Προς το περιεχόμενο

Χρέωση συνδρομής πιστωτικής - Εθνική Τράπεζα

MasterX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ερώτημα γίνεται για ένα φίλο μου...

Έχει μια πιστωτική στην Εθνική, πολλά χρόνια τώρα που ουσιαστικά συνδέεται με μισθοδοτικό (και τα τελευταια χρόνια είναι πλέον συνταξης) λογαριασμό, και πρόσφατα ανακαλύπτει τυχαία ότι λόγω του ότι είναι συνταξιοδοτικός ο λογαριασμός, από το 2000 και μετά δεν θα έπρεπε να πληρώνει συνδρομή. Επίσης, μια κάρτα προσθετου μέλους σε αυτή την πιστωτική, χρεώνεται και αυτή με συνδρομή που επίσης δικαιούται δωρεαν...

Η τράπεζα κάθε χρόνο τους στέλνει ενα χαρτί για ανανέωση της σύμβασης, αν θέλουν και φυσικά αυτοί το συνεχίζουν καθώς έχουν μια πελατιακή σχέση με την Εθνική περί τα 40 χρόνια.. Δεν μπήκαν ούτε μια φορά στον κόπο τα τελευταία 7 χρονια, μαζί με την ανανέωση της σύμβασης να τους ενημερώσουν ότι δικαούνται δωρεαν συνδρομή..

Η επικοινωνία που δοκιμάσε ο φίλος να κάνει με την τράπεζα (στο τοπικό υποκατάστημα, αλλά και τηλεφωνικά, να μην πουμε για το site, που για να βρει τις χρεώσεις των καρτών ήθελε πολύ σκάψιμο...) δεν έφερε αποτέλεσμα, καθώς η αντιμετώπιση ήταν απαράδεκτη, για κάποιον που είναι τόσα χρόνια πελάτης τους.

Τελικώς του πρότειναν να κάνει μια αίτηση αμφισβήτησης, και να περιμένει το αποτέλεσμα...

Το θέμα δεν είναι τοσο τα λεφτα, που είναι κοντα στα 300 ευρώ αλλά η όλη αντιμετώπιση....

Μπορεί να καταγγείλει την περίπτωση κάπου αλλού, και να διεκδηκήσει κάτι παραπάνω από τα συγκεκριμένα χρήματα?

Δημοσ.

ο λογ δεν αλλάζει παραμένει ο ίδιος,άσχετα αν μπαίνει τώρα σύνταξη αντί για μισθός.το σύστημα το αναγνωρίζει σαν απλό λογ.απλά ορισμένες τράπεζες αναφέρουν ορισμένους λογ/μους σαν συνταξιοδοτικούς για να δώσουν μεγαλύτερο επιτόκιο και να τραβήξουν πελατεία.

δεν είναι απαραίτητο να είναι δωρεάν και οι 2 οι κάρτες.συνήθως οι τράπεζες την δεύτερη την δίνουν δωρεάν για να την κρατήσει ο πελάτης.ανάλογα την σύμβαση που έχει υπογράψει.όλες οι τράπεζες έχουν Δ/νση παραπόνων και δημοσίων σχέσεων.ας ρίξει κανα τηλ.γνωστή η Εθνική για την συμπεριφορά των υπαλλήλων της.υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά.

Δημοσ.

εδώ και χρόνια μετατράπηκε απο μισθοδοτικός σε συνταξιοδοτικός ο συγκεκριμένος.. το θέμα δεν είναι αυτό καθώς και στις 2 περιπτώσεις δικαιούται δωρεαν συνδρομή.. Καθε χρόνο που τους στέλνουν την ανανεωση θα μπορούσαν ανα τους πουν ότι δικαιούνται και δωρεαν συνδρομής..

Δημοσ.

αν έχουν αποδεικτικά οτί δικαιούνται και δεν έκανε αυθαιρεσίες η τράπεζα ας πάει καπάκι στον διευθυντή.ας ζητήσει και την αίτηση που είχε υπογράψει να το τσεκάρει και απο κεί.άνετα μπορεί να τα πάρει πίσω.

Δημοσ.

Παιδιά και οι δυο μισθολογικός και συνταξιοδοτικός είναι με ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή. Το ξέρω από τη μητέρα μου και απο έναν γνωστό και μάλιστα βγαίνει και δωρεάν και για άλλα μέλη της οικογένειας. Αυτα τα καραγκιοζιλίκια με τρελές χρεώσεις σε κάθε σχεδόν συναλλαγή είναι πατέντες ελληνικών τραπεζών και μας έχουν καταληστέψει χωρίς κανείς να κάνει τίποτα.

Αυτό με τη συνδρομή πάντως ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Ρε σεις μας παρακαλάνε να πάρουμε τις πιστωτικές τους και θα πληρώνουμε και συνδρομές;;;; Τι π@π@ριές είναι αυτές.... Χάρη τους κάνουμε που τις χρησιμοποιούμε

Εγώ πάντως είχα citibank πιστωτική και όσο ήμουνα φοιτητής ήταν δωρεάν συνδρομή. Μετά και καλά έπρεπε να πληρώσω και απλά τους είπα ότι εγώ δεν πληρώνω συνδρομές και τέτοιες μαλακίες και αν θέλουν ας την κόψουν θα βρω άλλους να με παρακαλάνε να πάρω. Ε μου την κάνανε ισοβίως δωρεάν συνδρομή και καλά αφού είδανε ότι είμαι καλός πελάτης (π@π@ρια καλός ήμουν)

Α και κάτι άλλο, από την εμπειρία μου η εθνική είναι ο μεγαλύτερος κλέφτης (έχει απίστευτες χρεώσεις για κάθε βλακεία που μπορείς να φανταστείς)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...