Alexisssss Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Με ειρωνεύεσαι;;; Όχι,οκ...Το κινητό το έχω πάντα σε ένα συρτάρι Θα κατέστρεφα κάτι...Αν είχα ακόμα φορητό...(με πιάνεις; ) Οχι δεν σε ειρωνευομαι.Το εχω παθει και εγω αλλα με οθονη,το εγραψα σε προηγουμενο ποστ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 xaxaxaxaxaxaxax, όχι δεν είμαι, αλλά παίζει να έχουμε και το ίδιο γραφείο!!! Εγώ πάντως το έχω απο τη Neoset Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 NEC monitor 19" πριν 3 χρονια χωρις λόγο όποτε ηθέλε συρικνώνονταν όλα τα Pixel σε μια οριζόντια γραμμή με Pixel ακριβως στη μέση της οθόνης. Μπαμ της πατάω ένα κοπάνημα στη δεξιά πλευρά και αμέσως εφτιαχνέ....Το ξανακάνει , ξανα εγω χαστούκι και επανερχόταν.... Κατάντησα να το κάνω αυτο κάθε τέταρτο... (lame). Οσπου μία φορά απο τη δύναμη που έβαλα πεφτεί ενα πύλινο αντικείμενο που είχα επάνω στην οθονη και προσπαθώντας να το πίασω κάνει γκέλ και χτυπάει το τζάμι της NEC και αφήνει 2 ιντσες χαρακία Τελικά με αυτα και μ'αυτα την πήγα για service πριν λήξει και την εφτιαξαν , είχε καεί ενα τραντζιστορακι !!! ..... Ακόμα αυτή έχω ο τρισαθλιος.... εχώ παρει απο τοτε αλλες 2 22αρες αλλα τις επεστρεψα λογω κολλημενου pixel... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 http://stockgame.cjb.net/ κατι υπολογιστη αγαπης μου βγαζει...ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Πριν αρκετά χρόνια, είχα έναν Αthlon 1600+ Palomino. To PC ήταν στα τελευταία του και κάποια στιγμή εμφάνισε πρόβλημα στις θερμοκρασίες. Έβγαλα ψύκτρα, άλλαξα πάστα και στη συνέχεια το είχα υπό επιτήρηση. Τελικά δεν έφταιγε η πάστα και από speedfan έπαιρνα λάθος ενδείξεις θερμοκρασίας, οπότε κατέληξα να έχω ανοιχτό το κούτι και να ελέγχω με το χέρι. Το είχα στα πόδια μου το κουτί και μετά από ένα σημείο έγινα πολύ απρόσεχτος, έβαζα το χέρι μου χωρίς καν να κοιτάω, ώσπου μια μέρα ζζγκρρτςςς μού 'φαγε ένα δακτυλικό αποτύπωμα Φυσικά με τον ίδιο τρόπο (είμαι σίγουρος ότι μπορώ να το κάνω χωρίς να βλέπω), έχω βάλει usb σε θύρα ethernet/έχω πέσει πάνω σε έπιπλα με κλειστό το φως κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Πριν αρκετά χρόνια, είχα έναν Αthlon 1600+ Palomino. To PC ήταν στα τελευταία του και κάποια στιγμή εμφάνισε πρόβλημα στις θερμοκρασίες. Έβγαλα ψύκτρα, άλλαξα πάστα και στη συνέχεια το είχα υπό επιτήρηση. Τελικά δεν έφταιγε η πάστα και από speedfan έπαιρνα λάθος ενδείξεις θερμοκρασίας, οπότε κατέληξα να έχω ανοιχτό το κούτι και να ελέγχω με το χέρι. Το είχα στα πόδια μου το κουτί και μετά από ένα σημείο έγινα πολύ απρόσεχτος, έβαζα το χέρι μου χωρίς καν να κοιτάω, ώσπου μια μέρα ζζγκρρτςςς μού 'φαγε ένα δακτυλικό αποτύπωμα δηλαδη σου εκοψε το δαχτυλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Όχι το έχω ακόμα το δάχτυλο Aπλά μού φαγε το δέρμα κι έτσουζε αρκετά μέχρι να ξαναβγεί, με δυσκόλευε στο αριστερό strafe για μια βδομάδα (μεγάλο πλήγμα τότε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Φοβερό ρε φίλε. Να είναι καλά η γιαγιούλα σου να τη χαίρεσαι. :lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loumbas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Μια φορά και έναι καιρό κατάφερα να συνδέσω το καλώδιο τροφοδοσίας ανάποδα σε ένα σκληρο IDE. Μη ρωτήσετε πως γιατί είναι γνωστό ότι δεν μπαίνουν ανάποδα! Εγώ όμως το έκανα και μάλιστα καταλάθος! Επεσε γενικός, κάηκε δίσκος και ευτυχώς όλα τα υπόλοιπα τη γλίτωσαν για κάποιο περίεργο λόγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StaPas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Το καλοκαίρι πηγα να αλλάξω ψυκτρα επεξεργαστη και τα έκανα όλα καλά αλλά οταν εβαλα τον επεξεργαστη και την ψυκτρα δεν σηκωσα το αγκιστρο του socket με