Japan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Παρόμοια φάση (πιο ποπ όμως) ήταν με τον Kurt Nilsen στο PopIdol http://www.youtube.com/watch?v=T0cceYU3AOk
carlmikaze Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Ρε κορίτσια, ας πούμε, τι συγκινητικό βρήκατε στην ιστορία του μπούλη_τενόρου_χωρίς_αυτοπεποίθηση; Σοβαρολογούμε; Πόσο πιο λαμπιρισμός το να θεωρούμε πως "δικαιώθηκε" ένας τέτοιος ανύπαρκτος τύπος; Δηλαδή έλεος, σαν να μπει ο ρέμπελος ο 45ρης άνεργος γείτονας να καθαρίζει τις τουαλέττες των Mc Donalds, και να καταφέρει μετά από σφουγγάρισμα αιώνων, να γίνει υπάλληλος του μήνα και να πάρει αστέρι. Και άστο αυτό, γάμα το, αλλά να συγκινηθώ κιόλας; Συνέλθετε.
DarkKnight Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Έλα μωρέ τώρα κ συ το να λες ότι 1 τύπος έχει ωραία φωνή δεν είναι κ τόσο λαμπιρισμός...
tsakonas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Ρε κορίτσια, ας πούμε, τι συγκινητικό βρήκατε στην ιστορία του μπούλη_τενόρου_χωρίς_αυτοπεποίθηση; Σοβαρολογούμε; Πόσο πιο λαμπιρισμός το να θεωρούμε πως "δικαιώθηκε" ένας τέτοιος ανύπαρκτος τύπος; Δηλαδή έλεος, σαν να μπει ο ρέμπελος ο 45ρης άνεργος γείτονας να καθαρίζει τις τουαλέττες των Mc Donalds, και να καταφέρει μετά από σφουγγάρισμα αιώνων, να γίνει υπάλληλος του μήνα και να πάρει αστέρι. Και άστο αυτό, γάμα το, αλλά να συγκινηθώ κιόλας; Συνέλθετε. πωπω ρε φιλε είσαι απίστευτος , μου συγκρίνεις τα μύδια με τα @@@@πως κανεις έτσι...τι κακια είναι αυτή...άμα ήταν ο θείος όμως e??? γαμάτος θα τα any...εσύ σύνελθε
Absinthe Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Το παληκαρι -για μη επαγγελματιας τραγουδιστης- ειναι απιστευτος... Και μενα μου σηκωθηκε η τριχα οταν τον ακουσα -και υποψιν δεν ακουω γενικα οπερα-... Δεν με ενδιαφερει αν ειναι συγκινητικη ή οχι η ιστορια του αλλα απο φωνη ειναι απαιχτος.... Πολλα μπραβο του και αν ψαξετε λιγο στο youtube θα ακουσετε τις κλασσικες εκτελεσεις απο andrea bocceli kai pavaroti....συγκρινομενο με του bocceli μου αρεσε περισσοτερο του αγγλου χοντρουλη.... Παντως απο ο,τι διαβασα και στο google ο τυπος ηταν καταχρεωμενος γιατι εκανε μαθηματα φωνητικης και γουσταρε τρελα να τραγουδαει.... ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ.... υγ: καλα ε το amanda δεν παιζεται....
ga25 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Τι λες τώρα... Προτείνω να ανοίξει ψηφοφορία με θέμα: Πόσους πήραν τα ζουμιά αφού είδαν το βίντεακι
LL_NEO Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μήπως πρέπει να το συγκεκριμενοποιήσεις; Όχι τίποτα άλλο αλλά ελέω Αμάντα μπορεί να πάρεις και απαντήσεις που δε θα ήθελες...
zazik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 εγώ πάντως, που ξεκινησα και την φάση,έλιωσα... σε όσους το έστειλα , λιώσανε και αυτοί.... /off topic θέλετε αμάντα ε?
punky Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Εγώ που είμαι και ευαισθητούλης, παραδέχομαι ότι με συγκίνησε η ιστορία του τύπου. Και η ερμηνεία του κυρίως. Όσον αφορά την Αμάντα, πιστεύω ότι η φωτό του zazik είναι φωτοσοπιά. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αγγλικά αυτά τα οπίσθια.
Tempora Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Πάρα πολύ καλός αλλά γιατι η έκπληξη και η συγκίνηση? Επειδή έχει εκπληκτική ικανότητα στο τραγούδι και το μαλακιο κοινό γελούσε και μετά τους έγυρε το στόμα?
fabiawrc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2007 TA ΛΕΜΕ!!!! θεος ο τυπας! τεμπορα ε ναι μωρε κλασικα τον ειδα ετσι χοντρουλη,θα ειπαν ωχ θα κανει καμια μαλακια,λογικο αφου πανε τοσα σουργελα,αλλα επειδη ομως ηταν τελειος σε αυτο που εκανε,τους αφησε ολους μαλακες.
zazik Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 ακριβως.... Απλά, από συνήθεια, η φάτσα του και το όλο στυλάκι του σου προξενει γέλιο.... Και δεν το περιμένεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.