Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ali mia mitriki me P35 chipset.

Os gnoston i diafores stis epidosis pleon einai elaxistes eos amelitees metaksi ton neon chipsets (965,975,680i,P35).

Opote i epilogi mitrikis pleon einai stin krisi tou kathenos kai ean theli na kani SLI i CROSSFIRE.

Auta, se kalipsa 100%.

Δημοσ.
P35 =

Cooler than P965

All P35 Boards support the upcoming Intel processors

Clock way better for Core 2 Quad CPUs

Clock RAM better

Consume a tad lower power

Kαι δεν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη πλεον απο 965/680...

Οποτε γιατι να πας σε οτιδηποτε αλλο?

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω την Asus P5KC chipset P35 με τον Q6600 στα 3,00 GHZ ανεβασμένο FSB 1066 με δύο DDR2 OCZ platinum χωρίς υδρόψυξη την τεστάρω περίπου 40 ημέρες με 2 Raptor 74ηδες raid στις 10000 και cooler την Enzotech Ultra-X σας την συνιστώ πολύ καλή, με DDR3 δεν γνωρίζω τι επιδόσεις έχει, απο ποιότητα κατασκευής πολύ καλή και υποστηρίζει και Penryn και τιμή έκπληξη 110,00?.

Χαρακτηριστικά

# Τοποθέτηση: ATX με διαστάσεις 30.5 x 24.4cm.

# Υποδοχή CPU: Socket 775.

# Υποστηριζόμενοι Επεξεργαστές: Penryn / Intel Core2 Quad / Core2 Extreme / Core2 Duo / Pentium Extreme / Pentium D / Pentium 4 Processors.

# Ταχύτητα FSB: 1333/1066/800 MHz.

# Chipset: Intel P35 / ICH9.

# Υποστήριξη Καρτών Γραφικών: 2 x PCI-E x16 (CrossFire, blue x16 mode, black x4 ή x1 mode).

# Υποδοχές Μνήμης: 4 x DDR2 1066/800/667 με δυνατότητα επέκτασης έως 8GB (Dual channel, 240-pin), 2 x DDR3 1333/1066/800 με δυνατότητα επέκτασης έως 4GB (Dual channel, 240-pin).

# Υποστήριξη Δίσκων:

Southbridge: 4 x SATA 3.0 Gb/s ports.

JMicron JMB363 controller: 1 x UltraDMA 133/100/66/33 (δυνατότητα σύνδεσης 2 συσκευών IDE), 1 x SATA 3.0 Gb/s ports, 1 x External SATA 3.0Gb/s (RAID 0, 1 & JBOD μεταξύ του sata δισκου του JMicron JMB363 controller και του εξωτερικου sata ).

# Θύρες Επικοινωνίας (Εξωτερικές): 1 x PS/2 Keyboard, 1 x S/PDIF Out (Coaxial + Optical), 1x External SATA, 1 x IEEE1394a, 1 x RJ45 port, 6 x USB 2.0/1.1, 8-channel Audio I/O.

# Εσωτερικές Συνδέσεις: 1 x PCI-E x1, 3 x PCI, 3 x USB connectors (υποστήριξη 6 USB 2.0 ports), 1 x Floppy disk drive connector, 1 x COM connector, 1 x CPU Fan connector, 2 x Chassis Fan connector, 1 x Power Fan connector, 1 x IEEE1394a connector, Front panel audio connector, 1 x S/PDIF Out Header, Chassis Intrusion connector, CD audio in, 24-pin ATX Power connector, 1x 4-pin ATX 12V Power connector System Panel (Q-Connector).

# On-Board Συσκευές:

Ενσωματωμένη κάρτα δικτύου: PCIe Gb LAN controller 10/100/1000mbit/s.

Ενσωματωμένη κάρτα ήχου: Realtek ALC 883, 8-channel High-Definition Audio CODEC.

Ενσωματωμένος firewire controller: VIA VT6308P controller. :shifty:

Τώρα για κάτι ποιό καινιούργιο ASUS P5E3 X38 CHIPSET θέλει αρκετά χρήματα 201,00?.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

δεν μπορώ να πώ οτι μοιράζομαι τον ενθουσιασμό σας για την συγκεκριμένη μητρική.

Εκτός των προβλημμάτων που έχει με την υποστήριξη 1066Mhz στα slots 1 &3 έχει και κάτι κολλήματα με τα sata. παράδειγμα αμα βάλω τον raptor στο sata port no2 δεν τον αναγνωρίζει ούτε καν στο bios.

οι ενδείξεις θερμοκρασιών είναι ότι να ναι εντελώς...

πρόσφατα η asus έβγαλε bios update το οποίο προοριζόταν για P5k και όχι για p5kc με αποτέλεσμα να brickάρουν ουκ ολίγοι τις μητρικές τους και φυσικά δεν γινόταν και τίποτα με το afudos (κάπως έτσι λέγεται το bios recovery utility, δεν θυμάμαι ακριβώς).

