petsisx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 exw tin aggliki ekdosi iparxei tropos na ta girisw se elliniki ekdosi me kapoio update i kati tetoio?:roll:
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Yeap,με εγκατασταση του windows xp multilingual user interface.
atomakis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 αυτο γίνεται και ανάποδα δηλ. εγώ που έχω ελληνικά να τα κάνω αγγλικά??
atomakis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 και δώσε και λινκ και για τις δύο περπτώσεις και γίνεται στα Home??
Bspus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 και δώσε και λινκ και για τις δύο περπτώσεις και γίνεται στα Home?? Ginetai mono apo xp pro agglika kai tipote allo. Den xero an mporeis apla na to katebaseis. H microsoft to dinei se osous exoun MSDN subscription. Psaxe gia XP MUI Greek
johnykim Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ το Multilanguage Kit.Δεν ξέρω κανένα link όμως μου το είχαν δώσει.Χρησιμοποιώ τα Win XP Pro English SP1.Λογικά θα είναι και για SP2, αν έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.