αποτελεσμα να μην εχει κάτσει ο επεξεργαστης και να μην κανει boot ο υπολογιστης, μετα απο ενα μηνα πιστευοντας οτι τον ειχα κάψει, ξανασχοληθηκα και απλά κουμπωσα σωστα τον επεξεργαστη που δεν ειχε σπάσει κανα δοντακι (θαυμα) και τελος καλο ολα καλα! Παρεπιπτωντος ειχα ανοιξει και θεμα σαν αρχαριος με αυτη την εργασια αλλα 0 απαντησεις ελαβα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 τα συμπερασματα πεχρι στιγμής είναι τα εξεις 1) το καλοκαιρι ποτε μην πειράζετε το πσ 2)το χειμωνα μην κυκλοφορήτε με ηλεκτρονικα επάνω σας 3) μην αφηνετε τις γιαγιάγες μητεράδες να κάνουν hack 4) όταν εισαι κουρασμενος καλύτερα να αφείσεις για άλλη μερα την επισκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ήθελα να πάω ένα εξωτερικό σκληρό στο σπίτι ενός φίλου για να πάρω κάποιες σειρές. Και επειδή βαριόμουνα να κουβαλήσω το καλώδιο USB και το καλώδιο τροφοδοσίας, τα άφησα σπίτι και θα χρησιμοποιούσα κάποια που είχε ο φίλος μου. Με το που βάζω το καλώδιο τροφοδοσίας, ΤΣΑΦ και μυρίζω καπνίλα(βλέπετε έδινε αυτό 12v ενώ ο εξ.σκληρός ήθελε νομίζω 3V). Τέλος πάντων βγάζουμε από μέσα το σκληρό να το συνδέσουμε στο pc του φίλου, μπας και γινόταν τίποτα. Αλλά όμως πάλι ΤΣΑΦ και καπνός (πολύ καπνό όμως).Εν τω μεταξύ το pc του φίλου δε ανοίγει και να με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας ότι θα πληρώνω διπλή ζημιά/μαλακία! Ευτυχώς το pc δε έπαθε τίποτα (μετά από κανά 5λεπτο άνοιξε) και έστειλα το σκληρό για εγγύηση μπας και γίνει τίποτα. Τα e-shop όμως είπαν ότι έκανα εγώ μαλακία και δε το άλλαξαν. ¨Όταν όμως ζήτησα μετά από 5 μήνες(να δείτε το βλέμμα το υπαλλήλου όταν του είπα ότι έχουν το χαλασμένο σκληρό μου για 5 μήνες) να μου τον φέρουν. Είπαν ότι τον είχαν χάσει και μου έδωσαν πίστωση 100 euro για τον ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ σκληρό. Ηθικό δίδαγμα:Τελικά και η μαλακίες συγχωρούνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 τα συμπερασματα πεχρι στιγμής είναι τα εξεις1) το καλοκαιρι ποτε μην πειράζετε το πσ 2)το χειμωνα μην κυκλοφορήτε με ηλεκτρονικα επάνω σας 3) μην αφηνετε τις γιαγιάγες μητεράδες να κάνουν hack 4) όταν εισαι κουρασμενος καλύτερα να αφείσεις για άλλη μερα την επισκευή 5)να εχεις πανω απο ολα ΥΠΟΜΟΝΗ.... δεν ειναι λιγες οι φορες που βαραω το κουτι μου οταν δεν μπορω να κανω κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ήθελα να πάω ένα εξωτερικό σκληρό στο σπίτι ενός φίλου για να πάρω κάποιες σειρές. Και επειδή βαριόμουνα να κουβαλήσω το καλώδιο USB και το καλώδιο τροφοδοσίας, τα άφησα σπίτι και θα χρησιμοποιούσα κάποια που είχε ο φίλος μου. Με το που βάζω το καλώδιο τροφοδοσίας, ΤΣΑΦ και μυρίζω καπνίλα(βλέπετε έδινε αυτό 12v ενώ ο εξ.σκληρός ήθελε νομίζω 3V). Τέλος πάντων βγάζουμε από μέσα το σκληρό να το συνδέσουμε στο pc του φίλου, μπας και γινόταν τίποτα. Αλλά όμως πάλι ΤΣΑΦ και καπνός (πολύ καπνό όμως).Εν τω μεταξύ το pc του φίλου δε ανοίγει και να με έχει πιάσει κρύος ιδρώτας ότι θα πληρώνω διπλή ζημιά/μαλακία! Ευτυχώς το pc δε έπαθε τίποτα (μετά από κανά 5λεπτο άνοιξε) και έστειλα το σκληρό για εγγύηση μπας και γίνει τίποτα. Τα e-shop όμως είπαν ότι έκανα εγώ μαλακία και δε το άλλαξαν. ¨Όταν όμως ζήτησα μετά από 5 μήνες(να δείτε το βλέμμα το υπαλλήλου όταν του είπα ότι έχουν το χαλασμένο σκληρό μου για 5 μήνες) να μου τον φέρουν. Είπαν ότι τον είχαν χάσει και μου έδωσαν πίστωση 100 euro για τον ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ σκληρό. Ηθικό δίδαγμα:Τελικά και η μαλακίες συγχωρούνται χααχχα ελεος ο σκληρος οταν πηρες την πιστωση ποσο εκανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 100 euro(όσο και η πίστωση) ...τον πλήρωσαν κανονικά σαν καινούργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα