NOPSTRIM Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 κάποιος έχει ρίξει τρελό ξύλο... lol lol lol!!! true! true! Λίγο που είχα αρχίσει να διαβάζω το Overclocking & Case Modding λίγο που θα ξεφορτωνόμουν το παλιό PC και θα έπαιρνα καινούργιο μετά από 9 χρόνια... ...ψήθηκα και εγώ να κάνω ένα μικρο O/C αλλά που; στο PC της δουλειάς Κάνω τις πρώτες ρυθμίσεις και vuala! με το που κάνω τις ρυθμίσεις save κλείνει το PC Και δεν ξανά ανοίγει... Με λούζει κρύος ιδρώτας, με λούζει και ο δεύτερος παίρνω το laptop και ανοίγω καινούργιο θέμα εδώ... τι μπαταρίες έβγαλα από mobo, τι προσευχές έριξα, τίποτα! τους λέω ότι ο σκληρός τα έπαιξε από την ζέστη και το παίρνω σπίτι μου να το φτιάξω... τελικά με ένα format έφτιαξε και εννοείτε πως ξανά δοκίμασα! Είμαι στο σπίτι ενός φίλου μου και του έχω ανοίξει το κουτί να του βάλω μια x-fi έχει αρχίσει να μου λέει μ@λακίες και να με ενοχλεί... τέλος πάντων χρόνια φίλος μου αρχίζω και εγώ και του σκάω κάτι ελαφριά κλωτσίδια, πριν το καταλάβουμε έχουμε βρεθεί να παίζουμε ξύλο... να μην τα πολυλογώ τον σπρώχνω μια δυνατά, παραπατάει και μπαίνει το πόδι του μέσα στον πύργο όπως ήταν ανοιχτός :fear: πάει η x-fi, πάει και το PC γενικότερα γιατί όπου έπεσε η ποδαρά του... πάντως άξιζε τα λεφτά της η x-fi, το Pc την άκουσε 7.1 :lol::lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 άρα και πάλι κάποιος έχει ρίξει
markelos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Offtopic Εγώ πάλι σαν πιτσιρικάς, αρκετές φορές είχα πλησιάσει ύπουλα την αδερφή μου, της τουρλωνα τον κώλο και της έριχνα μία αχνιστή ανάμεσα στα μάτια. Εκεί να δείτε τσιρίδες. "Μαμάααα ο Αχιλλέας με έκλασεεεε..."
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Το πρωτο pc που πηρα το 1995 με windows 95Gr σπασμενα , οταν εκανα format για να αναγνωρισει την καρτα ηχου επρεπε να την αφαιρεσω , να περασω τα windows και μετα να την ξαναβαλω. Στο πρωτο μου format εβγαλα αντι την καρτα ηχου ....την καρτα γραφικων !!!
Sadman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Ενά καλό εγώ Παίρνω κανούργιες ραμ(επί εποχή που βασίλευε μια asus p4p800 dlx,στο case μου ),τα βγάζω όλα,πατάω και ένα καθάρισμα απο σκόνες...πάω να τα ξανασυνδέσω όλα,και με τρομάζει ο σκύλος(@$&**()^)και πέφτει το board μαζί με cpu,ram,gpu ....το mobo έγινε κομματάκια...τα υπόλοιπα ευτηχώς επέζησαν Και ένα πυο το κάνω συχνά τώρα τελευταία και δεν λέω να το χωνέψω Μου λένε φίλοι να πάω να τους κάνω φορματ,επείδηβαριέμε να πηγαίνω τους λέω να μου φέρνουν τους δίσκους από εδώ,και πάντα ξεχνάω να βγάλω τον δικό μου από το pc,με αποτέλεσμα τα boot files(για να διαλέξεις σε ποια windows 8α μπεις,να βρίσκονται στον δικό μου δίσκο),και όταν παν σπίτι τος να τους βγάζει error για missing boot files
giorgos147 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Σημερινή-ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΤΑΤΙΑ! Δεν έχει ένα τέταρτο που έγινε...Μιλάω με ένα παιδί στο msn(τον tsila1,όλοι τον ξέρετε ) ,και καθώς λέγαμε διάφορα,και όπως έχω μπροστά μου την φραπεδιά,πάω να γράψω,πατάω ένα χτύπημα στο ποτήρι,και παραλίγο να έκλαιγα τώρα το ολοκαίνουργιο πληκτρολόγιο 2 ημερών sidewinder! Αμέσως όμως,χωρίς να το σκεφτώ παίρνω το βέτεξ και αρχίζω να καθαρίζω το...θρανίο...Παίρνει το μάτι μου όμως ότι μπήκαν καφέδες στο πληκτρολόγιο!()και χωρίς να το σκεφτώ,το πιάνω και το καθαρίζω ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ με το βέτεξ.Μες στη ταραχή μου(60 ευρώ ήταν αυτά...) ,λέω "και τώρα;;;Τι;"!Το βουτάω που λέτε και πάω στο μπάνιο...Εκεί βρίσκω το πιστολάκι που μάλλον από τύχη είχε αφήσει η αδερφή μου και το πιάνω και το φυσάω(με κρύο αέρα....)και τώρα ευτυχώς έχω πάλι ένα brand new keyboard Αυτό που φοβάμαι είναι μη μου αρχίσει προβλήματα αργότερα...(ξέρετε...Κολλήματα κουμπιών λόγω του καφέ κ.λπ....)Αν και δε βλέπω να έχει μέσα καφέδες... Τι έμαθα από αυτό;'Εχοντας περάσει το ίδιο περιστατικό με το ίδιο ακριβώς λάθος δύο φορές(δηλαδή πίνοντας καφέ και ταυτόχρονα μιλώντας στο msn )(θα βρείτε το προηγούμενο περιστατικό λίγες σελίδες πιο πίσω...)δεν ξαναπίνω καφέ αν δεν έχω βάλει το παλιό πληκτρολόγιο! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΓΙΟ!Κάποιος εκεί πάνω ,φαίνεται ότι με λυπήθηκε... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2009 από giorgos147
Alexisssss Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δικη μου μεγαλη μαλακια: Ειχα παει να παρω μια μητρικη απο e-shop,με τη μηχανη.Μια sapphire purecrossfire 770.Ειχα βαλει το κουτι αναμεσα στα ποδια μου και πηγαινα...(ο μαλακας στο e-shop δεν ειχα σακουλες)και πανω σε ενα στροφιλικι με καπου 60-70 χλμ μου γλιστραει και πεφτει στον δρομο.Εκεινη την στιγμη προσευχηθηκα να μην την πατησει κανενας,ετσι και εγινε ομως με τοσα χτυπηματα που δεχθηκε ηταν φυσικο οτι δεν θα δουλευε.Σταματαω γυρναω πισω,παιρνω το κουτι,το ανοιγω και η μητρικη φαινοταν αθικτη.Στο σπιτι ομως αποδειχτηκε οτι υπεκυψε στα τραυματα της. Το κουτι το εχω ακομα,και τα serial ata καλωδια που ειχε μεσα
washcloud Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Offtopic Εγώ πάλι σαν πιτσιρικάς, αρκετές φορές είχα πλησιάσει ύπουλα την αδερφή μου, της τουρλωνα τον κώλο και της έριχνα μία αχνιστή ανάμεσα στα μάτια. Εκεί να δείτε τσιρίδες. "Μαμάααα ο Αχιλλέας με έκλασεεεε..." εσύ έχεις ένα θεματάκι τελικά με τη συγκεκριμένη στάση... Το πρωτο pc που πηρα το 1995 με windows 95Gr σπασμενα , οταν εκανα format για να αναγνωρισει την καρτα ηχου επρεπε να την αφαιρεσω , να περασω τα windows και μετα να την ξαναβαλω. Στο πρωτο μου format εβγαλα αντι την καρτα ηχου ....την καρτα γραφικων !!! πολυ-πατατιά δλδ.....μια η Microsoft, και μια εσύ....
caution Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ...οκ, κατόπιν στοιχήματος, που έληξε υπερ μου, εξήχθη το παρακάτω πόρισμα: Οι PCI κάρτες δικτύου ΔΕΝ (επαναλαμβάνω ΔΕΝ) είναι Hot Swappable
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 oh really? (σε ποιανού το pc?)
SpyrosR Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 ελληνικα? για εμας που δεν ξερουμε? Δε μπορούν να αφαιρεθούν ενώ είναι ανοιχτό το μηχάνημα. Well, μπορούν, αλλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα