Προς το περιεχόμενο

Teledome. Ποτέ πια

Haitzilopochtli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι μου.

Μπήκα σήμερα στο site και γράφτηκα έτσι ώστε να μπορέσω να σας ενημερώσω για την εν λόγω εταιρία, έτσι ώστε να μην κάνει κανένας το λάθος να μπλέξει με αυτούς. Συγκεκριμένα:

1. Κλείστε τους αμέσως το τηλέφωνο αν σας πάρουν να σας πουλήσουν κάτι γιατί δεν θα σας πουν όλη την αλήθεια και τελικά θα πέρετε ένα προϊόν που δεν θα σας κάνει και που θα έχει κρυφές χρεώσεις.

2. Αν τολμήσετε ποτέ και τους πείτε ότι δεν σας είχαν ενημερώσει για κάτι θα σας πουν να είχατε ρωτήσει!

3. Ενεργοποιούν υπηρεσίες και χρεώνουν πράγματα χωρίς την έκγκρηση σας.

4. Η εξυπηρέτηση τους είναι άθλια, το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι απαράδεκτο και δύσκολο να πιάσεις, ενώ τα αιτήματα των πελατών τους τα γράφουν κανονικά.

5. Αν πρέπει να πάτε ποτέ στα γραφεία τους τότε θέλει υπομονή. Εκεί θα δείτε πόσο γραμμένους έχουν τους πελάτες τους. Το γραφείο εξυπηρέτησης του κοινού είναι ένα μικρό δωμάτιο στο πλάι του κτηρίου τους, δεν έχει καρέκλες και αν στην ουρά υπάρχουν 3 ανθρωποι τότε θα περιμένετε στο πεζοδρομιο μέχρι να τελειώσει ένας από αυτούς.

6. Δεν υπάρχει ποτέ κάποιος αρμόδιος για να σας μιλήσει, και αν ποτέ καταφέρετε να μιλήσετε με κάποιον που είναι λίγο πάνω από τους τηλεφωνητές δεν θα σας λύσει τίποτα και θα σας λεει μπούρδες (βλέπε κα Τριανταφύλλου)

7. Οι χρεώση που σου βάζουν αν θες να φύγεις από το δίκτυο τους είναι €99 αλλά δε σε ενημερώνουν ότι υπάρχει.

8. Στο site τους δεν υπάρχουν οι όροι σύμβασης για τις υπηρεσίες που προσφέρουν, οπότε δε μπορείς να ξέρεις από πριν που μπλέκεις.

9. Αν είσαι στο δίκτυο της Teledome δεν μπορείς να καλέσεις 3ψήφια και 4ψήφια νούμερα του ΟΤΕ και άλλων εταιρίων.

10. Όπως και οι άλλες εταιρίες, η Teledome δεν σε αφήνει αν μπεις στο δίκτυο της να έχεις υπηρεσίες από άλλες εταιρίες (πχ internet), παρά μόνο από αυτούς. Δεν σε ενημερώνουν φυσικά.

11. Αν έχετε κατάστημα μην βάλετε με τίποτα Teledome αν θέλετε τα μηχανάκια για τις κάρτες να λητουργούν.

12. Μην περιμένετε ποτέ να σας πάρουν τηλέφωνο. Δεν ασχολούνται καν.

13. Την περασμένη εβδομάδα η ΕΕΤΤ τους έβαλε πρόστιμο :

Στην εταιρεία TELEDOME, διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους 1.200.000 ευρώ, για παραβιάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας αναφορικά με την Προεπιλογή Φορέα και την Παροχή Αδεσμοποίητης Πρόσβασης στον Τοπικό Βρόχο. Οι παραβάσεις, οι οποίες διαπιστώθηκαν κατόπιν διενέργειας από την ΕΕΤΤ δύο αυτοτελών ακροάσεων με αντικείμενο την προεπιλογή φορέα κάθε μία εκ των οποίων αφορούσε μεγάλο αριθμό καταγγελιών καταναλωτών, και μίας ακρόασης με αντικείμενο την αδεσμοποίητη πρόσβαση στον τοπικό βρόχο, εν συντομία έχουν ως εξής:

Αυθαίρετη ενεργοποίηση προεπιλογής, μη παροχή στοιχείων σε σχέση με ζητήματα καταναλωτών, κακή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, υπερβολικά τέλη απενεργοποίησης.

