Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με pc...HELP!!

belfour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά παρατήρησα χτες το βράδυ κάτι περίεργο με το pc μου. Εβαλα το δάχτυλο μου στην οθόνη (crt) και με χτύπησε λιγο ρεύμα (οπως οταν ανοίγεις την πόρτα του αμαξιού)..ειπα "ε παει τα έφτυσε"..αλλά το ιδιο εγινε οταν ακούμπησα και το tower και φυσικα οτι ακουμπαω μέσα σε αυτό με χτυπάει το ρευμα!!πιστευω πως ειναι η γειωση...αλλα πρωτη φορα μου συμβαινει...αν καποιος γνωριζει απο τι μπορει να ωφειλεται ας μου πει..δεν θελω να παθει κατι και τον χρειαζομαι για την πτυχιακη μου (οταν κατι πραγματικα χρειαζεσαι τοτε χαλαει )..επισης και στην καρτα ηχου (εξωτερική) αν ακουμπήσω τα σιδερένια κομμάτια με χτυπαει.:((((

ευχαριστω πολυ :roll::roll:

Δημοσ.

Όντως δεν έχει καλή γείωση αλλά μπορείς να φωνάξεις έναν ηλεκτρολόγο να στο διορθώσει γιατί το γεγονός ότι η οθόνη κάνει τσαφ είναι λίγο περίεργο...

Βάλε ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι στην οθόνη (στο γυαλί) να δεις αν ανάβει...εάν ναι πάρε τηλ. τον ηλεκτρολόγο ;)

Δημοσ.

Όχι δεν το κάνουν όλες οι CRT...και έχει σχέση με γείωση.

Ένας φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα φώναξε έναν ηλεκτρολόγο του άλλαξε πρίζες κλπ και τώρα όλα οκ.

Δημοσ.

Paidia euxaristw poli!!!me tis apantiseis sas telika katafera kai elisa to provlima!!!

telika eftege to polimprizo!!to opoio an paratiriseis eksoterika exei geiosi...alla an to anoikseis kai deis mesa...exei mono 2 kalodia!!!i geiosi afanti....a re si...telika oti dineis perneis...

sas euxaristw para polu gia ton xrono sas!!!

kales diakopes

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...