spiliosgeo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Καλησπέρα παιδιά!Πέρασα κάτι φωτογραφίες απο την κάμερα στον υπολογιστή και πριν ακόμα περαστούν όλες αρχισε να μου γεμίζει όλη η οθόνη με αντιγραφα τησ κάθε φωτογραφίας!!!!Δεν ήξερα τι να κάνω, όσο διέγραφα τόσο αυτές εβργαιναν....Τί είναι????Ιός????Βοηθείστε με σας παρακαλω....
alexzzz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Πρώτη μου σκέψη (γιατί κακόβουλο πρόγραμμα με τέτοια συμπεριφορά δεν έχω ξαναδεί) είναι μήπως έχεις βάλει κανένα πρόγραμμα της ψηφιακής φωτογραφικής το οποίο όταν συνδέσεις την φωτογραφική τραβάει αμέσως τις φωτογραφίες και παράλληλα τις τραβούσες και εσύ χειροκίνητα όποτε τις ονόμαζε αντίγραφο του...
spiliosgeo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Οχι!!!!Μηπως ειναι ιος????Γιατι όσο διεγραφα τοσο βγαίνανε και άλλα....
alexzzz Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ε, τότε μάλλον μιλάμε για κάτι τέτοιο. Ιός ή κάτι ανάλογο.
manosmad Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 ρετροιός θα ελεγα, μόνο σε amiga το εχω δει αυτό!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.