Προς το περιεχόμενο

O mozilla den paei kala

atomakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάθε φορά που είμαι με mozilla όλο βγαίνουν κάτι παράθυρα που μου λένε αν εγκαταστήσω αυτό το antispyware κ.τ.λ. τι να κάνω? να κατεβάσω κάποιο adon??

Δημοσ.

Ειχε και αλλο ενα παιδι απ το forum το ιδιο προβλημα σημερα και μαλλον το format ειναι η μονη λυση για να καθαρισει το pc σου. Ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα ενας φιλος μου. Δοκιμασε να κανεις scan σε safe mode. Μηπως εκανες install καποιο addon για το mozilla?

Δημοσ.

οχι φορματ για ενα spyware ρε παιδια ηρεμηστε!

καταρχην δοκιμασε και τα 3 που σου προτεινω πιο πανω αλλα το σκαν να το κανεις μεσα απο safe mode

Δημοσ.

καλά παιδιά δεν θα το πιστεύετε όλο το insomnia είναι γεμάτο στο spyware 12780028oy6.jpg

Shot at 2007-08-02

και ευτυχώς ένας καλός μου φίλος σύστησε το peer guardian το οποίο είναι το πιο μικρό και το πιο καλό firewall της αγοράς .

Δημοσ.
Μάλλον θα εννοεί ότι έχει και αυτός πολλά spyware όπως και άλλοι απο το insomnia.

Ακριβώς και δεν θέλω να το πολυλογήσουμε.. Αυτά που σας έδειξα είναι ads (δηλ.δεν ξέρω και όχι spyware μπερδέυτηκα)

Και τον οπερα τον έχω δοκιμάσει αλλά δεν με άρεσε.

Δημοσ.

μετά απο την εγκατάσταση τίποτα δεν μπήκε στον υπολογιστή και κατάλαβα ότι είναι απο το ινσομνια γιατι εκείνη την στιγμή έμπαινα στο ινσομνια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...