Δεν ξέρω αν ποτέ θα πληρώσουν το πρόστιμο αλλά τους καταναλωτές δε μας αποζημιώνει κανένας.

14. Για να πάρετε πίσω τις γραμμές από την Teledome και να επιστρέψετε στον ΟΤΕ (τελικά θα γίνει η καλύτερη εταιρία) θέλει πολύ υπομομονή, να τους ενοχλείτε κάθε μέρα, να χάσετε λεφτά, και όλα αυτά με αμφίβολο αποτέλεσμα. Και που να φτάσετε στο σημείο να θέλετε να τους στείλετε fax.

Δεν θέλω άλλο να σας κουράσω με τον θυμό μου και τα ορθογραφικά μου λάθη. Απλά θέλω να ενημερώσω όσους φίλους δεν θέλουν να μπλέξουν.

Πρέπει εμείς σαν πολίτες να πιέζουμε καταστάσεις, και έτσι όσο λιγότεροι καταναλωτές πέσουν στις παγίδες εταιριών σαν και αυτή τόσο καλύτερα.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

καλα δεν διαβασες τι εχω τραβηξει με την βρωμοεταιρεια, ειναι μακραν η χειροτερη εταιρεια απο ολους τους παροχους εναλλακτικης τηλεφωνιας, οι αλλοι εχουν και λιγο τσιπα, αυτοι τπτ, να δω ποτε θα αρχισουν να κλεινουν κολοεταιρειες σαν αυτην οπως γινεται με την ασφαλιστικες,

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
καλα δεν διαβασες τι εχω τραβηξει με την βρωμοεταιρεια, ειναι μακραν η χειροτερη εταιρεια απο ολους τους παροχους εναλλακτικης τηλεφωνιας, οι αλλοι εχουν και λιγο τσιπα, αυτοι τπτ, να δω ποτε θα αρχισουν να κλεινουν κολοεταιρειες σαν αυτην οπως γινεται με την ασφαλιστικες,[/QUO

αν δεν κανω λαθος πωλειται και γιαυτο ειναι στον κοσμο τους

Δημοσ.

11. Αν έχετε κατάστημα μην βάλετε με τίποτα Teledome αν θέλετε τα μηχανάκια για τις κάρτες να λητουργούν.

Αυτό δεν το έπιασα.

Δημοσ.

Τα μηχανηματα για τις πιστωτικες καρτες κανουν συνδεση μεσω τηλεφωνου.Προφανως η teledome δεν συμβαδιζει αριστα με αυτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

...να συμβαδιζε και με κατι φιλε tzotzo απλα μετρια .... εδω μιλαμε για την απατη προσωποιημενη με μορφη Α.Ε (ανωνυμου εταιρείας)

Δημοσ.
7. Οι χρεώση που σου βάζουν αν θες να φύγεις από το δίκτυο τους είναι ?99 αλλά δε σε ενημερώνουν ότι υπάρχει.

9. Αν είσαι στο δίκτυο της Teledome δεν μπορείς να καλέσεις 3ψήφια και 4ψήφια νούμερα του ΟΤΕ και άλλων εταιρίων.

10. Όπως και οι άλλες εταιρίες, η Teledome δεν σε αφήνει αν μπεις στο δίκτυο της να έχεις υπηρεσίες από άλλες εταιρίες (πχ internet), παρά μόνο από αυτούς. Δεν σε ενημερώνουν φυσικά.

αυτά ας πούμε δν ισχύουν. μια χαρά έμπαινα με οτενέτ φίλου, μια χαρά έπαιρνα υπηρεσίες οτε για πληροφορίες και όταν έφυγα, δν υπήρξε ούτε χρέωση ούτε ταλαιπωρία, όλα έγιναν καθαρά και γρήγορα.

Δημοσ.
αυτά ας πούμε δν ισχύουν. μια χαρά έμπαινα με οτενέτ φίλου, μια χαρά έπαιρνα υπηρεσίες οτε για πληροφορίες και όταν έφυγα, δν υπήρξε ούτε χρέωση ούτε ταλαιπωρία, όλα έγιναν καθαρά και γρήγορα.

