vintage's_lover Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 σε λιγες μερες θα χρειαστει να αποχοριστω το desktop μου,ευτυχως καταφερα να μου δανεισουν ενα laptop για τις καλοκαιρινες διακοπες αλλα δεν εχει internet και αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος τροπος να συνδεθω στο ιντερνετ.το σπιτι στο οποιο θα βρισκομαι δεν εχει οθτε καν otenet οποτε οι γραμμες δν υπαρχουν...τι μπορω να κανω? οι καρτες πως λειτουργουν? αλλος τροπος? Help plz...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 an milas gia spiti xoris grammh ote, tote h monh lysh einai to wireless (polla laptop exoun enswmatwmeni wireless karta). Afto de shmainei omws oti kai sthn perioxh pou 8a pas 8a vreis wireless diktyo. Poso mallon wireless diktyo me prosvash sto internet. An apthn allh yparxei grammh ote sigekrimenh, alla den exeis kapoion provider, tote katafevgeis sthn lysh ths PSTN. Agorazeis apo to periptero mia karta gia internet k sindeesai mesw PSTN. Fysika oi taxitites 8a einai xamhlotates k h xrewsh 8a phgainei me tin wra.
alexb_10 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Καλημέρα. Η μόνη λύση που απομένει είναι τα wireless connect card. Πήγαινε στα καταστήματα wind - vodafone - cosmote και πες να σου τα δείξουν. Νομίζω η κοσμοτέ έχει και δωρεάν χρήση για δύο μήνες. Υπόψιν, δεν είναι κάτι φτηνό, αλλά αν το έχεις ανάγκη, γίνεται....
vintage's_lover Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ναι σκεφτηκα για wireless connect card και ξερω πως ειναι ακριβο και το θεμα ειναι πως εγω το χρειαζομαι για λιγοτερο απο μηνα.οποτε μαλλον ακυρο.δλδ μπορω να παρω καρτα απο το περιπτερο και απλα να γραψω τους αριθμους και να συνδεθω? χωρις να συνδεω καλωδια απο την τηλεφωνικη γραμμη κτλ? Δεν με νοιαζουν ιδιαιτερα οι ταχυτητες,απλα να μην χασω επαφη θελω το σπιτι εχει γραμμη οτε btw,απλα δεν εχει συνδεση στο internet,εχει απλα σταθερο τηλεφωνο
foufoutios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Πρεπει να αγορασεις την καρτα 3G και να τη βαλεις στο laptop. Αυτο γινεται και μεσω USB αν θες.. Απο κει και περα, κανεις και τη συνδρομη (νομιζω πως ειναι γυρω στα 100 ευρω το μηνα) και οπου εχεις σημα, εχεις και ιντερνετ
vintage's_lover Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ναι,ναι,τωρα τρεχω!!! Αφου σου λεω το χρειαζομαι για λιγοτερο απο μηνα,θα παω να κανω συνδρομη κ να δινω και 100 το μηνα? Και τα 24Mbs που εχω στο desktop μου τι θα τα κανω? Κατι προσωρινο χρειαζομαι..
citizen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Input data: Δεν θελεις καλώδια , δεν θελεις να πληρώσεις , θελεις να φυγεις για ενα μήνα, θέλεις internet Output data: :razz: ΥΓ.1. Κατα πως ελεγε ο παππους μου , το "θελω" φυτρώνει μονο στην αυλή του βασιλια ΥΓ.2 Επιθετική η απαντηση , αλλα ανταξια του υφους του τελευταίου μυνηματος σου
vintage's_lover Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 δεν εχω προβλημα να πληρωσω αλλα οχι και 100e και συμβολαιο,ας πληρωσω καλωδια καρτα ή οτιδηποτε,απλα δεν θελω κατι μονιμο.plus,δν εχω προβλημα να παρω καποιο καλωδιο αρκει να μου πειτε τι ακριβως χρειαζεται και να μην χρεωνει το σταθερο.
victz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αν εχει γραμμη ΟΤΕ, τοτε μπορεις, με καλωδιακι τηλεφωνικο και καρτα ΝΕΤ απο περιπτερο να κανεις μια dialup. To σταθερο θα χρεωνει, η μοναδα ομως ειναι ανα ωρα αν θυμαμαι καλα, επειδη ακριβως ειναι Ιντερνετ, και οχι ανα δευτερολεπτο ή λεπτο οπως ειναι η χρεωση σαν τηλεφωνο. Οποτε ειναι αμελητεα η χρεωση της γραμμης.
kobi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Παιδιά για περιμένετε λίγο. Ο φίλος vintage μας λέει ότι 1. Το σπίτι έχει τηλέφωνο ΟΤΕ-άρα PSTN 2. Έχει στο desktop 24 mb άρα έχει σύνδεση. Εγώ φίλε μου όταν φεύγω ταξίδι, κλείνω το ρουτερ μου κ χρησιμοποιώ user k pass από την ADSL σύνδεση με την Forthnet σαν dial up όπου κ αν είμαι, αρκεί να έχω σταθερό τηλέφωνο.
foufoutios Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μπορεις να πληρωσεις ΜΟΝΟ για ενα μηνα... απλα θα σου ερθει ο κουκος αηδονι για να εχεις ιντερνετ στις διακοπες σου...
narbi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 an pali logos einai sobaros kai epaggelmatikos k to internet sou einai polu aparaithto alla de thes na to plirwseis akriba iparxei panta k i lisi tou net cafe..pou pleon einai eykolh opou k na eisai mias kai net cafe exoun fytrwsei pantou..an pali to thes gia na serfareis h kane apotoxinwsh apo to net h mhn kaneis diakopes kai kane parea sthnn 24ara sundesh sou...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.