Προς το περιεχόμενο

Overclocking E6600 @ 3Ghz with PC6400 and ASUS P5K Deluxe WiFi-AP...

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
sta 3ghz exeis 65c?? poli anevasmeni thermokrasia. sta 3.2 emena den kseperna tous 30c

Πλακα με κανεις? Σε λιγο θα με πεις οτι idle εχει πιο λιγο και απο το περιβαλλον!

Σου μιλαω εχω ενα ΖΩΟ για cooler, δες την υπογραφη μου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μήπως ο 6600 έχει στραβό καπάκι και δεν εφάπτεται καθώς πρέπειν η 9700 ? Μήπως δεν έβαλες αρκετή πάστα ? Αν και δεν νομίζω να έκανες τέτοιο λάθος ... Αν όντως έχει στραβό καπάκι η cpu όμως, ξεκίνα διάβασμα :wink:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=200746

den eipa oti exo stock cooler, exo ARCTIC COOLING FREEZER pro. kai to case exei 2 14rides mprosta,1 25ari plagia kai 2 12rides piso (o 1 einai tou trofodotikou).thermokrasia metrao me to speedfan kai to everest...

30C idle, σε θερμοκρασίες δωματίου γύρω στους 28C ? No way mr Sensor.

Πρωτα απο ολα, μιας και δειχνει 1 θερμοκρασια για CPU, δεν ειναι η πραγματικη αλλα η θερμοκρασια γυρω απο την CPU. Σε μενα πχ τωρα που ειναι idle λεει 29 για την CPU και απο 36 για CORE1 και CORE2, δηλαδη 7 βαθμους διαφορα. (το γυρισα πισω στα default speeds γιατι ζεσταινοτανε πολυ. Η διαφορα αυξανει στο load μιας και οι cores ζεσταινονται αμεσως ενω η περιοχη γυρω απο την CPU αργει να ζεσταθει και ισως και ποτε να μην ζεσταθει πολυ μιας και εχεις πολλα ανεμιστηρια. Οποτε στην ουσια δεν μετρας την θερμοκρασια της CPU που σε ενδιαφερει (core) αλλα αλλη...

Οσο για μενα, το κουτι το συναρμολογησε στο Πλαισιο ενα φιλαρακι και δεν νομιζω να εκανε κακη δουλεια. Τι να πω... Μου φαινεται θα παω να παρω κανενα συστημα υδροψυξης μιας και το κουτι μου (Thermaltake Armor) ειναι ετοιμο για υδροψυξη...

Ρε παιδιά, σε μερικά σπίτια υπάρχουν και air-conditions! Πού το περίεργο; :lol:

Ουδεμία σχέση η θερμοκρασία που βλέπει από εκεί με την πραγματική εσωτερικά στους πυρήνες.

Για να βγάλει 30C στους πυρήνες με το CoreTemp 0.94 [ http://thecoolest.zerobrains.com/CoreTemp ]

Με τον onboard sensor της μητρικής είναι να κλαίμε...η Striker στην Λαμία μες το δωμάτιο με καμιά 38αρα C room temp μου έλεγε ότι με την stock ψύκτρα του Core 2 X6800 @ 3,6GHz ότι είχα idle 17C...yeah whatever :D

Είχα την εντύπωση ότι κάπου διάβασα πως πλέον το SpeedFan υπολογίζει τη θερμοκρασία από τα Tjunction sensors, όπως τα CoreTemp/T.A.T. I stand corrected. Άσχετα από αυτό όμως, δεν έχουμε όλοι 30 και 34β C στα δωμάτιά μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...