alexzzz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μου θυμίζει την 100+χρονών καθηγήτρια Γερμανικών μου που φώναζε "Αυτοί οι υπολογιστές, με τους ιούς τους... θα μας μολύνουν όλους" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μου θυμίζει την 100+χρονών καθηγήτρια Γερμανικών μου που φώναζε "Αυτοί οι υπολογιστές, με τους ιούς τους... θα μας μολύνουν όλους" χαχαχαχαα...εγινα ενα με τα πλακακια κατω χαχαχα:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 και μια εμπειρια απο πελατη πριν καμποσα χρονια.μου φερνει ο πελατης μια δισκετα γιατι το pc δεν μπορουσε να την διαβασει και ηθελε τα δεδομενα. την βαζω στο pc μου και ουπς! ιος! του δινω λοιπον την δισκετα και του λεω : Κυριε εχει ιο η δισκετα ! και εκεινος την την παιρνει την κοιταζει φοβισμενα και μου λεει : Και τωρα που την ακουμπησα εχω παθει τιποτα ???? :lol: καλο αυτο ! μια μερα που αλλαζα μια μητρικη ( οχι δικη μου) παλια μεν την ηθελα δε! οι φιλοι μου ειχαν μια μανια να βγαλουν τους πυκνωτες,τους ειπα πως την ηθελα,ρωταω το παιδι που την ειχε κ μου λεει παρε την,χαρουμενος εγω τους δινω κατι αλλο για σπασιμο.ξεκινουν αυτοι κ το κανουν κομματια κ μετα ποα λιγη ωρα αφου σταματησαν κ μιλαγαμε αφηρημενος ξεκολλαω εαν πικνωτη απο την μητρικη ! κ οχι κανεναν μικρο αυτον διπλα στο phase ρευματος του cpu!! καλοριζηκη .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Χθεσινη πατατα με το router.Βγαζω το καλωδιο USB απο πανω του για να το συνδεσω με ethernet με το PS3.Αφου τελειωνω το παιχνιδι βγαζω το Ethernet για να το ξανασυνδεσω με το PC μεσω USB και ξεκιναει το προβλημα.Το λαμπακι της USB στο μοντεμ δεν αναβει και στο PC δεν υπαρχει καμια αντιδραση.Συνεχη αναβοσβηματα του ρουτερ και επανεκκινησεις του υπολογιστη,στο τσακ ημουν να ξαναεγκαταστησω τους drivers αλλα τελικα βρηκα τι εφταιγε.O μ@λ@κ@ς ειχα βαλει το βυσμα USB στην υποδοχη του Ethernet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgis4886 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Εγώ να δείτε τι έπαθα.. Πάνε δυο χρόνια τώρα,μόλις μου ήρθε ο επεξεργαστής [fx60 939s] απο ΑΜΕΡΙΚΗ μέσο E bay και καταλαβαίνετε άγχος πανάκριβος 350 ευρο μπορεί και παραπάνω δεν θυμάμαι , οποτε λύνω το pc και είμαι έτοιμος για τιν αναβάθμιση χωρίς να εχω ανοίξει τιν συσκευασία τις cpu [για να μην πάθω κανα ατύχημα] και όταν ειναι ολα έτοιμα τον παίρνω για να τον βάλω στο socket και μου πέφτει πανω στην μητρική.... Φρίκαρα μιλαμε ΣΤΡΑΒΩΣΑΝ καμια δεκαριά ποδαράκια σε κανα δυο σημεία.Περνω ενα τσιμπιδάκι πανικόβλητος αλλα χειρότερα.. Παω τρέχοντας για μεγεθυντικό φακο ,ουτε και αυτο βοήθησε αντιθέτως οτι και να εκανα εκανα μεγαλύτερη ζημια... Και ξαφνικά τρώω φλασιά και περνω ενα μαχαίρι [αυτα τα φτηνά τις λαϊκής με τιν πλαστική λαβη] και αρχίζω να το περνάω απο μεσα οριζοντια και καθετα μεχρι που επανήλθε εντελώς... Η γυναίκα μου ακομη γελάει με τιν γκουφιά μου. Τον fx60 τον εχω μέχρι και σήμερα και δουλεύει άψογα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Αυτό με το μαχαίρι το έκανα και εγώ για επεξεργαστή φίλου που στράβωσε κατά την μεταφορά... και δεν θα το ξανακάνω ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgis4886 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ποτέ μην λες ποτέ η γκουφιά πάντα καραδοκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 νομιζω το πιο συχνο σκηνικο ειναι οταν καιγονται ραμ αν τοποθετηθουν λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antuansupra Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) πολύ καλό το thread εχω κάνει ακριβως την ίδια πατατιά! εγω παντως με sata δισκους το εχω κανει πολλες φορες και δεν εχουν παθει τιποτα. οριστε και μια δικια μου λαλακια το πανω ανεμιστιρακι του κουτιου μου εχει μια ειδικη βαση μαζι του για να το κουμποσεις στο κουτη χωρις βιδες(και καλα)εεεεε οπως καταλαβενεται αυτη η βαση αρχησε να τριζει πριν απο λιγο καιρο αλλα αν την κουνουσα λιγο με το χερι μου,σταματαγε το τριξιμο.εεεεε 1.....2....3....μου εμεινε στο χερι η βαση και ο ανεμιστιρας μαζι. μολις θυμηθηκα και μια δευτερη λαλακια δανειζομαι εσωτερικω sata 160gb απο φιλο για να σωσω τα αρχεια μου απο τσαχπινιες που εχω κανει στα windows ολο αυτο το καιρο και η κατασταση οδευε προς format. -reboot -βαζω το cd -η κλασικη μονοτονη μπλε οθονη με τα λευκα γραμματα με ρωταει σε ποιον δισκο να περασω τα xp? -και καταλαβενετε σε ποιον δισκο πατησα το D και μετα το L!!! -μα φυσικα στον δανεικο 160αρι του φιλου μου που ειχε και τα δικα του αρχεια μεσα. -μετα την εγκατασταση αλλες 4 ωρες για να ξεθαψω διαγραμενα αρχεια και κανα διωρο για να δω εαν ειναι τα σωστα αρχεια που ανακτησα Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2009 από antuansupra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Barbattilas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 ο δικός μου έχιε φάει γερό κλωτσίδι και το κουτί από την μια πλευρά είναι στραβό και λίγο ανάπηρο στο βίδωμα-κλείσιμο. Ειχε σβήσιε φυσικά αλλα ο ένας δισκος ακόμη δουλευει. Ο άλλος μας άφησε πρόσφατα, 1 χρόνο μετα τα low kick. Αυτό με το μαχαίρι το έκανα και εγώ για επεξεργαστή φίλου που στράβωσε κατά την μεταφορά... και δεν θα το ξανακάνω ποτέ... Αν έσωσες τον επεξεργαστή γιατί όχι? Φυσικά με την προυπόθεση ότι δεν σε καλύπτει η εγγύηση και ή τον πετάς ή κάνεις ότι μπορέι γιανα τον φτιαξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Αν έσωσες τον επεξεργαστή γιατί όχι? Φυσικά με την προυπόθεση ότι δεν σε καλύπτει η εγγύηση και ή τον πετάς ή κάνεις ότι μπορέι γιανα τον φτιαξεις. λέμε ρε παιδί μου... και δεν ήταν και για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostgr_a_n Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Ας πω και εγω την δικια μου βλακια Μια μερα το καλοκαιρι ειχα την εμπνευση να καθαρισω το πληκτρολογιο του λαπτοπ μου. Πηρα την ηλεκτρικη σκουπα και πηγα να το καθαρισω. Ε,το γελιο επεσε οταν η σκουπα ρουφιξε 2 πληκτρα(συγκεκριμενα το κατω και το δεξι βελακι). Τελικα ανοιξα την σακουλα της σκουπας,βρηκα τα πληκτρα και τα ξανα εβαλα(δεν περιμενα να μπαινουν τοσο ευκολα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 2004, καλοκαίριαζε. Και τελείωνε το σεμινάριο πάνω στους "Αυτοματισμούς Γραφείου" ( = στην ουσία βασική χρήση η/υ). Εγώ φυσικά κωλοβάραγα όλο τον καιρό με τον Μάνο, τον υπεύθυνο του τομέα του ιδρύματος στο οποίο γινόταν η και καλά πρακτική εφαρμογή των αποκομισθέντων γνώσεων κατά την όλη διάρκεια