Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Thanx guys...Να σας πω,για το update πρέπει να είσαι online όταν γίνεται απαραίτητα?Γιατί το inet στο σπίτι μου δεν είναι και πολύ σταθερό τον τελευταίο καιρό και έχω ακούσει ότι σου καίγεται τελείως η motherboard αν διακοπεί η διαδικασία στα μισά...Δεν ξέρω και πολλά οπότε μπορεί και να λέω βλακείες :),απλώς δεν έχω κάνει ποτέ bios update!

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να είσαι online. Ίσα ίσα που ο πιο "σωστός" τρόπος να κάνεις bios update είναι μέσω floppy.

Επίσης μπορείς να κατεβάσεις (ή να βρεις από το cd της μητρικής) το bios update tool και το τελευταίο (ή όποιο θες) bios και να ακολουθήσεις τις οδηγίες.

Παλιότερα ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα αν κάτι δεν πήγαινε καλά κατά το φλασάρισμα. Τώρα δύσκολο να σου καεί όπως λες μια μητρική...

Δημοσ.

Flashάρισμα τι είναι??Το floppy drive δεν ξέρω αν την παλεύει και πολύ στο pc μου γιατί είναι και αρκετά παλιό οπότε προτιμώ το δεύτερο από τις επιλογές...

Δημοσ.

Έτσι λέγεται το update του bios...

Ωραία, όπως σου είπα, βρες το προγραμματάκι με το οποίο κάνεις bios update μέσα στα windows, κάντο setup, κατέβασε και το τελευταίο bios από το site που σου έδωσα και ακολούθησε τις οδηγίες. Δεν είναι τίποτα δύσκολο...

Δημοσ.

ποια εκδοση του bios εβαλες και εισαι ευχαριστημενος γιατι στο forum τησ ASUS διαβαζω διαφορα για τα bios updates

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι δεν το κανα ακόμα γιατί δεν κάθομαι και πολύ στο pc τώρα με την εξεταστική και όπως είπε και ο theo ακούγονται διάφορα για τις εκδόσεις του bios οπότε περιμένω να καταλήξει κάπου η υπόθεση πριν να κάνω παιχνίδια με το pc...:fear:

Δημοσ.

Ουτε εγω θα τη συνιστουσα για τους λογους που ανεφερε ο Vice. Προβληματα με μνημες και θερμοκρασια.

Την ειχα με εναν 8400 και με το απλο μαμισιο κουλερακι και μου εδειχνε 50 βαθμους. Μαλιστα 10 λεπτα αφου ανοιγα το pc ξεκιναγε και ξαφνικα πάγωναν τα παντα για 10 secs και μετα ξαναπαιζε οκ. Αυτο συνεβαινε περιοδικα καθε 3-4 λεπτα.

Στη συνέχεια άλλαξα το cooler και έβαλα ένα απο τα γαιδουρια του κιλου στης Coolermaster και επαιζε οκ. Τώρα που μπαινουμε στο καλοκαιρι και ειναι πιο υψηλες οι θερμοκρασιες, μου κανει παγωματα αλλα πολύ αραια.

Προσωπικα δεν ξαναβαζω asus. Χρονια επαιρνα msi και ποτε δεν ειναι probs.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

H mobo δεν παίζεται...Εγώ την δουλεύω με DDR3 στα 1335Mhz και μπουμπουνάει...Για τις θερμοκρασίες που ανεβάζει πάντως εμένα φταίει το παμπάλαιο,κακώς αεριζόμενο αλλά ποιοτικότατο Turbo-X κουτί μου...Θα χώσω όμως ένα 12άρι και θα στανιάρει...Ε6600 @ 3.01 by the way...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδιά κανείς που να γράψει τα βήματα για να κάνει κανείς update στη συγκεκριμένη κάρτα P5KC με όδο πιο απλά λόγια ....έχει κανείς καταφέρει να μειώσει τον χρόνο που κάνει για να ανοίξει ο υπολογιστής?

ευχαριστώ

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
θα συμφωνησω με τον vice

πριν απο μερικους μηνες εκανα αναβαθμιση και πηρα τη συγκεκριμενη μητρικη. αντιμετωπισα προβληματα στην εγκατασταση θελονταν να κανω raid

Πολλεσ φορες στην εκινηση του υπολογιστη δεν ξεκιναει δειχνοντας αχνα το windows xp logo

κατα τα αλλα δεν εχει παροθσιασει καποιο αλλο προβλημα

θα σου προτεινα παντως να πας για την p5k για την οποια εχω ακουσει και διαβασει τα καλυτερα

Το ίδιο πρόβλημα στην εκκίνηση το παρουσίασε και ενός φίλου και σκέφτεται να κάνει rma για να πάρει την p5k.Πάντως πιστεύω είναι καλύτερα να πάρεις εξ αρχής μια m/b που έχει native υποστήριξη για ddr2 η ddr3 αντίστοιχα παρά μια υβριδική

Δημοσ.
θα συμφωνησω με τον vice

πριν απο μερικους μηνες εκανα αναβαθμιση και πηρα τη συγκεκριμενη μητρικη. αντιμετωπισα προβληματα στην εγκατασταση θελονταν να κανω raid

Πολλεσ φορες στην εκινηση του υπολογιστη δεν ξεκιναει δειχνοντας αχνα το windows xp logo

κατα τα αλλα δεν εχει παροθσιασει καποιο αλλο προβλημα

θα σου προτεινα παντως να πας για την p5k για την οποια εχω ακουσει και διαβασει τα καλυτερα

Το δεύτερο πρόβλημα έχω κι εγώ και μάλιστα χθές μου προέκυψε κι άλλο.Ενώ δουλεύουν οι usb θύρες μόλις βάλω στικάκι usb κολλάει και στο event log μου δείχνει το event 51 και εξαιτίας του έχω κάνει 3 φορμάτ,έχω βάλει όλους τους νέους drivers για την mobo αλλά τίποτα.Η ειρωνία είναι ότι το mp3 player δουλεύει κανονικά ότι όμως έχει να κάνει με storage παπαλα.Η προηγούμενη μητρική ήταν η p5k αλλά κι εκεί άλλα προβλήματα.Μπλε οθόνες,το ίδιο κόλλημα στο λόγκο η και πριν.Έφυγα για msi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...