρωπαική έκδοση. Ας περιμένουμε να κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη και κρίνουμε μετά καλύτερα κατα πόσο θα αξίζει η αγορά του με βάση τη τιμή και τις δυνατότητες του σε σχέση με τις προσωπικές ανάγκες του καθενός. Σίγουρα το hype της συσκευής είναι μεγάλο αλλά μη προσπαθείτε μερικοί να το βγάλετε εντελώς άδικο, όχι πριν το πιάσετε στα χέρια σας και το δουλέψετε λίγο.
dali13gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Σαν να λέμε δεν είναι έλλειψη, αλλά feature. Μουαχαχαχαχα Θα ήθελα αν γίνεται λιγότερη ειρωνία στις απαντήσεις σου τουλάχιστον όσες αφορούν σε μένα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μα δεν εξέφρασες κάποια προσωπική γνώμη για να απευθύνεται σε σένα η ειρωνία-γέλιο αποδοκιμασίας. Μέχρι τώρα,εγώ τουλάχιστον,δεν είχα δει να ποδοσφαιροποιείται η κουνητή τηλεφωνία. :roll: Αρχισε να γίνεται και αυτό..
LL_NEO Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 notify mate. Και στην τελική στους αναμεταδότες εκούσιους και ακούσιους διαφημιστικής προπαγάνδας δεν αξίζει κάτι καλύτερο. Τι στον πούτσο σημαίνει καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη αυτονομία με αυτούς τους codecs? Γουστάρω να βλέπω Pixeliασμένα videos και να το τροφοδοτώ με 45μ μπαλαντέζα. Με ποια λογική μου στερεί η apple πρόσβαση στην πλειονότητα των videos που κυκλοφορούν και στον ποιο διαδεδομένο codec atm? Κώστα εσύ που το δούλεψες απάντα μου σε αυτό. Αν το είχες δει με λογότυπο samsung αντί για apple, θα το αγόραζες απο Αμερική μόνο για το έχεις ουσιαστικά σαν mplayer? Αυτό μόνο τέλος.
Hal9000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Από τη στιγμή που τελείωσε η παρουσίαση στη Macworld το ήθελα και βέβαια όχι σαν media player μόνο. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει το unlock (ήδη έχουμε μια πρώτη μέθοδο) και θέλω να πειραματιστώ και με τα 3rd party που θα βγούν. Στη περίπτωση μου μόνο fan της apple δεν είμαι αλλά στο κινητό αυτό βλέπεις κάτι τελείως διαφορετικό από όλα τα άλλα και μόνο για αυτό αξίζει την αγορά του για κάποιον που έχει και μια τρέλα με τα gadgets. 'Οποιος βλέπει πιστεύω τα videos και περιεργάζεται το κινητό, το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι ποιά εταιρεία το διαθέτει.
GREGKERKYRA Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μπράβο παιδιά για την παρουσίασή σας ήταν καταπληκτική... περίμενω με αγωνία κ τις εξελίξεις που θα αφορούν το iphone... Εχω εντυπωσιαστεί απο την οθόνη το scrolling κλπ , αν ξεκλειδωθεί κ υπάρξουν πολλά updates σίγουρα θα το πάρω... Θέλω να αγοράσω κάποιο smartphone θα περιμένω μέχρι την ευρωπαική έκδοσή του κ βλέπουμε ...
dali13gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 notify mate. Και στην τελική στους αναμεταδότες εκούσιους και ακούσιους διαφημιστικής προπαγάνδας δεν αξίζει κάτι καλύτερο. Τι στον πούτσο σημαίνει καλύτερη ποιότητα και μεγαλύτερη αυτονομία με αυτούς τους codecs? Γουστάρω να βλέπω Pixeliασμένα videos και να το τροφοδοτώ με 45μ μπαλαντέζα. Με ποια λογική μου στερεί η apple πρόσβαση στην πλειονότητα των videos που κυκλοφορούν και στον ποιο διαδεδομένο codec atm? Τους αναμεταδότες, σηματοδότες, βηματοδότες και λοιπά ομοιοκατάληκτα μπορείς να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Τώρα κατά πόσο είναι σοβαρό επιχείρημα από οποιονδήποτε χρήστη ότι γουστάρει να βλέπει pixelιασμένα videos απαντάει στο σχόλιο σου περί εκούσιες και ακούσιες προπαγάνδες και αντί-προπαγάνδες όπως συμβαίνει στην περίπτωση σου. Εξάλλου υπάρχουν και ορισμένοι άλλοι μέσα στο forum που έχουν βάλει στόχο να βγάλουν τα προϊόντα της Apple υπερεκτιμημένα-άχρηστα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ένα βλέφαρο στα σχόλια του Administrator που είναι γνωστό πόσο...αγαπάει τα προϊόντα της Apple δεν κάνει ποτέ κακό. Όταν κάτι είναι καλό, αξίζει τα εύσημα ακόμα κι αν δεν "τρέχει" windows mobile με 1000+1 codecs. Κάτι σαν το iPod που δεν έχει πολλά features που υπάρχουν σε άλλα mp3 players και είναι και πιο ακριβό. Αλλά το άτιμο είναι και το πρώτο σε πωλήσεις μακράν από το δεύτερο...Σύμπτωση; Επαναλαμβανόμενη μάλλον. Όταν κάποια στιγμή και το iPhone φτάσει σε αυτό το σημείο ή κάπου κοντά θα μειωθούν και τα βέλη, είμαι σίγουρος. Cheers
