polidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Ένα φιλαράκι μου βρήκε πολύ φθηνό λέει ένα dvd player(Επιτραπέζιο) που έξω στο κουτί του λέει ότι παίζει και mpeg4 video αλλα δεν λέει τι συγκεκριμένα μπορεί να παίξει. Δηλαδή ρε παιδιά μπορεί να παίξει και Divx και Xvid? Θέλω μια γρηγορη απάντηση ώστε να τον ενημερώσω και να πάει αν το πάρει αύριο. THANKS
Asxetius Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Ένα φιλαράκι μου βρήκε πολύ φθηνό λέει ένα dvd player(Επιτραπέζιο) που έξω στο κουτί του λέει ότι παίζει και mpeg4 video αλλα δεν λέει τι συγκεκριμένα μπορεί να παίξει.Δηλαδή ρε παιδιά μπορεί να παίξει και Divx και Xvid? Θέλω μια γρηγορη απάντηση ώστε να τον ενημερώσω και να πάει αν το πάρει αύριο. THANKS Τι άλλο εκτός απο αυτά μπορεί να είναι? Εχω Hyundai, Silvercrest, Transgear και προσωρινά ένα φορητό 8" DVD player που λένε MPEG4 και όλα παίζουν Divx/Xvid. Με βάση τις πιθανότητες και σύμμαχο την λογίκη, θα παίζει. Και όπως και να έχει πόσο πιο φθηνό μπορεί να είναι απο ένα Bluesky(Carrefour) που έχει 25 euro κατά καιρούς?
polidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Nai kai ego afto ypethesa oti tha paizi kai divx kai xvid alla o dikos mou leei oti sto kouti tou den to diefkrinizei kai leei mono mpeg4. Pandos den ton rotisa pou to vrike kai poso. Malon kana 20-30 to kovo na kanei. Efxaristo file mou
zavlakas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Mpeg4 MPEG-4 is still a developing standard and is divided into a number of parts. Unfortunately the companies promoting MPEG-4 compatibility do not always clearly state which "part" level compatibility. The key parts to be aware of are MPEG-4 part 2 (MPEG-4 SP/ASP, used by codecs such as DivX, Xvid, Nero Digital and 3ivx and by Quicktime 6) and MPEG-4 part 10 (MPEG-4 AVC/H.264, used by the x264 codec, by Nero Digital AVC, by Quicktime 7, and by next-gen DVD formats like HD DVD and Blu-ray Disc). Πιθανοτατα, δεν τα "σκασανε" για το DivX certification... ...ή αντιστοιχα το xvid certification....
parsifal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Είναι εύλογο να αναμένεις συμβατότητα με το MPEG-4 Advanced Simple Profile Level 5, δηλαδή: Μέγιστη ανάλυση 720x576Μέγιστο framerate: 30fps Μέγιστο bitrate: 8000Kbps Επιτρέπονται Lumimasking, B-Frames, QPel, GMC Οποιοσδήποτε codec παράγει ISO-compliant MPEG-4 αρχεία εντός των παραπάνω specifications, θα παίζει λογικά...
polidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Ok paidia efxaristo poli. An telika to pari to paidi tha mou pi endiposeis. @zavlakas file xero oti asxolise poli me afta kai me exeis sosi mia fora me alagi firmware se ena diko mou dvd player. Thelo na se rotiso an kati paei strava kai den mpori na pexei P.X Divx h Xvid mporoume na epenvoume me alagi firmware h einai apla mono thema hardware?
zavlakas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Το DivX και το Xvid ειναι 2 διαφορετικες υλοποιησεις του ιδιου πραγματος(mpeg4 ASP)... Αν εχουν χρησιμοποιηθει οι ιδιες ρυθμισεις κωδικοποιησης για 2 αρχεια(ενα Xvid και ενα Divx), τοτε το DVD player δεν μπορει να τα ξεχωρισει... Η συμβατοτητα καποιου .avi με καποιο DVd player ειναι αποκλειστικα, θεμα ρυθμισεων κωδικοποιησης κατα την δημιουργια του .avi.... Ο χρησιμοποιουμενος codec δεν παιζει σχεδον κανενα ρολο...
polidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Το DivX και το Xvid ειναι 2 διαφορετικες υλοποιησεις του ιδιου πραγματος(mpeg4 ASP)...Αν εχουν χρησιμοποιηθει οι ιδιες ρυθμισεις κωδικοποιησης για 2 αρχεια(ενα Xvid και ενα Divx), τοτε το DVD player δεν μπορει να τα ξεχωρισει... Η συμβατοτητα καποιου .avi με καποιο DVd player ειναι αποκλειστικα, θεμα ρυθμισεων κωδικοποιησης κατα την δημιουργια του .avi.... Ο χρησιμοποιουμενος codec δεν παιζει σχεδον κανενα ρολο... Ok file mou eisouna katanoitotatos. THANKS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.