wert Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Προσπαθώ να συνδεθώ στο internet και το μόνο που παίρνω είναι ένα ωραίο «σφάλμα 619» την ώρα που κάνει επαλήθευση ονόματος και κωδικου. Όλα αυτά με pstn.--Σε XP pro. Και ας πάρω την ιστορία από την αρχή. Κάνω εγκατάσταση τα XP. Η πρώτη μου δουλειά να φτιάξω την σύνδεση. Την φτιάχνω την δοκιμάζω και όλα οκ.!! Όλα καλά σκέφτηκα, και συνεχίζω. Παιρνάω drivers-προγράμματα κλπ κλπ. Εφυγαν τα ερωτηματικά από την διαχείρηση συσκευών και έχω πλέον και τα βασικά προγράμματα που θέλω για να έχω τον υπολογιστή. Αλλά σε αυτή τη φάση πλέον όταν δοκιμάζω να κάνω σύνδεση τσιμπάω απλά ένα Σφάλμα 619 και τίποτα άλλο. Αφού δεν έβρισκα άκρη κάνω επαναφορά συστήματος στην πρώτη μέρα στις πρώτες του στιγμές.Είμαι πλέον ξανά στην αρχή. Δοκιμάζω την σύνδεση και όλα παίζουν μια χαρά, αφού γράφω και εδώ κιόλας. Σκέφτηκα να αρχίσω να ξαναπαιράσω τους drivers δοκιμάζοντας κάθε φορά την σύνδεση. Και φυσικά πρώτος της κάρτας γραφικών γιατί έχω μια οθόνη χάλια τώρα. Παιρνάω λοιπόν τους ATI Catalyst control center Έκδοση 1.2.2172.2074 .NET Runtime Έκδοση 1.1.4322.573 δοκιμάζω την σύνδεση και να πάλι ένα ωραίο Σφάλμα 619 Ξανά επαναφορά συστήματος και όλα οκ. Σκέφτηκα μέχρι να βρώ την άκρη και να ξαναμπώ στο δίκτυο να ρίξετε και εσείς καμιά ιδέα. Επίσης ότι έχω βρεί με google είναι άσχετα μάλλον με το πρόβλημά μου ή τέλος πάντον δεν με έχουν βοηθήσει. Μόντεμ και γραμμή όπως δείχνει φυσικά δεν έχουν πρόβλημα. Για ποιό καινούργιους driver ή ποιό παλιούς θα κάνω μια προσπάθεια να τους κατεβάσω
manosmad Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αν θυμάμαι καλά το 619 είναι λάθος u/n ή password. Μήπως δεν ισχύουν αυτά ή η συδεση χρησιμοποιειται από κάποιον αλλό????
wert Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αν θυμάμαι καλά το 619 είναι λάθος u/n ή password.Μήπως δεν ισχύουν αυτά ή η συδεση χρησιμοποιειται από κάποιον αλλό???? Δεν θυμάσε καλά. Μπορείς να δείς εδώ και εδώ τι είναι. και εγώ που τα είδα πρόκοψα. :roll: Τελικά έκανα κάμποσες επαναφορές συστήματος και πάντα ότι και να έκανα μόλις περνούσα τους drivers της κάρτας γραφικών πάλι τα ίδια. Η λύση που έδωσα μέχρι στιγμής ήταν να αλλάξω θέση pci στο μόντεμ και τώρα πάει καλά. Τώρα αν του θυμηθεί αύριο να κάνει πάλι τα ίδια θα σας πω. :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.