nailgun Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να "σπάσει" το φράγμα των 2GB RAM στα XP Pro και πως γίνεται αυτό. Δοκίμασα με το /3GB switch αλλα τίποτα έχω onboard 4GB (4X1 GB) OCZ, ολόιδια τσιπάκια (δεν θυμάμαι τα υπόλοιπα χαρακτηριστηκά τους, αν ενδιαφέρουν στην διαδικασία θα τα βρω). Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
takos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Katergise to page file. an deis oti den gintete tipote. bale σVista 32 i 64bit. k lineis to provlima.
nailgun Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 tako efxaristw. to page file to exw katargisei hdh alla kai pali tipota. Afti ti stigmi vlepei 2.4GB mnimi apo ta 4GB pou exei panw. Oso gia ta vista, na leipei to vysino file mou. Ston tomea pou asxoloumai (3D kai Graphics - oxi paixnidia) ta vista exoun piasei pato - apato... opote h extra mnimi mallon tha metraei san performance twn 2GB sta XP, h kati tetoio. Na'sai kala pantws pou apantises!
mphxths Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Εμενα φιλε μου με Windows XP Pro και 4GB μνημης , βλεπει 3.25gb περιπου ή λιγο παραπανω.Και στο Bios λεει συνολικη μνημη 4gb χρησιμοποιουμενη 3.κατι Οποτε μηπως ειναι θεμα της μητρικης σου και οχι των "παραθυρων"?
Sadamiraq Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 tako efxaristw. to page file to exw katargisei hdh alla kai pali tipota. Afti ti stigmi vlepei 2.4GB mnimi apo ta 4GB pou exei panw. Oso gia ta vista, na leipei to vysino file mou. Ston tomea pou asxoloumai (3D kai Graphics - oxi paixnidia) ta vista exoun piasei pato - apato... opote h extra mnimi mallon tha metraei san performance twn 2GB sta XP, h kati tetoio. Na'sai kala pantws pou apantises! +1 απο μενα μιας και ασχολουμαστε με τα ιδια πραματα Εμενα φιλε μου με Windows XP Pro και 4GB μνημης , βλεπει 3.25gb περιπου ή λιγο παραπανω.Και στο Bios λεει συνολικη μνημη 4gb χρησιμοποιουμενη 3.κατι Οποτε μηπως ειναι θεμα της μητρικης σου και οχι των "παραθυρων"? Σωστοςςςςςςςς..
cordobros Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 και στα 64μπιτα ultimate που εχω εγω,δεν ειναι απολυτο οτι παντα δειχνει την ακριβη μνημη που εχειs. και εμενα απο τα 4 δειχνει τα 3,2. ειναι θεμα μητρικηs.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 και στα 64μπιτα ultimate που εχω εγω,δεν ειναι απολυτο οτι παντα δειχνει την ακριβη μνημη που εχειs.και εμενα απο τα 4 δειχνει τα 3,2. ειναι θεμα μητρικηs. τα 64μπιτα λειτουργικα με τι επεξεργαστες ειναι συμβατα?
Sadamiraq Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Το δικο μου συστημα παντως ηταν συμβατο.PC 1 παντα
nailgun Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Εμενα φιλε μου με Windows XP Pro και 4GB μνημης , βλεπει 3.25gb περιπου ή λιγο παραπανω.Και στο Bios λεει συνολικη μνημη 4gb χρησιμοποιουμενη 3.κατι Οποτε μηπως ειναι θεμα της μητρικης σου και οχι των "παραθυρων"? Φίλε μου είσαι όντως πολύ σωστός! Μόλις τσέκαρα το bios και βλέπει μόνο 2048ΜΒ (mobo = ASUS P5N32-SLI Deluxe) Σ'ευχαριστώ! +1 απο μενα μιας και ασχολουμαστε με τα ιδια πραματα Κύριε συνάδερφε τα σέβη μου! Και καλώς σας βρήκα βρε παιδιά, ήταν το πρώτο μου πόστ εδώ!
Sadamiraq Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Κύριε συνάδερφε τα σέβη μου! Και καλώς σας βρήκα βρε παιδιά, ήταν το πρώτο μου πόστ εδώ! Καλως σε βρηκαμε με τι 3D ασχολεισαι συγκεκριμενα αν επιτρεπετε?
irahara Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Είχα διαβάσει ότι υπάρχει τρόπος ενεργοποιώντας κάποια επιλόγη μέσω registry αλλά δεν θυμάμαι περισσότερο. Νομίζω ότι το διάβασα στο pc magazine που κάποιος άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα με σένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.