caution Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 @nick#18 ...δεν αλλάζουν με το pc στο on! @ThReSh ...στο pc φίλου, που δεν θα ξαναβάλει στοίχημα μαζί μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 gj man, πάντα "εκτός έδρας" τέτοια στοιχήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ...μα είχε τέτοια αυτοπεποίθηση "ότι δεν θα συμβεί κάτι κακό, το πολύ πολύ να κολλήσει..." famous last words of a mobo, σελίδα 33, παράγραφος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Robertox25 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 εγω παιδες ειχα το 97 εναν fireball 2,1!!! οπως παρα πολλοι απο εδω υποθετω.... ειχα φορτωμενα και τα 95 και πηγαιναν σφαιρα... ηθελα ομως να σωσω λιγο χωρο γιανα φορτωσω το φιφα..... οποτε εψαχνα μεσω ''dos'' να δω ποια ειναι τα μεγαλυτερα αρχεια γιανα δω αν τα θελω και αν ειναι νατα σβησω.... και εσβησα το system.ini και φυσικα μετα το restart δεν δουλευε τπτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Αμέσως μετά από format και ενώ κοίταζα κάτι στο display properties απενεργοποίησα καταλάθος το display adapter.Όπως καταλαβαίνετε μιας και (απ'ότι ξέρω) δεν υπήρχε τρόπος να ξαναεργοποιήσω τη κάρτα γραφικών ξαναέκανα format:cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Εγω προσπαθούσα να βάλω ένα ποντίκι usb σε θυρα e-sata... ρε γιατι δεν μπαίνει ? ρε γιατι δεν μπαίνει ? μία, δύο , τρείς , την τέταρτη του έβαλα τόση δύναμη που έσπασε η θήρα απο την μητρική και έπεσε μέσα στο κουτί με έναν ήχο κλανγκ.. (μάλλον έκανε γκέλ στην κάρτα γραφικών !!) δεν χρειάζετε να σας πώ οτι εκείνη τη στιγμή έμεινα άγαλμα και με έλουσε ιδρώτας απο πάνω μέχρι κάτω !!! αποτέλεσμα : 1 εβδομάδα χωρίς μητρική μέχρι να αγοράσω άλλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 ...και άλλη όχι ακριβώς πατατιά αλλά στιγμιαία βλακώδης σκέψη: Είμαι στον Βασιλόπουλο της γειτονιάς και ψάχνω με αγωνία την αγαπημένη μου οδοντόπαστα, ξαφνικά ακούω την πωλήτρια να φωνάζει "Γιωργίαααα, δώσε μου τον κωδικό για τα Phenom!!!" Κόκαλο εγώ, wft? Πουλάει cpu; Λες να 'χει προσφορές; Τελικά... μα κάτι ονόματα που βρίσκουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ναι αφου ξεπουλησανε στους καγκουρες, πανε να πιασουν τους nerds. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 χα χαααα δεν τα είχα δει αυτά!!! ( ///Μ3 Power αλλά εικόνα από Supra, δεν την παλεύουν τα marketing-boyz ) ( είμαι κλασικά αξύριστος ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 παροτι σχετικα noob Ποτε δεν εχω κανει πατατια παροτι εχω αλλαξει cpu,μητρικες,αλλαγη κουτιου κλπ κλπ....λετε να συμβει??? οσο για νευρα,θυμαμαι στο παλιο pc μου(p2 350 mhz,256 ram,riva tnt 2) επαιζα το need for speed porsche unleashed.για καποιο λογο οταν προχωρουσα πολυ στο carrier (50-100 ωρες gameplay) ΠΑΝΤΑ το παιχνιδι κολλουσε!!!!δεν ξερω σε τι οφειλοταν αλλα ηταν πολυ σπαστικο να παιζεις τοση ωρα και να κολλαει...δυστυχως μετα δεν ξαναεπαιζε και επρεπε να το κανεις install και uninstall....τι μπουνιδια ειχε φαει ο κακομοιρης ο υπολογιστης εκεινη την περιοδο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 ( είμαι κλασικά αξύριστος ) ...γιατί; Περιμένεις τους Lynnfield; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 ...γιατί; Περιμένεις τους Lynnfield; όχι, τους Orochi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Ναι αφου ξεπουλησανε στους καγκουρες, πανε να πιασουν τους nerds. :lol::lol::lol::lol: Εδώ κολλάει το lol, αν και μου τη δίνουν αυτά τα ακρωνύμια. Να 'σαι καλά liopyr, έφτιαξες τη μέρα μου!! Ακόμα γελάω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Αμέσως μετά από format και ενώ κοίταζα κάτι στο display properties απενεργοποίησα καταλάθος το display adapter.Όπως καταλαβαίνετε μιας και (απ'ότι ξέρω) δεν υπήρχε τρόπος να ξαναεργοποιήσω τη κάρτα γραφικών ξαναέκανα format:cry: Safe Mode γιατί δε δοκίμασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Safe Mode γιατί δε δοκίμασες; yep, "enable vga mode" για την ακρίβεια... Πιθανότατα θα έπαιζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα