Προς το περιεχόμενο

I now pronounce you chuck and larry

Alt3rnative

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποολυυυυ καλο!!!!

Καταρχην ειναι πολυ καλη κωμωδια και δευτερον παιζει η jessika biel....επομενως πρεπει επειγοντως να την δεις

Δημοσ.

Φίλε pappous_soulis υπάρχουν άνθρωποι που τούς αρέσουν οι έξυπνες κωμωδίες κ όχι πολλές από αυτές τις άθλιες εκπομπές και ταινίες που μας πασάρουν. Εγώ δεν μπορώ να γελάσω με κάποιον που κάνει βλακείες για να βγάλει γέλιο ή με κάποιον που απλά κοροϊδεύει κόσμο.

Δημοσ.

Den thn kserw thn sygkekrimenh tainia alla sto thema "olous tous aresoun oi komodies" symfonw me ton kobi.

Ena paradeigma einai kapoies elklhnikes epitheorhseis pou diafhmizonte san komodies kai to mono asteio einai to oti lene mesa "malaka" kai "pousti".

Ena allo paradeigma einai oi terrens kai philip sto southpark alla aftoi dikaiologounte giati aplws satirizoun tetoiou eidous komodies :)

Δημοσ.

Φοβερή ταινία!!Πήγα χθες και δεν σταμάτησε στιγμή να γελάει όλη η αίθουσα!!Απολάμαβανες κλασικό θα έλεγα Adam Sandler αλλά ο κάθε ένας χαρακτήρας είχε ένα μοναδικό στοιχείο που προσέθετε γέλιο στην υπόθεση!!!Η Jessica πραγματικά μία κούκλα!Γενικώς αν σας άρεσαν τα 50 first dates και Click θα σας αρέσει κι αυτή πιστεύω!

• Super Moderators
Δημοσ.

oxi kai asxhmh tainia to 2wraki perase euxarista...

eidika sthn skhnh pou epese to sapouni sto patwma eliwsa sta gelia

Δημοσ.

Εμένα η αγαπημένη μου σκηνή ήταν:

κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Κινέζος, τι ήταν αυτός τέλος πάντων και ειδικά αυτή η μανία του με το "circle" είχε απίστευτο γέλιο, είχα ξεραθεί!!

Δημοσ.
Φίλε pappous_soulis υπάρχουν άνθρωποι που τούς αρέσουν οι έξυπνες κωμωδίες κ όχι πολλές από αυτές τις άθλιες εκπομπές και ταινίες που μας πασάρουν. Εγώ δεν μπορώ να γελάσω με κάποιον που κάνει βλακείες για να βγάλει γέλιο ή με κάποιον που απλά κοροϊδεύει κόσμο.

Συμφωνώ μαζί σου γιατί ένας τέτοιος άνθρωπος είμαι και γω.

Δεν έχω γελάσει ούτε μια φορά π.χ. με τα σκερτσάκια γιατί δεν είναι καν για γέλια,αλλά για κλάμματα.

Απλά,για μένα κωμωδία είναι η έξυπνη κωμωδία,οτιδήποτε άλλο είναι απλά "ταινία/σειρά". ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...