Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βγήκε σήμερα το software unlock και παίζει κανονικά :-)

http://www.engadget.com/2007/09/10/hd-video-iphone-unlocked-on-camera-from-start-to-finish/

Hal, μια απορία για τη χρήση του κινητού: Αν κάποιος σου στείλει μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες τους απεικονίζει σωστά; Ελληνικοί χαρακτήρες γενικά δεν υπάρχουν έτσι;

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν βρω άτομο στην Αμερική να μου το αγοράσει και να μου το στείλει θα μπορεί να πάρει μόνο την συσκευή ή θα του ζητάνε να κάνει συμβόλαιο?

Θα ήταν μεγάλη βοήθεια να μου πει αν ξέρει κάποιος τι παίζει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μπορεις μονο τη συσκευη.Το αγοραζεις και οταν πας σπιτι υποτιθεται οτι κανεις το συμβολαιο και την ενεργοποιηση μεσω itunes.(ετσι νομιζω τουλαχιστον)

Το συμβολαιο ειναι υποχρεωτικο για να ενεργοποιηθει το iphone.

Υπαρχει ομως τροπος να το ενεργοποιησεις χωρις συμβολαιο.

Δημοσ.
Hal, μια απορία για τη χρήση του κινητού: Αν κάποιος σου στείλει μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες τους απεικονίζει σωστά; Ελληνικοί χαρακτήρες γενικά δεν υπάρχουν έτσι;

Κανονικά εμφανίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες. Το θέμα είναι να μπορείς να γράψεις ελληνικά στο keyboard .... που όπως φαίνεται κάτι πάει να γίνει. Το ψάχνω και σας ενημερών μόλις έχω νεότερα.

Δημοσ.

Είμαστε βέβαιοι πως είναι ετοιμοπαράδοτο στα Carrefour? Μήπως μπήκε στον κατάλογο με μια πλασματική τιμή απλά και μόνο για λόγους εντυπωσιασμού?

Κάτι αντίστοιχο έχει κάνει και το play247.gr

Δημοσ.

Γουσταρω που ολοι το κραζουν το τηλεφωνο αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι αυτοι οι πρωτοι που θα τρεξουν να το αγορασουν.... Δεν βαρεθηκατε τα Symbian/UIQ/WM03/WM05 ή τα απλά λογισμικά των αλλων κινητων με τα χιλια προβληματα; Οπως και να το κανουμε, τα Apple κανουν για μερικους ανθρωπους και οχι για ολους. Σταματηστε επιτελους να το κραζετε, δεν μας ενδιαφερει η αποψη σας.

Χεστηκα που δεν εχει 3G, GPRS αρα και MMS... Αμα δεν σας αρεσει, ΟΤΑΝ ερθει Ελλαδα μην το αγορασετε. Με 400 ? κανει τα ιδια πραγματα με ενα PDA κινητο των 600 ?+ 30 ? για την καρτα μνημης του 1GB (το iPhone εχει 8 GB μαμισια οπως γνωριζετε). Με τα του GPS κατι θα γινει και με αυτο στη πορεια, δεν γινεται να μην γινει κατι.

Ειμαστε προβατα και γουσταρουμε, ειμαστε gadgetakides και γουσταρουμε.-

Οσον αφορα τα Ελληνικα, εχει γινει εξελληνισμος σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογες που εχει built in απο μια Ελληνικη ομαδα αλλα οπως εκαναν γνωστο, περιμενουν το νεο firmware (οχι το 1.0.2) για να δημοσιευσουν το πακετο με τα Ελληνικα. Μαλλον περιμενουν τη νεα εκδοση καθως αυτη δεν πρεπει να τους επιτρεπει να αλλαξουν το πληκτρολογιο για τα SMS. To Ελληνικο πληκτρολογιο περιλαμβανει πολυ πιο πολλους χαρακτηρες απο οποιαδηποτε αλλη γλωσσα, ισως να παιζει κατι με το μεγεθος που καταλαμβανει καθε γραμμα στο firmware.