getty Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Κι εγώ είμαι απ΄τους μισητούς εχθρούς της apple, αλλά το iphone μοιάζει να είναι κάτι ξεχωριστό από ότι ξέρω έως τώρα. Πολύ γρήγορο μενού, τρελλά πράγματα στο user interface (βλέπε πληκτρολόγιο, μεγένθυση με κατάλληλη κίνηση των δακτύλων, πληροφορίες στο άκουσμα μουσικής κλπ κλπ.) Τώρα το αν αξίζει τα λεφτά του... τα περισσότερα "high-end" κινητά δεν αξίζουν τα λεφτά τους με οικονομοτεχνικά κριτήρια οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο (υπάρχει και το marketing στη μέση )
LL_NEO Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Τους αναμεταδότες, σηματοδότες, βηματοδότες και λοιπά ομοιοκατάληκτα μπορείς να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Τώρα κατά πόσο είναι σοβαρό επιχείρημα από οποιονδήποτε χρήστη ότι γουστάρει να βλέπει pixelιασμένα videos απαντάει στο σχόλιο σου περί εκούσιες και ακούσιες προπαγάνδες και αντί-προπαγάνδες όπως συμβαίνει στην περίπτωση σου. Και όσον οφορά την ποιότητα των επιχειρημάτων μου, ε τουλάχιστον εγώ θέλω να κρατάω για την πάρτη μου το δικαίωμα της επιλογής και όχι να αποφασίζει ο κάθε Steve-ο για μένα. Να φανταστώ ότι εσύ ως οπαδός της ποιότητας κατεβάζεις "αντίγραφα των ταινιών που ήδη έχεις" μόνο σε .H264 και ουδέποτε σε xvid. Πόσο μάλλον τώρα που όλα αυτά θα τα βλέπεις στην οθόνη του iPhone, που ως γνωστόν οι μεγάλες διαγώνιοι στις οθόνες δεν συγχώρουν τέτοιου είδους ατέλειες. Και για την ιστορία. Ποιος είπε ότι είμαι apple hater? To πιθανότερο είναι να τσιμπήσω ένα 12άρι Macbook pro με την επόμενη φουρνιά, ακριβώς επειδή το θέλω για συγκεκριμένες δουλειές που θα εκτελεί καλύτερα απο ότι θα εκτελούσε ένα pc. To θέμα είναι ότι αυτή η βλακεία εδώ έχει χτυπητές αδυναμίες, που ενώ για οποιοδήποτε άλλο κινητό θα σήμαιναν πάτο σε αυτό παιρνάνε στο ντούκου; Γιατί; Μα γιατί πολύ απλά υπάρχουν αρκετά fanboys, fashion ντιριντίκτιμς και καυλωμένοι για να τα σκάσουν. Και στην τελική δεσμεύομαι ότι αν η ευρωπαική έκδοση του iphone έχει εξαλείψει τα μειονεκτήματα που έχει το Αμερικάνικο αδελφάκι του, τότε θα δείξω φωτό με το iphone να γράφει "paredwse λύσσαξε".
skiabox Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια με το interface οπου γινονται ολα με το δαχτυλο πανω στην οθονη ειναι δυνατον να μην γρατσουνιεται/χαλαει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Ρε παιδια με το interface οπου γινονται ολα με το δαχτυλο πανω στην οθονη ειναι δυνατον να μην γρατσουνιεται/χαλαει? http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1730487&postcount=315 Για τις απλές περιπτώσεις. Τώρα αν κάποιος είναι πραγματικά βλαμμένος και το βάλει σε μπλέντερ, το πατήσει με οδοστρωτήρα ή το ρίξει μέσα σε τσιμέντο και μετά παραπονιέται ότι δεν δουλεύει, τι να πω... :roll:
JIMBREED Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1730487&postcount=315 Για τις απλές περιπτώσεις. Τώρα αν κάποιος είναι πραγματικά βλαμμένος και το βάλει σε μπλέντερ, το πατήσει με οδοστρωτήρα ή το ρίξει μέσα σε τσιμέντο και μετά παραπονιέται ότι δεν δουλεύει, τι να πω... :roll: ΜΕΓΑΛΟΣ!!!!
haHa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 'Οταν αποκολληθεί από το itunes για το συγχρονισμό και θα υπάρχει η δυνατότητα να το βλέπουμε σαν μονάδα δίσκου στο my computer τότε σίγουρα τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Βγηκε λεει ο πρωτος file browser για windows για το iphone. http://www.engadget.com/2007/08/06/windows-users-get-iphone-file-browser/ Πολυ καλη ειδηση! Να ελευθερωνεται σιγα σιγα το iphone απο τους περιορισμους που του εβαλε η Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα