Προς το περιεχόμενο

Περι αναβαθμισης ο λογος...

KilliK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω την συμβουλη σας.

αποφασισα μετα απο 7 χρονια να κανω αναβαθμιση στον υπολογιστη.για την ακριβεια σκοπευω τον σεπτεμβριο να αγορασω ενα μηχανακι που θαναι αποκλειστικα για παιχνιδια ενω θα κρατησω το παλιο πισι για τις υπολοιπες δουλειες μου.

αλλα εχω κολησει στο εξης σημειο.

αν παρω το μηχανακι τον σεπτεμβριο,το οποιο θαχει σαν configuration το maximum που προσφερει η αγορα σε hardware τον μηνα αυτο,θα ειναι αρκετα δυνατο να τρεξει σε maximum settings ολα τα γραφικα ολων των νεων παιχνιδιων που θα βγουν συντομα οπως crysis,bioshock,ut3,cod4 κτλ;;

ρωταω διοτι πρωτον φοβαμαι μηπως περιμενουν οι ΙΤ εταιρειες να βγουν τα βαρια παιχνιδια πρωτα στην αγορα,και μετα να διαθεσουν το καινουργιο τους hardware στην αγορα.

και δευτερον μηπως με το υπαρχουν hardware τα νεα παιχνιδια δεν θα τρεχουν με 100% τα γραφικα τους.

εγω βασικα απο την μια δεν μπορω να περιμενω αλλο ποτε θα βγει το crysis,τα reviews του που θα κρινουν τι συστημα ειναι ικανοποιητικο και φυσικα το καινουργιο hardware που θαναι must για να τρεξει.δηλαδη αν κατσω να περιμενω για τις εξελιξεις θα πρεπει να φτασει το λιγοτερο φεβρουαριος για να παρω μια οριστικη αποφαση.

και αυτη την στιγμη δεν μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι,το wow μονο τρεχει αλλα και αυτο σερνεται στα dungeons(ποσο μαλλον στα raids),cc3 οτι εχω παιξει σε φιλους και το bioshock ναι μεν μπορω να το παρω για χβχ2 αλλα απο την αλλη τα φπς μου τα προτιμω με τον αρουραιο.

ειμαι αυτη την στιγμη σε αυτο το διλλημα.να παρω το πισι τον σεπτεμβριο και να κανω τον σταυρο μου οτι θα παιξει πληρως τα καινουργια παιχνιδια,η να κανω υπομονη αλλους 5-6 μηνες μεχρι να δω πως θαχει διαμορφωθει η νεα κατασταση;

Δημοσ.

Κοιτα καποτε καποιος ειπε θα περιμενω και θα το παρω φτηνοτερο και περιμενε περιμενε δεν το πηρε ποτε.

Ηθικο διδαγμα:Οσο περιμενεις τοσο πιο καλο πραγμα θα παρεις με τα ιδια λεφτα αλλα δεν μπορεις να περιμενεις για παντα....

(αμα ειπα μ@λ@κι@ συγχωρεστε με ειμαι απο μπιρες):mrgreen:

Δημοσ.
Οσο περιμενεις τοσο πιο καλο πραγμα θα παρεις με τα ιδια λεφτα αλλα δεν μπορεις να περιμενεις για παντα....

αυτο σκεφτηκα και εγω.πειτε ομως το εξης.το υπαρχον hardware που υπαρχει στην αγορα τωρα θα τρεξει τα παιχνιδια που βγαινουν τωρα η οχι;

Δημοσ.
αυτο σκεφτηκα και εγω.πειτε ομως το εξης.το υπαρχον hardware που υπαρχει στην αγορα τωρα θα τρεξει τα παιχνιδια που βγαινουν τωρα η οχι;

Εφοσων οι ανυσηχιες σου ειναι τετοιου ειδους,ξεχνα τα pc και πηγαινε για Playstation3...

Δημοσ.

Περίμενε... και ασχολήσου με το ps3 μέχρι τότε..

Το πιθανότερο είναι πως θα σου "τρέχει" το εκάστοτε game άν πάρεις τον σέπτέμβριο ένα μπουρί pc... το θέμα είναι πως σε παιχνίδια όπως αυτά που περιμένεις δεν θέλεις απλά να σου "τρέχουν".. άν είναι να πάρεις ένα pc για να σου πετάει το wow κ to cc3 και μετά να φάς πατάτα σε άλλα...βράστα...

Λίγο πρίν τα release dates θα έχουνε και σχετικά review σε κάρτες cpu's etc.. Τράβα τότε και πάρε αυτά που θα είναι και η απαρχή μιας νέας γενιάς.. Όχι το τέλος κάποιας άλλης...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...