ανεβάζει θερμοκρασίες (39-45 κυμαίνεται εμένα) και δεν έχουμε καλά καλά καλοκαίρι.

τι άλλο θέλετε? Αν μπείτε στο forum της asus και δείτε στην κατηγορία p5kc τι γίνεται απο προβλήμματα θα πάθετε :-)

προσωπικά απογοητεύτηκα πολύ γιατί είχα ιδιαίτερη εκτίμηση στην asus...

Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον vice

πριν απο μερικους μηνες εκανα αναβαθμιση και πηρα τη συγκεκριμενη μητρικη. αντιμετωπισα προβληματα στην εγκατασταση θελονταν να κανω raid

Πολλεσ φορες στην εκινηση του υπολογιστη δεν ξεκιναει δειχνοντας αχνα το windows xp logo

κατα τα αλλα δεν εχει παροθσιασει καποιο αλλο προβλημα

θα σου προτεινα παντως να πας για την p5k για την οποια εχω ακουσει και διαβασει τα καλυτερα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
δεν μπορώ να πώ οτι μοιράζομαι τον ενθουσιασμό σας για την συγκεκριμένη μητρική.

Εκτός των προβλημμάτων που έχει με την υποστήριξη 1066Mhz στα slots 1 &3 έχει και κάτι κολλήματα με τα sata. παράδειγμα αμα βάλω τον raptor στο sata port no2 δεν τον αναγνωρίζει ούτε καν στο bios.

οι ενδείξεις θερμοκρασιών είναι ότι να ναι εντελώς...

πρόσφατα η asus έβγαλε bios update το οποίο προοριζόταν για P5k και όχι για p5kc με αποτέλεσμα να brickάρουν ουκ ολίγοι τις μητρικές τους και φυσικά δεν γινόταν και τίποτα με το afudos (κάπως έτσι λέγεται το bios recovery utility, δεν θυμάμαι ακριβώς).

ανεβάζει θερμοκρασίες (39-45 κυμαίνεται εμένα) και δεν έχουμε καλά καλά καλοκαίρι.

τι άλλο θέλετε? Αν μπείτε στο forum της asus και δείτε στην κατηγορία p5kc τι γίνεται απο προβλήμματα θα πάθετε :-)

προσωπικά απογοητεύτηκα πολύ γιατί είχα ιδιαίτερη εκτίμηση στην asus...

Αυτό παθαίνω εγώ που έχω βάλει στα bold!Έχω 2χ1GB RAM στα 1066 Mhz από την transcend και καθώς τρέχει στην αρχή τα διαγνωστικά μου βγάζει μήνυμα ότι έχω 2GB στα 800 Mhz(ξέρεις στην πρώτη οθόνη που βγάζει...)Μπορώ όμως να πω ότι δεν έχω άλλα προβλήματα...

Έχεις καμιά ιδέα τι να κάνω για να τρέξει στα 1066 Mhz?

Δημοσ.

Μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα, αφού η P5KC υποστηρίζει DDR2 800MHz και όχι παραπάνω... και DDR3 1066/1333.

Εσύ έχεις μάλλον τις Transcend Axe Ram 1066 που είναι DDR2. Δοκίμασε να φλασάρεις το τελευταίο bios (το σωστό) μήπως αλλάξει τίποτα, αλλιώς αν θες οπωσδήποτε να τις τρέξεις πάνω απ' τα 800 μπορείς να τις υπερχρονίσεις ταυτόχρονα με τον επεξεργαστή...

Δημοσ.

Σου κάνω quote απ'ευθείας από το manual της p5kc...

If you install a DDR2-1066 memory module whose spd is DDR2-800,make sure that you set the DRAM frequency item in bios to [DDR2-1066Mhz]

Και μέσα σε άλλα σημεία του manual έλεγε ότι υποστηρίζεται DDR2 1066..Όχι τπτ άλλο αλλά νομίζω και σε ένα από τα υπόλοιπα post εδώ ήταν κάποιος που είχε 1066 DDR2...Και συν τοις άλλοις πήγα στα σημεία που μπορούσα να κάνω τη ρύθμιση DRAM Frequency στο

[DDR2-1066Mhz] αλλά δεν υπήρχε η συγκεκριμένη επιλογή.Έχει να κάνει μήπως με τις λίστες συμβατότητας μνήμης της P5KC?

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων...

Το βρήκα:

# Υποδοχές Μνήμης: 4 x DDR2 1066/800/667

Το έγραψε ο thiseasj...

Thiseasj,εμφανίστηκαν ποτέ προβλήματα στην αναγνώριση της RAM ως 1066 στο δικό σου pc?Και αν ναι τι έκανες?Thanx προκαταβολικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...