Προς το περιεχόμενο

με κοροιδεψαν?

jtsc21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά,

έχω2 υπολογιστές.τον ένα το είχα αγοράσει πριν 7 χρόνια και τον χρησιμοποιώ για ''κατεβαστήρι''.όταν τον είχα πάρει στα χαρακτηριστικά του αναφερόταν ότι η cpu είναι 800mhzρόσφατα μπήκα στο bios και βλέπω ότι η cpu είναι 400mhz.ti ginetai????:twisted::???::twisted::twisted:

παλιά του είχα κάνει αναβάθμηση:

+256 ραμ(αρχικά είχα 128)

windows xp home apo windows 98

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...όταν τον είχα πάρει στα χαρακτηριστικά του αναφερόταν ότι η cpu είναι 800mhzρόσφατα μπήκα στο bios και βλέπω ότι η cpu είναι 400mhz.ti ginetai????

μπας και είδες την μνήμη και είναι στα 400MHz? Ποίον επεξεργαστή έχεις?

Δημοσ.
μπας και είδες την μνήμη και είναι στα 400MHz? Ποίον επεξεργαστή έχεις?

εχω pentium3 kai sto bios elege

cpu speed:400mhz(3x133)

Δημοσ.

τότε μάλλον σε κορόιδεψαν...

μου θύμισες έναν φίλο μου τελείως Κάγκουρο :D:D:D που του είχαν πει πως ο επεξεργαστής στο laptop ήταν στα 3 και του είναι στα 1,7...Βέβαια μπορεί και οι 2 να μπερδευτήκατε.

Δημοσ.
τότε μάλλον σε κορόιδεψαν...

μου θύμισες έναν φίλο μου τελείως Κάγκουρο :D:D:D που του είχαν πει πως ο επεξεργαστής στο laptop ήταν στα 3 και του είναι στα 1,7...Βέβαια μπορεί και οι 2 να μπερδευτήκατε.

να μπερδευτήκαμε σε τι πράγμα?

Δημοσ.
Να κοίταζες σε άλλου PC τα χαρακτηριστικά ή να έλεγε στον φίλο μου με 200? παραπάνω παίρνεις στα 3...οτιδήποτε

μπα μαλλον την πατησα σαν μ@λ@κ@ς:twisted::twisted::twisted::twisted:

τα χαετιά τα έχω άθικτα.βλέπεις κρατάω φάκελο

Δημοσ.
Na to grapso mia akomi fora & tsekare to -den einai dyskolo alloste:

PIII 400 MHz -me 133 fsb malista!- den thimamai na epaixe pote....

πως γινεται απο 133χ4 να το κανω 133χ6

-μην αρχισεις να βριζεις αλλα δεν ξερω και παρα πολλα:wink:-

Δημοσ.
Ekeino pou xero einai oti -kata 99,9%!- PIII 400 MHz me 133 fsb aplos den yparxei :lol:

Ean exei epilogi/setting to bios gia pollaplasiasti [multiplyer] ton allazeis apo 3 se 6 :mrgreen:

αυτο εχει σχεση με το οτι εχω 2 λειτουργικα συστηματα???

Δημοσ.
Eeee?? Ma den milisa katholou gia leitourgika systimata :-)

Pithanotata exeis P3 800MHz (6X133) katevasmeno/underclocked apo bios se 3X133 = 400MHz :roll:

re si ti prepei na patiso gia na alaksi afti i blakia???pos apo 133x4 to kano 133x6?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...