nitr1 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Paidia lew na parw thn Samsung LE32S81 ti lete???? Timh 650 Eurw peripoy...:roll:
RapidShade Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Paidia lew na parw thn Samsung LE32S81 ti lete????Timh 650 Eurw peripoy...:roll: Τα μοντέλα που ο κωδικός τους τελειώνει σε ...M86* είναι Η κορυφή... μακράν καλύτερο από ότι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή... θα στο συνιστούσα αν το "αντεχεις"... μιλάμε για μοντέλα True HD, Movie Plus και αντε γεια... Από κει και πέρα, εσύ κρίνεις... αν σου κάνει στο μάτι... (εννοείται ότι πρέπει να την έχεις δει να λειτουργεί...)
nitr1 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τα μοντέλα που ο κωδικός τους τελειώνει σε ...M86* είναι Η κορυφή...μακράν καλύτερο από ότι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή... θα στο συνιστούσα αν το "αντεχεις"... μιλάμε για μοντέλα True HD, Movie Plus και αντε γεια... Από κει και πέρα, εσύ κρίνεις... αν σου κάνει στο μάτι... (εννοείται ότι πρέπει να την έχεις δει να λειτουργεί...) Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία όμως δεν αντέχω οικονομικά, τα 650 Ευρος ειναι υπερβαση για μένα. Γι' αυτό ρωτάω για την συγκεκριμένη...:grin:
RapidShade Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τότε, εφόσον την έχεις δει να λειτουργει και σου κάνει χτύπα την... Αν δεν την έχεις δει, ΔΕΣ της πρώτα... μην κρίνεις μόνο από την τιμή.!
Chubrilo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Έχω ψάξει και εγώ για LCD και η Samsung LE32S81 μέχρι στιγμής μου κλείνει το μάτι, ειδικά σε σχέση τιμή-ποιότητα. Στα €650 την έχεις βρεις στην Ελλάδα ή από internet? Με μια έρευνα αγοράς είδα ότι η pixmania την έχει 650+μεταφορικά ( http://www.pixmania.com/gr/gr/571144/art/samsung/oceaunaoc-lcd-16-9-le32s8.html) . Δεν έχω ξανα παραγγείλει απο την pixmania. Γνωρίζει κανείς αν παίζει να γίνει καμιά βλακεία με μεταφορά ή εγγύηση; Πάντως είναι μακράν πιο οικονομική απο την ελληνική αγορά...
nitr1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Έχω ψάξει και εγώ για LCD και η Samsung LE32S81 μέχρι στιγμής μου κλείνει το μάτι, ειδικά σε σχέση τιμή-ποιότητα. Στα €650 την έχεις βρεις στην Ελλάδα ή από internet? Με μια έρευνα αγοράς είδα ότι η pixmania την έχει 650+μεταφορικά ( http://www.pixmania.com/gr/gr/571144/art/samsung/oceaunaoc-lcd-16-9-le32s8.html) .Δεν έχω ξανα παραγγείλει απο την pixmania. Γνωρίζει κανείς αν παίζει να γίνει καμιά βλακεία με μεταφορά ή εγγύηση; Πάντως είναι μακράν πιο οικονομική απο την ελληνική αγορά... Νομίζω στο pixmania την εχω δει ρίξε μια ματιά και στο e-shop. Λεπτομέρειες για την αγορά μέσα απο το pixmania δεν ξέρω γιατί και γώ δεν έχω κάνει ποτέ αγορά απο εκεί....
kSiS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2007 να σου πω για την Samsung LE32S81 είναι πολύ καλή σαν τηλεόραση (μην ξεχνάς ότι είναι κ samsung) αλλά ρε φίλε εμένα αυτο π δν μ αρέσει είναι ο μεγάλος όγκος που έχει (λόγω του ότι έχει τα ηχεία δεξία κ αριστερά απ την οθόνη) και το άλλο που δν μου αρέσει είναι το Dynamic Contrast που είναι στα 7000:1. θα μπορούσες να τσεκάρεις και την philips 32PF5322 ? είναι μια αντίστοιχη οικονομική της philips.
trojan21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 trexa ston kotsovolo 600 euro mamati !!!! le32n71
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.