Προς το περιεχόμενο

Έκανες πατατιά? Μοιράσου την μαζί μας!

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία φορά είχα ανοίξει ένα λαπτοπ για να (τελικά) να ενώσω μία επαφή στο βύσμα του ρεύματος! όταν άρχισα να το κλείνω έβαλα μία κακρυά βίδα σε μία τρυπα Ε αρχισα να βιδώνω και έλεγα μα καλά δεν θα τερματίσει!!!! ανοίγω το λαπτοπ και βλέπω οτι η βίδα είχε βγεί από την άλλη και είχε ξύσει την οθόνη!!!! Ευτυχώς το λαπτοπ ήταν παλιό και δνε μας πείραξε και πολύ!!!! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

εγώ έκανα την υπέρτατη πάντως χθες...

πατάω ένα pc να ανοίξει ανοίγει όλα οκ

του κάνω shutdown όλα οκ

πατάω να ανοίξει σήμερα, τίποτα καμένο psu

τι, πως, που, πότε ακόμα δεν κατάλαβα :S

κάτι αντίστοιχο έπαθα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα,

έβγαλα το τροφοδοτικό απο έναν υπολογιστή και το έβαλα σε έναν άλλο

με μικρότερες απαιτήσεις σε κάρτα και γενικά σύστημα... αλλά δεν άναψε ποτέ:rolleyes:

τώρα τι έγινε ; who knows.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:34 ----------

Μία φορά είχα ανοίξει ένα λαπτοπ για να (τελικά) να ενώσω μία επαφή στο βύσμα του ρεύματος! όταν άρχισα να το κλείνω έβαλα μία κακρυά βίδα σε μία τρυπα Ε αρχισα να βιδώνω και έλεγα μα καλά δεν θα τερματίσει!!!! ανοίγω το λαπτοπ και βλέπω οτι η βίδα είχε βγεί από την άλλη και είχε ξύσει την οθόνη!!!! Ευτυχώς το λαπτοπ ήταν παλιό και δνε μας πείραξε και πολύ!!!! :-D

Την έβγαλες τελικά τη βίδα ; :P

ή την άφησες εκεί; :P

Φρέσκο: Έβγαλα την μίνι lcd από το htpc γιατί δεν είχε κάτσει καλά στη θήκη της και ήταν λίγο στραβά (από τη μάνα της). Όταν την ξαναέβαλα, ήταν μεν ίσια αλλά 5-6 rows πιξελς δεν δουλεύουν πια. Ρώτησα για αντικατάσταση στη Silverstone και μου είπαν πως θα έρθει πιο ακριβά απ'ότι πλήρωσα για ολόκληρο το bay device.

Με λάπτοπ έχω ξεχάσει να ξεβιδώσω μια βίδα κι έσπασα το πλαστικό της οθόνης. Το κόλλησα τέλεια αλλά όταν ξανάνοιξα το λαπτοπ η κόλλα είχε κάψει την επιφάνεια της οθόνης και άσπριζε σε εκείνο το σημείο. Two for two

Φρέσκο: Έβγαλα την μίνι lcd από το htpc γιατί δεν είχε κάτσει καλά στη θήκη της και ήταν λίγο στραβά (από τη μάνα της). Όταν την ξαναέβαλα, ήταν μεν ίσια αλλά 5-6 rows πιξελς δεν δουλεύουν πια. Ρώτησα για αντικατάσταση στη Silverstone και μου είπαν πως θα έρθει πιο ακριβά απ'ότι πλήρωσα για ολόκληρο το bay device.

Με λάπτοπ έχω ξεχάσει να ξεβιδώσω μια βίδα κι έσπασα το πλαστικό της οθόνης. Το κόλλησα τέλεια αλλά όταν ξανάνοιξα το λαπτοπ η κόλλα είχε κάψει την επιφάνεια της οθόνης και άσπριζε σε εκείνο το σημείο. Two for two

ασε μη σου δωσουμε οθονη δηλαδη:P

Πρέπει μια στις τόσες να καθιερώσουμε κι ένα βραβείο,ας πούμε.

Btw,με διαφορά το κερδίζεις.:lol:

Ναι ο ποιο απροσεκτος με την τεχνολογια της χρονιας που περασε ας πουμε!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:26 ----------

ή η ποια ακριβη(εστω καταλαθος) ζημια σας!

Έχω μιά οθόνη με πρόβλημα...χμ..μπα άστο..θα πάω αλλού :Ρ

Desktop παραλίγο να το κάνεις δηλαδή:Ρ

Να παραθέσω και εγω 2 "πατάτες":

Hardware potato:

Σύνδεση τροφοδοσίας CD-ROM εν έτη 2000 ανάποδα. Αποτέλεσμα: Το drive άρχισε το κάπνισμα.

Software potato:

Μπορεί τώρα να το θυμάμαι και να γελάω αλλά εκείνη τη μέρα έχασα γύρω στα 10-20 χρόνια.

Πριν κανά 4αρι χρόνια έκανα outsourcing σε τράπεζα απο την εταιρία μου σαν developer.

