Προς το περιεχόμενο

Έκανες πατατιά? Μοιράσου την μαζί μας!

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 712
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators

δεν μπορώ να πω ότι έγινε από μένα, αλλά σήμερα κατά την μεταφορά του case από το υπνοδωμάτιο μου στο "playroom" έφυγε μια βίδα από αυτές της μητρικές (μια από τις 3 πάνω) και έκατσε πάνω στην κάρτα γραφικών, χωρίς ασφαλώς να πάρω χαμπαρί κάτι...

ανοίγω pc...μπουρδέλο από χρώματα...ανοίγω κουτί δεν βλέπω κάτι, ανοίγω pc...πάλι τα ίδια...μετά από λίγο 3 beeps...bye bye κάρτα γραφικών...(ώρα για RMA)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είχα πάρει απο το πλαίσιο στη Στουρνάρη πριν απο κατι χρονια όταν υπήρχε ακόμα ενα σκληρό 160 gb νομίζω..

Τον βάζω σε μια εσωτερική τσέπη αλλά δεν ήταν τσέπη !Γιατι απο κάτω ηταν τρύπια..

Μετα απο λίγο φεύγει απο τη τσέπη κ πέφτει στο πόδι μου κ εφαγε μια κλοτσια καταλάθος κ διεσχισε ολη την πατησίων.

Ευτυχως δουλεύει μέχρι σημερα αν κ που κ που κολάει λίγο

1. Είχα ενα usb stickaki στις πλαϊνές usb που έχει το κουτί. Εν το μεταξύ το κουτί το έχω κάτω αριστερά. Εκει που σηκώνομαι απότομα δίνω και μια ωραια κλωτσιά στο stickaki. Το pc έκλεισε απότομα καθότι βραχυκύκλωσε το usb. Αποσυνδέω τις usb απο την μητρική, ισιώνω το stickaki και κομπλέ ! (παλι καλα)

2. Αποτυχημένο bios update μέσω windows (τι το ηθελα...). Μετά το restart το pc νεκρό... το bios ήτανε fix πανω στην μητρική χωρίς βάση, bios recovery δεν έπαιζε... την έστειλα για ανακύκλωση...

3.Πολυ παλια ειχα βγαλει απο το μπροστινο μερος του κουτιου ενα απο τα πλαστικα για τα drives για να αερίζεται καλύτερα το κουτι :P ,σε καποια φαση κολλησα το ποτενσιόμετρο που είχα για το ανεμιστηρακι της cpu για να ελεγχω τις στροφες στο ανοιγμα εκεινο. Εφαγε κλωτσια καταλαθος και καθως επεσε μεσα στο κουτι ακούμπησαν οι ακροδέκτες με το κουτι... και τσαφ έκλεισε το pc. Μικρο το κακό, κάηκαν 2 τριπινα τροφοδοσίας που έχει πανό η μητρική...

Μια πατατιά μου έχει μείνει χαραγμένη.

Κλασικά νεύρα που δεν μπορώ να συγκρατήσω ώρες ώρες. Βλέπω το χαζοκούτι, βλέπω την οθόνη... βλέπω το χαζοκούτι, βλέπω την οθόνη... βλέπω το χαζοκούτι και ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜ μια μπουνιά στο DVD Recorder που τόλμησε στα καλά καθούμενα να μου κάψει DVD. Το θέμα ήταν ότι το Recorder δεν ήταν βιδωμένο (ε βαριόμουν μωρέ όταν το έχωνα :P) και μπήκε μέσα στο κουτί με αποτέλεσμα να σπάσει ένα chip της μητρικής.

Black screen of death και οι φωνές αποθέωσης "Πάρε τα μωρή, που θα μου καις DVD. Στα @@ μου ρε που χάλασες, ναι καραγουστάρω". Σαν McGyver όμως άνοιξα το κουτί και βρήκα τυχαία το chip-άκι που είχε σπάσει. Αναποδογυρίζω το PC και τοποθετώ στην σωστή θέση το chip με τα ποδαράκια να ακουμπούν κανονικά. "Πρέπει να ρίξω έστω κερί" λέω αλλά αμέσως μετά λέω "Ρε δεν γ@μιέσαι που θα σου ρίξω και κερί. Έλα να δούμε τώρα τι θα κάνεις". Κουμπάκι του Power και... voila, it's aliiiiiiiiive.

Ε δεν κράτησε για παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα αφού (όπως θα κατάλαβαν όλοι) πήρε φωτιά το chip και έβγαζε καπνούς η μητρική (καταραμένε αέρα :P). Βέβαια μιας και ήμουν στην εγγύηση την έστειλα πίσω με RMA.

Από τότε έχω πάρει μια στέκα μπιλιάρδου και βαράω το κρεβάτι μου που είναι μαλακό ( :P )... και ναι το DVD Recorder νομίζω ότι ακόμα δεν είναι βιδωμένο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...