Ελεος πια, το Sony Ericsson W880i το πηρα 450 ? οταν ειχε πρωτοβγει....Το iPhone ειναι ετη φωτος μπροστα για αυτο που το θελω εγω και κατα 50 ? φτηνοτερο απο τις πατατες της Sony. Εχω το P990 και το 880, το ενα κολαει οποτε του ρθει και το αλλο σου καιει τον εγκεφαλο απο τα επιπεδα εκπομπης-ληψης. Οχι, δεν θελω Ν95.Οχι αλλο Symbian, οχι αλλο UIQ, παρωχυμενοι του κερατα.Οχι αλλο Windows Mobile με την πενα που καθε τρεις και λιγο τη χανω συν του οτι θελω μπαταριες αεροπλανου ή ηλιακο φορτιστη για να το φορτιζω ολη τη ωρα.

Mac OS X, τελος τα κολληματα και τα ηλιθια bugs απο το πουθενα, καιρος ηταν να μπει στα κινητα.

Δημοσ.
Γουσταρω που ολοι το κραζουν το τηλεφωνο αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι αυτοι οι πρωτοι που θα τρεξουν να το αγορασουν.... Δεν βαρεθηκατε τα Symbian/UIQ/WM03/WM05 ή τα απλά λογισμικά των αλλων κινητων με τα χιλια προβληματα; Οπως και να το κανουμε, τα Apple κανουν για μερικους ανθρωπους και οχι για ολους. Σταματηστε επιτελους να το κραζετε, δεν μας ενδιαφερει η αποψη σας.

Χεστηκα που δεν εχει 3G, GPRS αρα και MMS... Αμα δεν σας αρεσει, ΟΤΑΝ ερθει Ελλαδα μην το αγορασετε. Με 400 ? κανει τα ιδια πραγματα με ενα PDA κινητο των 600 ?+ 30 ? για την καρτα μνημης του 1GB (το iPhone εχει 8 GB μαμισια οπως γνωριζετε). Με τα του GPS κατι θα γινει και με αυτο στη πορεια, δεν γινεται να μην γινει κατι.

Ειμαστε προβατα και γουσταρουμε, ειμαστε gadgetakides και γουσταρουμε.-

Οσον αφορα τα Ελληνικα, εχει γινει εξελληνισμος σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογες που εχει built in απο μια Ελληνικη ομαδα αλλα οπως εκαναν γνωστο, περιμενουν το νεο firmware (οχι το 1.0.2) για να δημοσιευσουν το πακετο με τα Ελληνικα. Μαλλον περιμενουν τη νεα εκδοση καθως αυτη δεν πρεπει να τους επιτρεπει να αλλαξουν το πληκτρολογιο για τα SMS. To Ελληνικο πληκτρολογιο περιλαμβανει πολυ πιο πολλους χαρακτηρες απο οποιαδηποτε αλλη γλωσσα, ισως να παιζει κατι με το μεγεθος που καταλαμβανει καθε γραμμα στο firmware.

Ελεος πια, το Sony Ericsson W880i το πηρα 450 ? οταν ειχε πρωτοβγει....Το iPhone ειναι ετη φωτος μπροστα για αυτο που το θελω εγω και κατα 50 ? φτηνοτερο απο τις πατατες της Sony. Εχω το P990 και το 880, το ενα κολαει οποτε του ρθει και το αλλο σου καιει τον εγκεφαλο απο τα επιπεδα εκπομπης-ληψης. Οχι, δεν θελω Ν95.Οχι αλλο Symbian, οχι αλλο UIQ, παρωχυμενοι του κερατα.Οχι αλλο Windows Mobile με την πενα που καθε τρεις και λιγο τη χανω συν του οτι θελω μπαταριες αεροπλανου ή ηλιακο φορτιστη για να το φορτιζω ολη τη ωρα.

Mac OS X, τελος τα κολληματα και τα ηλιθια bugs απο το πουθενα, καιρος ηταν να μπει στα κινητα.

Μη τα παιρνεις... Ειναι αναλογα με το τι ψαχνει ο καθενας. Αλλος δεν μπορει χωρις καλη καμερα, αλλος θελει ραδιο, αλλος θελει gps... Ως γνωστον οι αποψεις ειναι σαν την κωλοτρυπιδες. Ο καθενας εχει απο μια...

Σε πολλους που εχουν ενα Ν95 το iphone μπορει να μην τους λεει τιποτα. Εγω προσωπικα εχω το Ν73 και δεν προκειται να παρω το iphone παροτι τετοια gadgets με τρελαινουν. Οχι γιατι το Ν73 ειναι απαραιτητα καλυτερο αλλα γιατι κανει καλυτερα αυτα που θελω εγω να κανει το κινητο μου. Οπως γενικοτερα ποτε δεν πηρα ipod γιατι για μενα το ραδιοφωνο ειναι must.

