Προς το περιεχόμενο

Η πιο συγκινητική ιστορία της χρονιάς

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φτου σας ρε!!!!

κάνω ολόλκηρο θρεντ με τόσο γαμώ τις ιστορίες και εσεις

βλέπετε μόνο την αμάντα :twisted::twisted:

/ καλή η ιστορία αλλά και η αμάντα μετράει 8-)

photo11.jpg

Δημοσ.

Κοιταξτε να δειτε, οταν ενα βιντεακι ειναι προιον επεξεργασιας σαφως και με μια συγκινητικη μουσικη απο πισω, θα σε κανει να νιωσεις καπως.

Ασχολουμαι πολυ καιρο με τη μουσικη και ο λογος ο πραγματικος που μου αρεσε ο τυπος ειναι οτι καταφερε μεσα απο τη σεμνοτητα και απλοτητα του, χωρις ποζεριες, υφακι κλπ να στηριξει τοσο την εμφανιση του οσο και τη φωνη του αλλα και να αναδειχτει ο νικητης με ενα ειδος μουσικης και τραγουδιου, που κατα τα ψεματα δεν ειναι τοσο εμπορικο οσο ηταν οι hiphopades που στεκοντουσαν διπλα, ειτε οποισδηποτε αλλος εκει γυρω.

Ειναι ενα βημα μπροστα, τον παραδεχομαι και ειμαι σιγουρος οτι εχει βρει το κλειδι της επιτυχιας απο μονος του, τετοιοι ανθρωποι δε θελουν δασκαλους... διδασκουν!

Δημοσ.

Απίστευτος...

Σίγουρα όταν τον βλέπεις δεν περιμένεις κάτι τέτοιο...

Θεός...

Αν ερχόταν στην Ελλάδα θα καταστρεφόταν γιατί εδώ ακούμε μόνο Θώδη και Κάτμαν...(Έλεος)

Μπράβο του!

Σίγουρα χρείαζονται μεγάλα @@ για να το κάνει αυτό...:D

Η Αμάντα, by the way, επίσης θεά!!!!

Μ....α!:mrgreen:

Δημοσ.

και ο τυπάς είναι απο το Bristol , εκεί που σπουδάζω....:D....

Και μάλιστα στην συνοικία που έμενα πέρσι Fishponds....τι λες τώρα....

Δημοσ.

Το μάθατε ότι είναι νο 1 στην Βρετανία και οι πωλήσεις έχουνε ξεπεράσει τα 2 εκατομύρια λίρες?

Δημοσ.

η ιστορία γίνεται τόσο συγκινητική που να το δείτε, θα μου ανέβει το ζάχαρο.

μη μου πεις πως σε λίγο θα παντρευτεί και πως θα χτίσει μια απόμερη βιλάρα για να εξασκεί την ταλεντάρα του;;;;

Δημοσ.
η ιστορία γίνεται τόσο συγκινητική που να το δείτε, θα μου ανέβει το ζάχαρο.

μη μου πεις πως σε λίγο θα παντρευτεί και πως θα χτίσει μια απόμερη βιλάρα για να εξασκεί την ταλεντάρα του;;;;

χαλάρωσε ρε carlmikaze....τι κακία είνια αυτή....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...