Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εννοουν οτι ειναι καινοτομια ενας καλος browser για κινητο.

Γιατι τα υπολοιπα κινητα δεν εχουν πολυ καλους browsers

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εννοουν οτι ειναι καινοτομια ενας καλος browser για κινητο.

Γιατι τα υπολοιπα κινητα δεν εχουν πολυ καλους browsers

Και αυτό λέγεται καινοτομία; Η βελτίωση (αν ισχύει);

Δημοσ.
Και αυτό λέγεται καινοτομία; Η βελτίωση (αν ισχύει);

Αυτό λέγεται βελτίωση. Και ισχύει (θα το είχες καταλάβει και εσύ αν έβλεπες το αντίστοιχο βιντεάκι της παρουσίασης).

To motion sensing και η αυτόματη αλλαγή στο orientation της οθόνης δεν είναι καινοτομία? Αν όχι, πείτε μου σε ποιο κινητο το έχετε δει.

Επίσης, η multitouch οθόνη του δεν είναι καινοτομία?

Και δεν μιλάμε για καινοτομίες εντυπωσιασμού. Μιλάμε για καινοτομίες χρηστικότητας. Η συσκευή γίνεται πολύ (μα πολύ) πιο εύχρηστη με αυτά τα features.

Δημοσ.
Αυτό λέγεται βελτίωση. Και ισχύει (θα το είχες καταλάβει και εσύ αν έβλεπες το αντίστοιχο βιντεάκι της παρουσίασης).

Ωραία, δέχομαι ότι ισχύει. Καινοτομία όμως δεν είναι.

To motion sensing και η αυτόματη αλλαγή στο orientation της οθόνης δεν είναι καινοτομία? Αν όχι, πείτε μου σε ποιο κινητο το έχετε δει.

Λέγεται Κ850 και στην Ελλάδα θα είναι απ' ότι φαίνεται διαθέσιμο πριν το iPhone.

Επίσης, η multitouch οθόνη του δεν είναι καινοτομία?

Σαφώς και είναι.

Και δεν μιλάμε για καινοτομίες εντυπωσιασμού. Μιλάμε για καινοτομίες χρηστικότητας. Η συσκευή γίνεται πολύ (μα πολύ) πιο εύχρηστη με αυτά τα features.

Και πέρα από το zoom, σε τι άλλο χρησιμεύει το multitouch;

Πάντως δε χρειάζεται να έχεις επιθετικό ύφος. Με έχεις πάρει μυρωδιά φαντάζομαι ότι το παίζω και εγώ αυτό το παιχνίδι αν χρειαστεί.

Δημοσ.

Συγχαρητήρια λοιπόν και στη Sony για τις καινοτομίες της. Τέτοια features είναι χρηστικότατα και απαραίτητα.

Είσαι λίγο ευέξαπτος ή είναι η ιδέα μου?

Δημοσ.
Είσαι λίγο ευέξαπτος ή είναι η ιδέα μου?

Να σου πω την αλήθεια, μια χαρά ήρεμος και αραχτός είμαι αυτή τη στιγμή. Το δικό σου μήνυμα μου φάνηκε κάπως πάντως. Πιθανόν (όσο και απίθανο να είναι αυτό :mrgreen: ) να κάνω λάθος.

Edit: Πάντως το συγκεκριμένο feature με το screen orientation μου φαίνεται χρήσιμο αλλά όχι και κάτι που έλειπε ας πούμε. Σε όποιο κινητό και αν εμφανιστεί.

Πάντως, αν και uber cool, πέρα από τα εφεδάκια στο interface δε μου φαίνεται και κάτι τόσο πρωτοποριακό.

Δημοσ.

Το ότι είναι apple δεν μου βγήκε κατά τύχη, ούτε το είπα για να το πω.

Θα σας πως πια είναι η φανταστική καινοτομία.

Όλοι οι κατασκευαστές υπόσχονται, but apple delivers also. ;)

Δοκίμασε να κάνεις το ίδιο πράμα 20 φορές σε ένα "κλασικό" smartphone, pda, scannerάκι κοκ και φάε τα winblows.

3 αναβαθμίσεις, 8 αλλαγές fw, 6 παγώματα, 3 restart, άλλαγμα ελατήρια-μπιέλα, ωχ πάλι για Γερμανό είναι.

-Συγνώμη κε δεν έχετε DOS 6.2 δεν μπορεί να το κάνει αυτό η συσκευή σας. :???:

Και μέσα σε 6-12 μήνες βουρ για το επόμενο μοντέλο.

Τις συσκευές μας τις θέλουμε να συμπεριφέρονται χωρίς προσωπικότητα.

Όταν πατάς για 100η φορά το κουμπί να κάνει ότι και την 1η, όχι να πεισμώνει και να σου κρατάει μούτρα.

[Για αυτό έχουμε τις γκόμενες :P]

Στήνω pc/servers/δίκτυα καμιά δεκαετία τώρα επαγγελματικά.

