vaiaserres Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια εγο εχο αλλο Προβλημμα δεν μου δειχνει τον σκληρο τι να κανο???
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 καλησπερα!προσπαθω να κανω φορματ στο pc ενος φιλου μου το οποιο εχει την ανωτερω μητρικη.οσες φορες και αν προσπαθησα να του κανω εγκατασταση ειτε τα windows xp ειτε τα windows 7 δεν τα καταφερα.αυτο που γινεται ειναι οτι ξεκιναει η εγκατασταση κανονικα κ μετα κολλαει ξαφνικα χωρις να συνεχιζει την διαδικασια.αναβαθμισα το bios στην τελευταια εκδοση αλλα τιποτα.τι να φταιει?
qweRRr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Το cd ίσως;Γνήσια είναι τα λογισμικά; Πριν φορματ δούλευε κανονικά το Pc;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 κανει εκκινηση λεει οτι "ελεγχει τις παραμετρους του συστηματος" και μετα μαυρη οθονη οπυ αναβοσβηνει μια τελεια.
terry308 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 καλησπερα!προσπαθω να κανω φορματ στο pc ενος φιλου μου το οποιο εχει την ανωτερω μητρικη.οσες φορες και αν προσπαθησα να του κανω εγκατασταση ειτε τα windows xp ειτε τα windows 7 δεν τα καταφερα.αυτο που γινεται ειναι οτι ξεκιναει η εγκατασταση κανονικα κ μετα κολλαει ξαφνικα χωρις να συνεχιζει την διαδικασια.αναβαθμισα το bios στην τελευταια εκδοση αλλα τιποτα.τι να φταιει? Clr cmos έκανες ;;;
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 εχεις κανει σωστα boot? εκανες partition kai format τον δισκο?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 ολα τα εχω κανει!και clmos.πως να κανω φορματ και παρτισιον αφου δεν προχωραει η εγκατασταση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα