Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Συγγνώμη που χαλάω το όμορφο review σας, αλλά θέλει κάποιος να μου πει γιατί να προτιμήσω iPhone αντί

E dax, na dwseis ?700 kai na leei glofish pano? Amartia einai.

Merikes erotiseis Na kanw.

1.Otan erthei edw tha iparksei kati antistixo me tin AT&T? Apoklistikotita?

2.Tha to isagei i Rainbow san antiprosopos apple, i tha boroume na to vroume se kathe katastima?

3.Antoxi othonis se gratsounies kai eukolia allagis tis othonis/prostateutikou panel?

Kai telos. Mipos tha argeisei poli na erthei ellada? Q1 2008 pisteuw oti tha iparxoun poloi aksiologoi klonoi tou IPhone stin agora me kaliteri isos timi kai poio anikto software. Tha aksizei tin idia timi otan kikloforisei ellada?

Δημοσ.

1. Απότι φαίνεται ναι

2. Η λογική λέει ότι θα το πουλάει η Rainbow και τα καταστήματα με την οποία έχει γίνει η συμφωνία

3. Ψάξε στο youtube για videos. Η οθόνη δεν παθαίνει απολύτως τίποτα...

4. Δεν έχει μιλήσει κανένας για τιμή, ούτε καν ξέρουμε αν θα έρθει το ίδιο μοντέλο...οπότε...

Δημοσ.
E dax, na dwseis ?700 kai na leei glofish pano? Amartia einai.

Γιατί δεν είναι Apple. :P

Sorry, αλλά δεν θα έδινα 1.000€ για να πάρω μια συσκευή απλά για να γράφει iPhone και να μην τρέχει Windows...

Προσωπικά, έχω εμπειρία από το glofish και το θεωρώ πολύ ανώτερη συσκευή από το iPhone. To μόνο που θα ζήλευα, είναι την αυτόματη αλλαγή της οθόνης από οριζόντια σε κατακόρυφη, και αντιστρόφως, το οποίο γίνεται όμως άμεσα με το πάτημα ενός κουμπιού... Κατά τα άλλα, πιστεύω ότι το Χ500+ έχει περισσότερες δυνατότητες (βλέπε GPS) σε πιο προσιτή τιμή.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο review δεν έγινε από άτομα που δεν ξέρουν τι πάει να πει pda phone ή gps. Όλοι έχουν ένα τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας (πχ htc) και ΟΛΟΙ εντυπωσιάστηκαν από το iPhone μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Μόνο και μόνο τον safari να δείτε και θα καταλάβετε τι πάει να πει ευκολία. Σερφάρεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως στο pc σου. Και μη μου πει κανένας ότι αυτό γίνεται άνετα και από τα windows mobile phones, γιατί η διαφορά μεταξύ των 2 browsers είναι χαώδης. Τα δοκίμασα και τα δυο και έβγαλα τα συμπεράσματά μου.

Τόσα χρόνια κυκλοφορεί το iPod και πάντα ακούμε για mp3 players διαφόρων εταιριών που αναμένεται να είναι iPod Killers! iPod killer όμως δεν έχουμε δει μέχρι σήμερα. Κάτι τέτοιο πιστεύω πως θα γίνει και με το iPhone.

Και κάτι τελευταίο. Πρέπει να ευγνωμονούμε την Αpple γιατί (αν μη τι άλλο) ταρακουνάει τα νερά στο χώρο των κινητών και εισάγει πραγματικές καινοτομίες, τις οποίες ελπίζω να υιοθετήσουν και οι υπόλοιποι κατασκευαστές και ειδικότερα αυτοί των pda phones.

Δημοσ.

Μπορώ να ακούσω μία καινοτομία; Ειλικρινά, θέλω πολύ να το μάθω!

Όσο για το browsing, έχεις δοκιμάσει Opera στο Χ500+ ? Μην συγκρίνεις το iPhone με οποιοδήποτε άλλο pda, αλλά με κάποιο στην ίδια κατηγορία χρημάτων...

Όσο για το θέμα iPod, το ίδιο μου κάνει και ο MP του Χ500+, δεν θα δώσω 700 για να ακούω mp3 βλέποντας τα cd-covers αλλά για πιο σοβαρές χρήσεις...

Δημοσ.
Πρέπει να ευγνωμονούμε την Αpple γιατί (αν μη τι άλλο) ταρακουνάει τα νερά στο χώρο των κινητών και εισάγει πραγματικές καινοτομίες,

Όντως ρε συ τι καινοτομία παρουσίασε;

Δημοσ.

Multitouch monitor, motion sensors, Safari browser, πολύ μεγάλη αυτονομία μπαταρίας(κάτι ήξερε η Apple που δεν επιτρέπει αλλαγή στη μπαταρία...)

Δημοσ.

Για την πολύ μεγάλη αυτονομία μπαταρίας ειμαστε σιγουροι??

Σε πραγματικη χρηση ως κινητο ποσο κραταει συνηθως?

Περναει τις 2 μερες σε real world use?

Αν ναι μια χαρα για τετοιου ειδους κινητο!

Δημοσ.

Δηλαδή συγγνώμη, είναι καινοτομία ο Safari Browser? Δηλαδή αν βγάλει κινητό η Sun θα λέμε ότι είναι καινοτόμο επειδή τρέχει Solaris;

Επειδή είναι Apple τρώμε αμάσητο το hype;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...