Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

to pos ginete to eksigei o filos rossos edo:

LINK

polla bravo ston filo hal pou arxise afti tin prospatheia.perimenoume oloi to elliniko pliktrologio. kanena programataki ektos itunes gia tragoudia me artwork opos exoume gia ta ipods iparxei?

EDIT: vrika to tensee iphone transfer kai iphone transfer foto an kapoios kserei kati kalitero efprosdekto.

Δημοσ.
Δεν βαρεθηκατε τα Symbian/UIQ/WM03/WM05 ή τα απλά λογισμικά των αλλων κινητων με τα χιλια προβληματα; Οπως και να το κανουμε, τα Apple κανουν για μερικους ανθρωπους και οχι για ολους. Σταματηστε επιτελους να το κραζετε, δεν μας ενδιαφερει η αποψη σας.

Και φυσικά η προφανής απορία είναι γιατί μπαίνεις σε forum αφού δε σε ενδιαφέρει η γνώμη τόσων ηλιθίων.

Δημοσ.
Και φυσικά η προφανής απορία είναι γιατί μπαίνεις σε forum αφού δε σε ενδιαφέρει η γνώμη τόσων ηλιθίων.

Σε αποκαλεσε κανενας ηλιθιο; Να σταματησουν να κραζουν το κινητο χωρις να το εχουν πιασει στα χερια τους ζητησα. Το οτι ασχολεισαι με UIQ/WM5 κτλ αυτοματως μεταφραζεσαι σε ηλιθιο; Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου....

Τα Apple ειναι για λιγους ανθρωπους προς το παρον και πιστεψε με ποτε δεν ειναι αργα να κανεις την αλλαγη....

Δημοσ.

λολ η διαφημιση του apple iphone 8GB στο megamarket που εμφανιστηκε στο insomnia forum αναφερει τιμη 849 ευρω :-D:-D.

καλυτερα αγορασε τον QX6800 :P

Δημοσ.
Σε αποκαλεσε κανενας ηλιθιο; Να σταματησουν να κραζουν το κινητο χωρις να το εχουν πιασει στα χερια τους ζητησα. Το οτι ασχολεισαι με UIQ/WM5 κτλ αυτοματως μεταφραζεσαι σε ηλιθιο; Δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου....

Τα Apple ειναι για λιγους ανθρωπους προς το παρον και πιστεψε με ποτε δεν ειναι αργα να κανεις την αλλαγη....

Και γιατί είναι για λίγους το iphone, ενώ ένα WM (htc για παράδειγμα) ή ένα UIQ (SE p1i) δεν είναι για λίγους (ή είναι για πολλούς όπως θες πάρτο);

Μήπως με το "προς το παρόν" εννοείς τους "beta testers" με ένα περίσσευμα 500+ευρώ;

Δημοσ.

Τα iphone που κυκλοφορούν σε διάφορα online shop στο internet ως ξεκλίδωτα δεν έχουν εγγύηση? Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κανονικά με όλες τις κάρτες? Ακόμα και το wifi?

Δημοσ.
Και γιατί είναι για λίγους το iphone, ενώ ένα WM (htc για παράδειγμα) ή ένα UIQ (SE p1i) δεν είναι για λίγους (ή είναι για πολλούς όπως θες πάρτο);

Μήπως με το "προς το παρόν" εννοείς τους "beta testers" με ένα περίσσευμα 500+ευρώ;

To βλεπεις απο πλευρας χρηματων, εγω το λεω απο πλευρας λειτουργικου συστηματος και μονο.

Τα ξεκλειδωτα iPhone μπορουν να παρουν οτι καρτα υπαρχει στη αγορα και να απολαμβανεις ολες τις λειτουργειες και εχουν firmware 1.0.2. Προχτες βγηκε το 1.1.1 το οποιο δεν εχει βρεθει τροπος παρακαμψης του κλειδωματος ακομα. Οσο για την εγγυηση απο την στιγμη που δεν υπαρχει ακομα στην Ευρωπη τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα οσον αφορα το service, (για να μην πω οτι δεν υπαρχει επισημο service απο την Rainbow Hellas οπου ειναι η επισημη εισαγωγεας.)

Δημοσ.

Εστειλα email σε ενα κατάστημα για να ρψτήσω κάποια πράγματα και μου είπαν οτι ειναι κανονικά ξεκλείδωτο και οτι λειτουργεί με όλες τις κάρτες! Αλλα έχω μια απορία. Εαν αύριο μεθάυριο εγώ κάνω update της συσκευής και τα παίξει όπως έγινε με το update που έβγαλε τώρα η Apple? Μετα τι? Θα έχω εγγύηση απο το κατάστημα? Αφού δεν θα το λεχω πειράξει εγώ αλλά αυτόι που το πούλησαν! Θα ρωτήσω κ τους ίδιους αλλά ήθελα και την γνώμη σας.

Δημοσ.

Νομίζω ότι όλα αυτά που πουλάνε τα μαγαζιά είναι iPhone "σπασμένα". Ίσως να δίνουν εγγύηση τα ίδια τα καταστήματα, γιατί η Apple εννοείται πως δεν....

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

σήμερα πέρασα από το apple store στη Στουρνάρη και ρώτησα για το iphone, έμεινα κάγκελο όταν μου είπαν ότι θα έρθει τέλος του 2008!!!! Ρώτησα φυσικά εάν μου κάνει πλάκα η πωλήτρια αλλά ήταν η τελευταία ενημέρωση που είχαν, μου είπε. Οπότε μάταια λοιπόν περιμένουμε (τουλάχιστον εγώ δηλαδή) το iphone στην Ελλάδα πριν το 2008 γιατί θα έρθει πριν το τέλος του 2009...

Απλά αίσχος

Δημοσ.
λολ η διαφημιση του apple iphone 8GB στο megamarket που εμφανιστηκε στο insomnia forum αναφερει τιμη 849 ευρω :-D:-D.

καλυτερα αγορασε τον QX6800 :P

Δε παίζει να σκάσω περισσότερα από 350 ευρώ για ένα κινητό που μπορεί πολλη απλά να μου το αρπάξουν κάποια στιγμη, άσε δε που από τη στιγμή στις ΗΠΑ πουλιέται κάπου στα 399$ η 8Gb έκδοση του, θα είμαστε πολλή κορόιδα αν σκάσουμε 849 ευρώ για κάτι που κοστίζει 450 ευρώ (τουλάχιστον) λιγότερα...:twisted::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...