seiracides Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Έχω τον c2d 6420 πάνω σε p5b deluxe με αερόψυξη scythe ninja rev. B υπερχρονισμένο 8Χ375=3.0GHz. Η θερμοκρασία σε idle είναι 49 για επεξεργαστή και 45 για μητρική. Είναι φυσιολογικές αυτές οι θερμοκρασίες ή κάτι δεν πάει καλά; :?
george_o/c Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Σε full load πώς πάμε? Περιττό να σου πω ότι αν δεν έχεις τουλάχιστον δύο fans για το τυπικό airflow και συμμαζεμένα τα καλώδια στο case, οι θερμοκρασίες είναι περισσότερο τσιμπημένες ! :wink:
seiracides Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Σε full load πώς πάμε? Περιττό να σου πω ότι αν δεν έχεις τουλάχιστον δύο fans για το τυπικό airflow και συμμαζεμένα τα καλώδια στο case, οι θερμοκρασίες είναι περισσότερο τσιμπημένες ! :wink: Καλώδια συμαζεμένα, 2 δωδεκάρηδες ανεμιστήρες (μπρός - πίσω) βάζει 20 βγάζει 35 cfm (case antec slk3000b). full load χτυπάει 61-62.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 για αέρα καλά είσαι αν και νομίζω ότι θα τον έχεις ταράξει στην τάση pre κάτι καλύτερο για ψύξη και μετά συνέχισε
overclockerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Με την ευκαιρία θέλω να κάνω και γω μια ερώτηση, οι νέοι Pentium Dual core εχουν καλές θερμοκρασίες?
JOHNX2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 kales thermokrasies exoun arki na exis kai tin katalili psiksi. Se sigkrisi me tous torinous AMD, oi C2D einai pio psixri. P.S. Pentium Dual Core den legonte se kamia periptosi. CORE 2 DUO legonte.
litle_john Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 kales thermokrasies exoun arki na exis kai tin katalili psiksi. Se sigkrisi me tous torinous AMD, oi C2D einai pio psixri. P.S. Pentium Dual Core den legonte se kamia periptosi. CORE 2 DUO legonte. Τι λες ρε φίλε, ίδιες θερμοκρασίες έχουν.... ΑΚριβώς ίδιες.... Δεν χρειάζονται οι αμδ exxtra ψύκτρα
fabiawrc Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 εγω σε κουτι χωρις ανεμιστηρες και με ανοιχτα τα πλαινα σε scythe infinity με μαμα ρολογια εχω idle το tat δειχνει 35-38.και ο 12αρης στις 1000 στροφες.
JOHNX2 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Τι λες ρε φίλε, ίδιες θερμοκρασίες έχουν....ΑΚριβώς ίδιες.... Δεν χρειάζονται οι αμδ exxtra ψύκτρα kala oti pis...
seiracides Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 για αέρα καλά είσαι αν και νομίζω ότι θα τον έχεις ταράξει στην τάση pre κάτι καλύτερο για ψύξη και μετά συνέχισε Τί να πάρω για ψύξη ρε Vatos... άσε είναι δύσκολο το θέμα γιατί θέλω ησυχία 8) και τα ανεμηστήρια που βγάζουν πού αέρα κάνουν και αντίστοιχο θόρυβο! Από την άλλη είδα στο Πλαίσιο κάτι silenx πολύ δυνατούς, πολύ ήσυχους αλλά και πολύ ακριβούς (20ΕΥ) ... άσε... :neutral: Επίσης (επειδή αναφέρθηκε) να σημειώσω ότι Vcore έχω 1.53V, πολλά είναι;
seiracides Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 8-) πέρασα τελευταίο bios στην mother-B και με manual settings για ο/c, όπου σημειώνω 1.325vcore and 1.45v for northb, σε ταχύτητα 8X375=3GHz μου δίνει θερμοκρασίες σε full load 60-61 (και χτυπάει και κάτι καρφιά 62) Celcius στη μία ώρα που έτρεξε το orthos (blend - cpu and ram). Τί λέτε οι πιό έμπειροι στο "άθλημα", πάμε καλά; (και επίσης η Mother έπιασε 49C, όπου σε idle δίνει 42 αυτή και 40 ο 6420. Πάντως όταν σταματήσει το orthos ο επεξεργαστής γυρνάει σχετικά γρήγορα στις idle θερμοκρασίες, ενώ της μητρικής αργεί πολύ, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό αυτό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.