Με τα winblows συντηρώ σπίτι, οχήματα, γάτο, φυτά, γκόμενα, και μένει πάντα και κάτι για την άκρη.

Αν ήταν μόνο η apple στη μέση (στη ίδια αναλογία) μόνο για το γάτο με έβλεπα.

/sc

Δημοσ.
Όλοι οι κατασκευαστές υπόσχονται, but apple delivers also. ;)

Κάτι σαν τα Apple G3-4-5 που μας υπόσχονταν για χρόνια ότι είναι 1000 φορές πιο γρήγορα από τα Wintel;

Αναρωτιέμαι πόσες φορές πιο γρήγορος (10; 20; ) να είναι ο C2D από τον Ρ4, μια και παλιότερα τα Apple ήταν πολλές φορές πιο γρήγορα από τα Ρ4 PC, ενώ τα τωρινά με C2D είναι πολλές φορές πιο γρήγορα από τα παλιά Μήλα.

Όπου ακούς πολλά Μήλα, κράτα και μικρό καλάθι.

Δημοσ.

Αγαπητέ συν-insomniac KWSN.

Γνωρίζω [από 1ο χέρι :mrgreen:] ότι είσαι γκαζοφονιάς στα desktop σου,

αλλά το post μου είχε ως σκοπό να θίξει το ευαίσθητο θέμα της αξιοπιστίας

στις καταναλωτικές συσκευές ευρείας χρήσης. 8-)

/sc

Δημοσ.

Πάντως πρέπει να πω ότι ο συνονόματος ξάδελφός μου (KWSN_Men και αυτός :mrgreen: ), μετά από εναχόληση με τα Mac από το 1986 στο America, ισχυρίζεται ότι οι διαφορές στην αξιοπιστία δεν είναι και τόσο μεγάλες όσο παρουσιάζονται.

Δημοσ.

Πάντως μα την παναγία, το βλέπω, το ξαναβλέπω και τελικά όσο περνάει η ώρα βεβαιώνεται η γνώμη μου για την απάντηση στην ερώτηση:

"Αν αντί για Apple, έγραφε Samsung τι θα γινόταν".

A και btw. Δεν είναι smartphone. Όλα τα smartfones, μα Symbian, μα WM παίρνουν εφαρμογές απο τρίτους. Αυτό παίρνει τα @@ μου και widgets. Άντε και midgets...

MIDGETS.jpg

Άλλη μια καινοτομία. Εν ολίγοις έχουμε ένα κινητό που είναι media player (υποθέτω καλός, αλήθεια τι είδος αρχείων παίζει?), έχει καλό browser (μόνο που αν δεν έχεις wifi τον ήπιες με το GPRS, εκπληκτική καινοτομία και αυτή), και παίρνει και υποθέτω και τηλέφωνα (αρκεί φυσικά να έχεις αποθηκευμένη την επαφή, διότι όπως λένε, αλλιώς παίρνεις τα @@ μου, άλλη μια καινοτομία της Apple).

Το μόνο που δεν κάνει είναι να χρησιμεύει και ως υπόθετο. Ή τελικά μόνο για αυτό κάνει;

Δημοσ.

A και btw. Δεν είναι smartphone. Όλα τα smartfones, μα Symbian, μα WM παίρνουν εφαρμογές απο τρίτους. Αυτό παίρνει τα @@ μου και widgets. Άντε και midgets...

Πραγματι smartphone δεν ειναι.

Αλλα ακομη και μερικα κινητα που δεν ειναι smartphone εχουν μερικες εξτρα δυνατοτητες π.χ.: java εφαρμογες και παιχνιδια.

Επισης τα περισσοτερα καινουρια samsung ανοιγουν κανονικοτατα αρχεια word ,pdf κλπ κλπ

Ερωτηση(γιατι πραγματικα δε ξερω):

Απλες εφαρμογες java ή παιχνιδια παιρνει?

Pdf ανοιγει? (κατι samsung μπορουν παρολο που δεν ειναι smartphone)

(αρκεί φυσικά να έχεις αποθηκευμένη την επαφή, διότι όπως λένε, αλλιώς παίρνεις τα @@ μου, άλλη μια καινοτομία της Apple).

Aν θυμασαι τον αριθμο απο εξω δεν υπαρχει προβλημα,παιρνεις κανονικα.

Το προβλημα ειναι οταν δεν το θυμασαι και πρεπει να πας στον καταλογο,ο οποιος σε μια κινηση πραγματικη καινοτομια της apple δεν εχει search!!

Mονο για το πρωτο γραμμα μπορεις να κανεις search.

Αρα αν εχεις (αρκετοι φανταζομαι εχουν) 500+ επαφες στον καταλογο την πατησες!

Πας στο εψιλον (ε) ή στο καπα (κ) και εχεις 50 επαφες.Απο εκει και περα ψαχνεις με το χερι (scroll) ποιον θελεις,δε μπορεις να κανεις search.

Μονο για το πρωτο γραμμα μπορεις να κανεις search.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...