atomakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 κάθε φορά που είμαι με mozilla όλο βγαίνουν κάτι παράθυρα που μου λένε αν εγκαταστήσω αυτό το antispyware κ.τ.λ. τι να κάνω? να κατεβάσω κάποιο adon??
dimitris2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 απο αυτα που περιγραφεις φαινεται πως εχεις κολλησει καποιο spyware. κανε scan με το αντιβιοτικο σου και επισης με antispyware προγραματα οπως spybot avg antispyware adaware
foufoutios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Με ΙΕ γινεται το ιδιο ? Και μενα για ιος μου μοιαζει και οχι για προβλημα του mozilla
atomakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 οχι με ΙΕ δεν γίνεται τίποτα ούτε με Opera και εκανα scan me spybot alla tha dokimasw kai em adaware
atomakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 kanw scan ton briskei to spyware alla meta ksanabainei
foufoutios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ειχε και αλλο ενα παιδι απ το forum το ιδιο προβλημα σημερα και μαλλον το format ειναι η μονη λυση για να καθαρισει το pc σου. Ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα ενας φιλος μου. Δοκιμασε να κανεις scan σε safe mode. Μηπως εκανες install καποιο addon για το mozilla?
atomakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 to nod 32 den mou briskei tipota . proteinetai kanenan allo browser?
dimitris2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 οχι φορματ για ενα spyware ρε παιδια ηρεμηστε! καταρχην δοκιμασε και τα 3 που σου προτεινω πιο πανω αλλα το σκαν να το κανεις μεσα απο safe mode
atomakis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 καλά παιδιά δεν θα το πιστεύετε όλο το insomnia είναι γεμάτο στο spyware Shot at 2007-08-02 και ευτυχώς ένας καλός μου φίλος σύστησε το peer guardian το οποίο είναι το πιο μικρό και το πιο καλό firewall της αγοράς .
dimitris2006 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 και πως ξερεις πως ειναι απο το ινσομνια?
Eddy_Gordo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 to nod 32 den mou briskei tipota .proteinetai kanenan allo browser? Vale kai xrisimopoiise MONO OPERA http://www.opera.com
fyjitsu_yama Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 spyware sto insomnia?mhpws einai skatotero ths agoras....
johnykim Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μάλλον θα εννοεί ότι έχει και αυτός πολλά spyware όπως και άλλοι απο το insomnia.
atomakis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μάλλον θα εννοεί ότι έχει και αυτός πολλά spyware όπως και άλλοι απο το insomnia. Ακριβώς και δεν θέλω να το πολυλογήσουμε.. Αυτά που σας έδειξα είναι ads (δηλ.δεν ξέρω και όχι spyware μπερδέυτηκα) Και τον οπερα τον έχω δοκιμάσει αλλά δεν με άρεσε.
atomakis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 μετά απο την εγκατάσταση τίποτα δεν μπήκε στον υπολογιστή και κατάλαβα ότι είναι απο το ινσομνια γιατι εκείνη την στιγμή έμπαινα στο ινσομνια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.