Απο την αλλη πολλοι θα τρεξουν να το παρουν για το λειτουργικο του, το στυλ του, την ελλειψη bugs (οπως ειπες), το itunes ή απλα για να εχουν μια ακομα συσκευη...

Ο καθενας με την τρελα του! Το σιγουρο ειναι οτι το iphone ειναι μια κατηγορια μονο του. Ευχομαι καλη διασκεδαση σε οποιον το αγορασει γιατι σιγουρα η χρηση του θα ειναι μια ξεχωριστη εμπειρια...

Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σου equi, σημερα διαβασα στο περιοδικο "Mac Format" ενα αρθρο σχετικα με την ασφαλεια του iPhone, μια εταιρια λεει βρηκε καποιες τρυπες ασφαλειας στον Safari του και τονισε πως με την ελευση του iPhone θα αρχισουν τα malware/spyware να "χτυπανε" και το Mac OS X λειτουργικο.

Ως γνωστον τα Mac ναι μεν ειναι πολυ δυσκολο να τα χτυπησεις με malware καθως βασιζονται σε UNIX απο την αλλη οι προγραμματιστες των malware δεν ασχολουνται μαζι τους καθως αποτελουν ενα 10% αν θυμαμαι καλα της παγκοσμιας αγορας των υπολογιστων αρα λοιπον δεν ασχολουνται μαζι τους.

Με το iPhone η κατασταση λενε πως θα αλλαξει καθως μιλαμε για τα απολυτως προσωπικα δεδομενα που πολλες φορες ειναι πιο σημαντικα απο οτι τα αρχεια που εχουμε σε ενα PC οπως τον τηλεφωνικο μας καταλογο, τα μηνυματα μας,τα email μας κ.ά.

Ειδωμεν τι θα γινει επι του θεματος, η Apple στο αρθρο αυτο δηλωνει πως ειναι ανοιχτη σε ολες τις ανακαλυψεις προβληματων ασφαλειας που μπορει να προκυψουν ενω παραλληλα δηλωσε πως λαμβανει σοβαρα υποψη της την ασφαλεια, και ηδη εχουν διορθωσει αρκετα προβληματα που δεν εχουν δει ποτε το φως της δημοσιοτητας καθως δεν εχουν ακομα ανακαλυφθει.

Μπορειτε να δειτε εδω τι ανακαλυψε η εταιρια ISE που κανει ερευνες για την ασφαλεια των λογισμικων:

http://www.exploitingiphone.com

Ενα μικρο αποσπασμα:

[ι]When the iPhone's version of Safari opens the malicious web page, arbitrary code embedded in the exploit is run with administrative privileges. In our proof of concept, this code reads the log of SMS messages, the address book, the call history, and the voicemail data. It then transmits all this information to the attacker. However, this code could be replaced with code that does anything that the iPhone can do. It could send the user's mail passwords to the attacker, send text messages that sign the user up for pay services, or record audio that could be relayed to the attacker.[/ι]

Δημοσ.

Προχωράει το θέμα ... :twisted:

com.apple.mobilenotes-Default.jpg

foo_01.png

'Εχει λίγη δουλειά ακόμα αλλά μόλις το τελειώσω θα σας ενημερώσω μήπως και ενδιαφέρεται κανένας

Δημοσ.

Ουάου! Θα μπορείς να γράψεις και αγγλικά αν θέλεις ή έχουν γίνει αντικατάσταση τα αγγλικά με ελληνικά; Στον τηλεφωνικό κατάλογο μπορείς να γράψεις ελληνικά;

Δημοσ.

Αυτό είναι το ωραίο μιας και γίνεται κανονικά εναλλαγή πληκτρολογίων. Πατάς πχ μια φορά το κουμπί κάτω αριστερά και βγαίνει το Ελληνικό πληκτρολόγιο. Γράφεις κανονικά ελληνικά και πατάς το shift για να γράψεις κεφαλαία όταν θέλεις.

Κανονικά γράφεις και στο τηλεφωνικό κατάλογο με ελληνικούς χαρακτήρες.

Δημοσ.
@Hal9000: Πες μου ότι περνάει και το adress book σου που είναι στα Ελληνικά και έφυγα !!!!

Από outlook ότι είχα περασμένο στα Ελληνικά το πέρασε μια χαρά με το συγχρονισμό και σε αλφαβητική σειρά μάλιστα, οπότε φύγε :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...