του σεμιναρίου. Διότι μόνο από χρήση υπολογιστή δε μάθαινες εκεί. Έπρεπε όμως να δοθούν τελικές εξετάσεις. Και ο Άκης, μια και δεν είχα δικό μου pc (σιχαμένα μηχανήματα, ήμουν στο σεμινάριο για τα φράγκα -όπως και οι διδάσκοντες- και το χαρτί), και δε θα χρειαζόταν το δικό του, έναν P3, διότι είχε εξεταστική (άσχετη με τη χρήση υπολογιστή), και μετά καπάκι θα έφευγε για καλοκαίρι, προθυμοποιήθηκε το παιδί να μου τον δανείσει για να εντρυφύσω στα μυστικά του Word, του Excel, του Access και του Powerpoint, ώστε να μη γίνω ρόμπα στις εξετάσεις. Εννοείται πως ακόμη δε γνωρίζω τη χρήση των στηλοθετών, συναρτήσεων, πώς να φτιάξω μία βάση δεδομένων, και ένα αρχείο παρουσίασης ppt - ΑΛΛΑ έμαθα έκτοτε τα πάντα για τα WinME που φόραγε ο κύριος, καθώς και για τις χαρές του mIRC ('στω Μητς), του MSN ('στω Σώτο), και γενικώς έκανα ωραίους λογαριασμούς στον ΟΤΕ μέσω του Crypto 56K που επίσης φόραγε, εξερευνώντας το WWW, σε μια ιδιαίτερα αφοσιωμένη προσπάθεια να το γνωρίσω απ' άκρη σ' άκρη... Σε κάποια φάση, είχα πλέον αποκτήσει τέτοια αυτοπεποίθηση, που ήμουν σίγουρος ότι θα μπορούσα όταν έρθει η ώρα να τον επιστρέψω, να τον έχω σε ακόμα καλύτερη κατάσταση από αυτήν που μου τον παρέδωσε : πιο γρήγορος, με περισσότερο ελεύθερο χώρο στον Quantum Fireball 10Gb. Γι' αυτό και άρχισα τα tweaks, τους καθαρισμούς και άλλα συναφή. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, έκρινα ότι στο φάκελο "Windows", βρισκόντουσαν πολλά "αχρείαστα" αρχεία, με κατάληξη .dll, και φυσικά προέβην στη μαζική αποστολή τους στον κάδο ανακύκλωσης. O Άκης, θα είχε μια ωραία έκπληξη κατά την παράδοση του υπολογιστή του, όντας πλέον αποφορτισμένος αυτός από πολλά περιττά αρχεία.........................................oh wait ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKostaKiSS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Χτες που λέτε καθόμουν με την κοπέλα μου και βλέπαμε μια ταινία στο γέρικο pc μου(P4 3GHZ,5600 ULTRA AGP,1 GB RAM κτλ) και κλασσικά άρχισαν οι γκρίνιες(δε βλέπω,είναι μακριά η οθόνη κτλ ) ε σηκώνομαι και γω απ τον καναπέ να τραβήξω το γραφείο,αρχίζω να το τραβάω και....ΜΠΑΜ! κάτω το case,σβήνουν όλα!Λέω όχι ρε γμτ, τι έγινε!Να σημειωθεί ότι το case το έχω μονίμως ανοιχτό....Το σηκώνω,το ανάβω όλα οκ!Λέω ωραία....Απ την πτώση είχε φύγει μια κάρτα που δίνει 2 extra usb,κάτι το οποίο πρόσεξε η κοπέλα μου....Οπότε μου λέει με μια περιφάνεια....Εχει φύγει αυτό και μου δείχνει την κάρτούλα...Της λέω δεν παίζει ρόλο...Μου λέει οχι βάλτο-βάλτο!Ε πάω και εγώ να το βάλω,μην της χαλάσουμε και το χατίρι....και τσαφ!Σβήνει η οθόνη!Είχα κατα λάθος ακουμπήσει την κάρτα γραφικών με τη λάμα που στηρίζεται η καρτούλα με τις usb με αποτέλεσμα να πάει η κάρτα γραφικών άκλαφτη!Ηθικό δίδαγμα:Ποτέ μην ακούς τι έχει να προτείνει μια γυναίκα για το pc σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 χαχαχαχαχα αυτα ειναι... (μπααα απλως κατασταση ηθελε να κανει η κοπελα...οσο λιγοτερα φωτα σου λεει...τοσο το καλυτερο..ε,οπως και να το κανουμε...λεει...απο εδω θα τον παω...απο εκι θα τον στειλω...που θα παει...δεν θα βρω τροπο να το κλεισω εμμεσα το ριμαδι;!;!;!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα