palawiaris Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Για σας φίλοι μου,λοιπόν πήρα ένα μεταχειρισμένο PS2 και έχω μερικές ερωτήσεις. Η συσκευή είναι πρώτης γενιάς και λέει πίσω SCPH 39004. 1.Θέλω να βάλω σκληρό,όσο γίνεται μεγαλύτερο.Πόσες στροφές και μέχρι πόσα GB σηκώνει; 2.Είναι τσιπαρισμένο.Που θα δω ποιο έχει;Υπάχουν αναβαθμίσεις για το τσιπάκι;Που; 3.Ίσως να μην σηκώνει σκληρό,αλλά αν ναι τι προγραμμα χρειάζεται; ίσως να αργήσω να απαντήσω λόγω αυριανού ταξιδιού
kallair Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 1. mexri 1 terrabyte... arkei na einai ide skliros. k 5400 na einai oi strofes tou, den tha deis diafora. 2. ap oti kserw mono an anoikseis to ps2 sou k deis ti grafei panw to modchip. den kserw allo tropo. 3. gia na paizeis paixnidia mesw sklirou, tote xreiazesai to hdloader. to kais se ena cd k eisai arxontas. gia na blepeis divx tote thes to sms media player.
klainmaingr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 To laser που υπάρχει στην όλη φάση; Υπάρχει; Το modchip? Δέν έχω ασχοληθεί καθόλου με hdloader αλλα άν είναι απλά ένα καμμένο dvd κ ένας σκληρούλης το ψήνω γιατί το laser άρχισε να μου κάνει ιστορίες τελευταία...
kostasSTi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Ωπα, αυτό με τον σκληρό πρόσεξέ το. Κάπου είχα διαβάσει οτι μέχρι 120gb θα δει το ps2...
klainmaingr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 To nfo του HDloader 0.8b που μόλις παρέλαβα λέει το εξής... No more 128gb limit... Up to 2Tb Χρειάζεται κ network adapter για τον σκληρό; ΄ Έχω την παλιά έκδοση ps2 (silver) χωρίς network adapter with expansion bay... Θα μου χρειαστεί η μπορώ να κάνω τη δουλειά και με usb ξερά... Υπάρχει κάποιο καλό how to που πήρε το μάτι σας; Edit: Μετά απο ένα εκτενές google search συνειδητοποίησα πως είναι πολύ κακό για το τίποτα... Ιδιαίτερα σήμερα που τα ps2 τα δίνουν σχεδόν τζάμπα (οπότε και το laser να σου μαμηθεί παίρνεις καινούριο), είναι μόνο η χαρά του mod που θα ικανοποιήσει κάποιον (και η έλλειψη loading)... Βλέποντας λίγο πιο μακριά κατα τα άλλα αν είναι να κάνεις Iso όόόόόόόλλα τα games και μετά να τα περάσεις hdd κ μετά να παίξεις... θα βγεί το ps4 Άσε που για κάποιον με ικανή συλλογή αντιγράφων ασφαλείας ( ) αυτό είναι τρομερά χρονοβόρο... και σχετικό... Τι να πρωτοβάλεις στον σκληρό... τι να σβήσεις.. τι να αλλάξεις... που θα έχεις backup τα iso... κάθε φορά που θα θέλεις να βάλεις ένα game στον σκληρό θα κάνεις και iso τα dvd? όχι; οπότε θα έχεις ένα δίσκο με backups κ ένα χωμένο στο ps2? Τόσος ελεύθερος χρόνος; και πολλά άλλα ερωτήματα, που αφορούν προφανώς αυτούς που ΔΕΝ θα χώσουν 1Tb sto ps2 τους (έλεος)... στο pc μου δεν έχω τόσο.... Και αφού έθαψα καλά καλά το hdloader σας αφήνω... Υγ: Μέσω usb υπάρχει τρόπος να βάλεις σκλήρό αλλα η ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων είναι απαγορευτική...
kallair Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 oti aporeies exete, diavaste tis 5-10 teleutaies selides apo edw. i kathe erotisi sas exei apantithei apo 5 fores toulaxiston se autes tis selides.
palawiaris Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Παίδες ευχαριστώ για τις συμβουλές.Είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι με κονσόλες και δεν είχα ιδέα τι παιζόταν στο φόρουμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.