picos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αγαπητοι συναδελφοι, μολις πηρα εναν εξωτερικο σκληρο 250gb wd my book usb. Μεχρι εδω ολα καλα βασικα τον πηρα για ασφαλεια (Jesus saves Που λεει και το ανεκδοτο) για να εχω δευτερο νατιγραφο φωτο και μουσικων αρχειων.Ομως το προβλημα ειναι το εξης για να αντιγραψω τις φωτο θελω γυρω στα 30 λεπτα οποτε θελώ καθε φορα που το κανω να προσθετω μονο τις καινουριες οχι να κναω ολη την διαδικασια απο την αρχη καποια λυση υπαρχει?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Αγαπητοι συναδελφοι, μολις πηρα εναν εξωτερικο σκληρο 250gb wd my book usb. Μεχρι εδω ολα καλα βασικα τον πηρα για ασφαλεια (Jesus saves Που λεει και το ανεκδοτο) για να εχω δευτερο νατιγραφο φωτο και μουσικων αρχειων.Ομως το προβλημα ειναι το εξης για να αντιγραψω τις φωτο θελω γυρω στα 30 λεπτα οποτε θελώ καθε φορα που το κανω να προσθετω μονο τις καινουριες οχι να κναω ολη την διαδικασια απο την αρχη καποια λυση υπαρχει? Πρόγραμμα backup δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο σου είναι να το ψάξεις λίγο πριν ανοίξεις νέο θέμα (και μάλιστα σε λανθασμένη ενότητα). Αν πήγαινες στην Αναζήτηση του forum και έψαχνες για πρόγραμμα backup λες να έβρισκες τίποτα; Αν πήγαινες στην ενότητα Software (γιατί τα προγράμματα ανήκουν στο Software, όχι στις Μονάδες Αποθήκευσης) λες να έβλεπες κάποιο sticky που έγινε sticky μπας και το δουν όσο περισσότερα μέλη γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.