Προς το περιεχόμενο

Έκανες πατατιά? Μοιράσου την μαζί μας!

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

...μα είχε τέτοια αυτοπεποίθηση "ότι δεν θα συμβεί κάτι κακό, το πολύ πολύ να κολλήσει..."

famous last words of a mobo, σελίδα 33, παράγραφος 4 :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγω παιδες ειχα το 97 εναν fireball 2,1!!! οπως παρα πολλοι απο εδω υποθετω....

ειχα φορτωμενα και τα 95 και πηγαιναν σφαιρα...

ηθελα ομως να σωσω λιγο χωρο γιανα φορτωσω το φιφα.....

οποτε εψαχνα μεσω ''dos'' να δω ποια ειναι τα μεγαλυτερα αρχεια γιανα δω αν τα θελω και αν ειναι νατα σβησω....

και εσβησα το system.ini

και φυσικα μετα το restart δεν δουλευε τπτ...

Αμέσως μετά από format και ενώ κοίταζα κάτι στο display properties απενεργοποίησα καταλάθος το display adapter.Όπως καταλαβαίνετε μιας και (απ'ότι ξέρω) δεν υπήρχε τρόπος να ξαναεργοποιήσω τη κάρτα γραφικών ξαναέκανα format:cry:

Εγω προσπαθούσα να βάλω ένα ποντίκι usb σε θυρα e-sata... ρε γιατι δεν μπαίνει ? ρε γιατι δεν μπαίνει ? μία, δύο , τρείς , την τέταρτη του έβαλα τόση δύναμη που έσπασε η θήρα απο την μητρική και έπεσε μέσα στο κουτί με έναν ήχο κλανγκ.. (μάλλον έκανε γκέλ στην κάρτα γραφικών !!) δεν χρειάζετε να σας πώ οτι εκείνη τη στιγμή έμεινα άγαλμα και με έλουσε ιδρώτας απο πάνω μέχρι κάτω !!! αποτέλεσμα : 1 εβδομάδα χωρίς μητρική μέχρι να αγοράσω άλλη...

...και άλλη όχι ακριβώς πατατιά αλλά στιγμιαία βλακώδης σκέψη:

Είμαι στον Βασιλόπουλο της γειτονιάς και ψάχνω με αγωνία την αγαπημένη μου οδοντόπαστα, ξαφνικά ακούω την πωλήτρια να φωνάζει "Γιωργίαααα, δώσε μου τον κωδικό για τα Phenom!!!"

Κόκαλο εγώ, wft? Πουλάει cpu; Λες να 'χει προσφορές; Τελικά...

26500362.jpg

μα κάτι ονόματα που βρίσκουν :mad:

παροτι σχετικα noob Ποτε δεν εχω κανει πατατια παροτι εχω αλλαξει cpu,μητρικες,αλλαγη κουτιου κλπ κλπ....λετε να συμβει???

οσο για νευρα,θυμαμαι στο παλιο pc μου(p2 350 mhz,256 ram,riva tnt 2) επαιζα το need for speed porsche unleashed.για καποιο λογο οταν προχωρουσα πολυ στο carrier (50-100 ωρες gameplay) ΠΑΝΤΑ το παιχνιδι κολλουσε!!!!δεν ξερω σε τι οφειλοταν αλλα ηταν πολυ σπαστικο να παιζεις τοση ωρα και να κολλαει...δυστυχως μετα δεν ξαναεπαιζε και επρεπε να το κανεις install και uninstall....τι μπουνιδια ειχε φαει ο κακομοιρης ο υπολογιστης εκεινη την περιοδο......

Ναι αφου ξεπουλησανε στους καγκουρες, πανε να πιασουν τους nerds.

gillette%20mach3%20turbo%20shaving%20cartridges_722.jpg

Gillette-Nitro.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εδώ κολλάει το lol, αν και μου τη δίνουν αυτά τα ακρωνύμια. Να 'σαι καλά liopyr, έφτιαξες τη μέρα μου!! Ακόμα γελάω!!!!

Αμέσως μετά από format και ενώ κοίταζα κάτι στο display properties απενεργοποίησα καταλάθος το display adapter.Όπως καταλαβαίνετε μιας και (απ'ότι ξέρω) δεν υπήρχε τρόπος να ξαναεργοποιήσω τη κάρτα γραφικών ξαναέκανα format:cry:

Safe Mode γιατί δε δοκίμασες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...