Ένα πρωι Σαββάτου οπου όλοι οι χρήστες είναι έξω απ' το σύστημα, έπρεπε να τρέξω ένα πολύ απλό και ασφαλή κώδικα (αν τον έγραφα Σάββατο πρωί φρέσκος-φρέσκος και όχι Παρασκευή βράδυ) ο οποίος θα κόπιαρε εγγραφές απο τη Βάση Δεδομένων Α΄στη βάση δεδομένων Β'.

Ξεκινάει να τρέχει ο κώδικας συνοδεία φραπε-air condition-web surfing κτλ κτλ, η ώρα περνάει και λεω κάτσε να δω πως πάμε. Η βάση Α΄ αρχικά είχε 650.000 εγγραφές και η βάση Β' 0.

Κάνοντας όμως ένα έλεγχο βλέπω οτι η Βάση Β' έχει ακόμα 0 εγγραφές και η βάση Α' γύρω στις 800.000!!!:X:shock:

Εκείνη την ώρα φαντάζεστε πως ένιωσα, εκεί έχασα τα 10 χρόνια....

Παίρνω τη μηχανογράφηση της τράπεζας για να φέρουν το backup και αφού το ψάχνουν μου λένε "Α, έχει χαλάσει το tape και τελευταίο backup είναι 4 μήνες πίσω" :shock:

(Άλλα 10 χρόνια εδω)

Ευτυχώς όμως ειχα ενα πιο πρόσφατο backup (εβδομαδας) οπότε το ψιλοέσωσα.

Όλα αυτά εξαιτίας ενος copy paste μιας μεταβλητής την οποία ξέχασα να αλλάξω μετα το paste.

Να παραθέσω και εγω 2 "πατάτες":

Hardware potato:

Σύνδεση τροφοδοσίας CD-ROM εν έτη 2000 ανάποδα. Αποτέλεσμα: Το drive άρχισε το κάπνισμα.

.

πως το συνδεσες αναποδα? αφου εχει εγκοπες το "βυσματακι" τροφοδοσιας... η δεν καταλαβα κατι?

πως το συνδεσες αναποδα? αφου εχει εγκοπες το "βυσματακι" τροφοδοσιας... η δεν καταλαβα κατι?

με ζορι μπαινει....μπορει και χωρις ζορι:-)

Μια γκαφα που εκανα σημερα :o

Πηγα σε καποιο γνωστο που ειχε προβλημα με το ιντερνετ να το τσεκαρω και επειδη μενει μακρια απο μενα πηρα και ενα router εφεδρικο που εχω εξτρα ,αν εχει προβλημα ο δικος του να βαλω τον δικο μου

Λοιπον οπως εκανα ελεγχο , ειπα να δοκιμασω και τον δικο μου .

Ωραια,βαζω τον router μου, να τον βαλω και στο ρευμα τωρα...

που ειναι το τροφοδοτικο του οεο ?

Το ειχα ξεχασει σπιτι και ηταν και μακρια για να παω να το φερω...:lol:

Και ακούστε τώρα το κορυφαίο απο τον αωεπανάλληπτο (εμένα ντε!)

Πρόπερυσι το καλλοκαίρι απο υπέρταση σβήνει το PC μου (athlon στα 1200 όχι και πολλύ συλεκτικό κομμάτι) μην και έχοντας και πολλύ σεβασμό στο γηραιό ετούτο μηχάνημα και επειδή βαριόμουνα να πάρω άλλο τροφοδοτικό (Το checkara πρώτο πρώτο και είχε καεί η εσωτερική ασφάλεια) καλοκαιριάτικα λέω να του αντικαταστήσω την ασφάλεια...

Έλα όμως που δεν είχα ούτε ασφάλεια!!! Παίρνω λοιπόν μία ίνα παο καλώδιο και την κολάω στην βαση της ασφάλειας. δίνω ρεύμα παίρνει μπροστά (Πώ τι έφτιαχα ο πούστις πάλι?) και με το που κάνει log on στα "κακα" win2000 SP6 ξαφνικά ακούω αλεπάληλες εκρήξεις μέσα απο το τροφοδοτικό μου και ακολουθεί η κλασσική πτώση της ασφάλειας του σπιτιου όταν κάνουμε μαλακίες :P ανοίγω λοιπόν το τροφοδοτικό και βλέπω τους πυρόπληκτους (μαλλον είχαν βραχυκυκλώσει απο τα χρόνια) πυκνωτες να έχουν γίνει ποπ κόρν!!!

Δύο Χρόνια μετά (σήμερα δηλαδή) του προσέφερα του καημένου υπολογιστάκου ένα καινούριο τροφοδοτικό και μπορεί και βοοτάρει ακόμη :)

Ηθικόν Δίδαγμα:

Άμα ψάχνεται δικαιολογία για καινούριο pc απλά πειραματιστείται στο παλιό μουχαχαχαχαχααχαχα

...για πλάκα μπαίνει. Ειδικά με κάτι μαλακά molex από τροφοδοτικά του κιλού...

Been there done that :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...