kavaliotis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ξερουμε τιποτα για αυτο το player? http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20070809.p.DVDplayeranagnostiskarton * Αναγνώστης καρτών μνήμης 7 σε 2 για τα ακόλουθα: CF1, CF2, SD, MS, MS Pro, MMC, SM * USB 2.0 * Υποστηρίζει εκδόσεις DivX 3.11, 4.X. 511, 5.12, 5.13, 6.0 Xvid, κ.α * Συμβατό με WMA, DVD, CD, CD - R, CD - RW, MP3, JPEG, VCD, SVCD, MPEG 4, DVD + R, DVD + RW, DVD - R, DVD - RW, Nero Digital, MP3 # Ταχύτητα αναπαραγωγής έως 10Mbit/sec # Dolby Digital Decoder # Υποστηρίζει Pal, NTSC # Συμπεριλαμβάνονται: Τηλεχειριστήριο με υπέρυθρες και μπαταρίες 2 x ΑΑ, καλώδιο Scart, Audio/Video-Chinch, καλώδιο σύνδεσης # 3 χρόνια εγγύηση # Τεμάχιο
hermes1516 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Εχω ένα που είναι ιδιο αλλά έχει και HDMI (έκανε 69 Ευρώ) είναι πολύ καλό!
louben Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Φιλε επειδη και εγω ενδιαφερομαι κανε λιγο υπομονη και παρε αυτο που λεει ο φιλος hermes1516.Ειναι κορυφαιο και χαλαλι τα +20ε που κανει.Θα το βγαλουν οπου ναναι ειναι δοκιμασμενο και σκυλι.
hermes1516 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ναι έχει και φοσφορούχο κοντρολ και ντιμμερ στην οθονουλα του! και πολλες θυρες!!
Asxetius Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Εχουμε μιλήσει γι'αυτό το μηχάνημα και παλαιότερα και τώρα εδώ και εδώ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Λοιπόν την Πέμπτη 9 Αυγούστου το LIDL θα φέρει το DVD player Silvercrest ΚΗ-6510 ή 11. Η διαφορά είναι στο χρώμα (ασημί,μαύρο). Είναι αυτό που πήρα 2-3 βδομάδες πριν τα Χριστούγεννα του 2006 και ήταν η αιτία να δημιουργήσω το θέμα στο http://www.greektvsubs.gr και μετά 4 μήνες εδώ. Δεν βλέπω καμιά διαφορά απο τότε που το πήρα εκτός την τιμή(49.99), που είναι 10 euro παρακάτω. Manual στα Ελληνικά εδώ Οι υπότιτλοι του SilverCrest 6510/11 σε TV 32" wide φωτο (Asxetius) Μικρό μέγεθος υποτίτλτων αλλά όχι δυσδιάκριτο (προσωπική άποψη) αναλόγως της απόστασης. Εγω βλέπω απο τα 2.5 μέτρα. Και για σύγκριση μια φωτό απο τους υπότιτλους του LG DVX-298H που είναι άψογοι(προσωπική άποψη) Νομίζω ότι το Silvercrest KH-6510/11 είναι πολύ καλό αν σκεφτούμε την τιμή του(49.99) τις δυνατότητες που έχει(USB και Card reader 7 σε 2), και το απίστευτο 3 χρόνια εγγύηση. Εξάλλου όποιος το πάρει έχει 29 μέρες και νύχτες για το κάνει δοκιμή, αν δεν του αρέσει την 30η μέρα το πάει πίσω. Manual στα Ελληνικά εδώ P.s. To DVD player Silvercrest ΚΗ-6510/11 που θα φέρει το LIDL 9 Αυγούστου 2007 δεν έχει HDMI
sdritsas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2007 Re paidia to pira simera...bazw ena usb stick 2 gb kai ena 4gb kai olo kollaei se tainia.... kai sto manual blepw oti paizei mexri 512mb... ksereis kaneis ti ginetai????
Greek Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Το αλλο μοντελο που εχει και εξοδο με HDMI μεχρι και τι αναλυση κανει upscale ?
hermes1516 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2007 εμένα το 2gb δεν κολλάει πότε --- για το upscale δεν γράφει κάτι σχετικό, αν και δεν το έχω δοκιμάσει,
pc_admin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 εμένα το 2gb δεν κολλάει πότε --- για το upscale δεν γράφει κάτι σχετικό, αν και δεν το έχω δοκιμάσει, τι μαρκα φλασακι εχεις ? γιατι και σε εμενα κολλαει
zanos79 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 βρέ παιδιά γιατί δεν διαβάζει όλα τα avi, βάζω σε ένα dvd 4 ταινίες κ αυτό βλέπει τις μισές.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 βρέ παιδιά γιατί δεν διαβάζει όλα τα avi, βάζω σε ένα dvd 4 ταινίες κ αυτό βλέπει τις μισές. Εχουν ολες καταληξη .avi ???
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 ναι κανονικά Τι να πω ???? Μου εχει τυχει και σε μενα σε ενα Funai αλλα ειχαν αλλη καταληξη.
zanos79 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2007 και να φανταστείς φίλε Γιάννη το κάνει σχεδόν σε ολά τα divx που έχω ταινίες κ σειρές, διαλέγει μερικά που θέλει αυτό κ τα παίζει, τα υπόλοιπα δεν τα βλέπει καν, ένα matsui που έχω τα βλέπει κανονικά όλα στα δισκάκια ,αλλά άλλη ιστορία εκείνο ,δεν βλέπει υπότιτλους κ γι' αυτό πήρα το silvercrest είχα κουραστεί με τις μετατροπές , τελικά τώρα το ένα πρέπει να συμπληρώνει το άλλο
Asxetius Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Θα χρησιμοποιήσω την απάντηση του digekas σε αντίστοιχο post απο το greektvsubs. ------------------------------------------------------ Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το mediainfo για να δεις τι codec χρησιμοποιούν τα video που παίζουν και να χρησιμοποιήσεις το abcAVI Tag Editor για να αλλάξεις το header (bytes που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του codec που έχει χρησιμοποιηθεί ώστε ο player να ξέρει πως θα χειριστεί το stream). Τα divx και xvid είναι της ίδια οικογένειας codec, οπότε και όταν αποκωδικοποιείται το ένα τότε μπορεί να αποκωδικοποιηθεί και το άλλο, υπάρχουν όμως dvd-players που αναγνωρίζουν μόνο πχ τα divx, οπότε αλλάζουμε το header των xvid σε divx με αποτέλεσμα να αναπαράγονται. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το stream του ήχου οπότε χώρισε το stream του video από τον ήχο με direct stream copy μέσω virtualdubmod και κάνε δοκιμές τόσο στον ήχο όσο και στο video. ---------------------------------------------------------------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.