<....και όταν έφυγα, δν υπήρξε ούτε χρέωση ούτε ταλαιπωρία,....>

Η διακοπή πότε έγινε ?

Ρωτάω γιατί η αδελφή μου και ένας φίλος έκαναν διακοπή μόνο τηλ. πριν περίπου μισό χρόνο και όλα ήταν καλά.

Απ΄ότι φαίνεται μετά άρχισαν τα προβλήματα όπου έχω και εγώ και έγραψα τις λεπτομέρειες στο θέμα με τα αστράκια.

[Από τα γεγονότα άρα] ήξεραν ότι θα την πουλήσουν και στο τέλος κοίταξαν να φάνε ότι μπορέσουν.

Δημοσ.

Kαλα βρέθηκαν και ανθρωποι να υποστηριξουν την Teledome μαλλον με ανεκδοτο μοιαζει σαν τον Αλβανο τουριστα. Αν και δεν το ειχα σκοπό θα σχολιασω μερικα που λεει ο φιλος λοιπον Haitzilopochtli το 1 post φιλε xpapias

δεν νομιζω βεβαια οτι εχει καμια σχεση και εσυ δεν εισαι και πολυ παλιος (αν και εχεις πιο πολλα μυνηματα βεβαια απο εμενα - αλλα δεν θα ανοιξουμε κοντρα λοιπον εχουμε και λεμε:

3 Ενεργοποιούν υπηρεσίες και χρεώνουν πράγματα χωρίς την έκγκρηση σας.

Αληθεστατο

4. Η εξυπηρέτηση τους είναι άθλια, το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι απαράδεκτο και δύσκολο να πιάσεις, ενώ τα αιτήματα των πελατών τους τα γράφουν κανονικά.

Αληθεστατο και μετριοπαθες θα ελεγα- αν παιρνεις το τηλ κεντρο εχεις τοσες πιθανοτητες να μιλησεις σε υπαλληλο οσες και να κερδισεις στο ΛΟΤΤΟ

6. Δεν υπάρχει ποτέ κάποιος αρμόδιος για να σας μιλήσει, και αν ποτέ καταφέρετε να μιλήσετε με κάποιον που είναι λίγο πάνω από τους τηλεφωνητές δεν θα σας λύσει τίποτα και θα σας λεει μπούρδες

Αληθεστατο εκτος απο ασχετους και ψευτες τηλεφωνητες τιποτα αλλο

13. Την περασμένη εβδομάδα η ΕΕΤΤ τους έβαλε πρόστιμο :

Τακτοκοτατοι πελατες της ΕΕΤΤ οποτε βεβαια της απαντανε γιατι γραμμενοι την εχουν

Παρεπιπτοντος οσοι δεν εχετε απαντηση σε 2 μηνες απο την ΕΕΤΤ και προσφυγετε στο Υπ.Εσωτερικων διακιουστε αποζημιωση

Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω ειτε γιατι δεν εχω γνωμη ειτε γιατι δεν εχω παει ποτε στα γραφεια τους ειτε γιατι δεν εχω παει στο δικο τους δικτυο (ευτυχως) αλλα νομιζω τα παραπανω πιστοιπουν οτι η εταιρεια δουλευει με ISO2001 χαχα

Δημοσ.
<;;;και όταν έφυγα, δν υπήρξε ούτε χρέωση ούτε ταλαιπωρία,....>

Η διακοπή πότε έγινε ?

Ρωτάω γιατί η αδελφή μου και ένας φίλος έκαναν διακοπή μόνο τηλ. πριν περίπου μισό χρόνο και όλα ήταν καλά.

Απ΄ότι φαίνεται μετά άρχισαν τα προβλήματα όπου έχω και εγώ και έγραψα τις λεπτομέρειες στο θέμα με τα αστράκια.

[Από τα γεγονότα άρα] ήξεραν ότι θα την πουλήσουν και στο τέλος κοίταξαν να φάνε ότι μπορέσουν.

πφφ, τον απρίλιο νομίζω. και έχω ακόμα dsl με αυτούς χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

file lucifer dokimase na thn kopseis thn ADSL kai meta ela pesmas kai emas....

h 8eia mou tous zhthse na kopsei thn proepilogh forea teledome pou eixe valei kai gia tous epomenous 6 mhnes ths stelnan logariasmous....

ayto mono.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...