thanos182 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Nα σου δειχνει ρε παιδι μου το ip αυτουνου που συνομιλεις!
parsifal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αν έχεις εγκατεστημένο το Messenger Plus! Live, υπάρχει ένα σκριπτάκι, το IPGet που κάνει καλή δουλειά...
Aesmade Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ή, αν νιώθεις hardcore, μπορείς να του στείλεις ένα αρχείο και ενώ το παραλαμβάνει πηγαίνεις command prompt και γράφεις netstat -a. Έτσι θα δεις όλα τα IP στα οποία είσαι συνδεδεμένος, ανάμεσά τους και αυτό του συνομιλητή σου.
cxmgp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ή, αν νιώθεις hardcore, μπορείς να του στείλεις ένα αρχείο και ενώ το παραλαμβάνει πηγαίνεις command prompt και γράφεις netstat -a. Έτσι θα δεις όλα τα IP στα οποία είσαι συνδεδεμένος, ανάμεσά τους και αυτό του συνομιλητή σου. σωστος....
thanos182 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 "Aesmade" χμμμμ καλο ακουγεται αλλα πες μου λιγο πως πηγαινω command prompt ? :Ρ δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο που ειπες! αλλα θελω να νιωσω hardcore! αντε καλημερα!
thanos182 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 βασικα εψαξα και αυτο με το script και μου φενεται πιο ευκολο αλλα θελω να το παιξω hardcore πως θα γινει! :Ρ Ευχαριστω παντως παιδες
nodas_21greek Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 "Aesmade" χμμμμ καλο ακουγεται αλλα πες μου λιγο πως πηγαινω command prompt ? :Ρ δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο που ειπες! αλλα θελω να νιωσω hardcore! αντε καλημερα! Έναρξη->Εκτέλεση->Γράφεις cmd και πατάς enter
parsifal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Χαχα, hardcore και να μην ξέρεις πως ανοίγει η κονσόλα στα Win, λίγο ανακόλουθο μου ακούγεται! Πήγαινε Start --> Run... --> γράφεις "cmd" και πατάς το Enter ***beaten by nodas!!!
thanos182 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 και μετα τι κανω? Δεν ειπα οτι ειμαι αλλα θελω να μαθω!
Eusebius Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Αυτό που είπε ο Aesmade: Γράφεις netstat -a και χτυπάς Enter. Για να δεις τί κάνει η παράμετρος -a και οι υπόλοιπες παράμετροι του netstat, δίνεις netstat /? και πάλι Enter. Αν θες να δεις ανοιχτές συνδέσεις και διευθύνσεις IP χωρίς να νιώθεις πολύ hardcore, υπάρχει και το TCPView της Sysinternals: http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/Utilities/TcpView.mspx
thanos182 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 βασικα δεν ειναι για μενα! ειναι μεγαλη ιστορια και ειναι για να ξες στο περιπου απο που logarei ο αλλος
gtr4460 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 pedia kliste to afto pai gia hacking ala proti fora ida antropo na theli na kani hackeries kai na min xeri tin grami entolon ta dos --------------------------------------------------- hacker den ise vriskontas tin ip tou alou ala ftiaxnontas esi ena programa pou tha to kani afto ---------------------------------- packet snifer pare ena kai apo mena kani capture sta paketa kai stile arxio kai kane capture tin xroniki stigmi dodeka second as poume vlepis tin ipirisia msn detals me dexi klick pano sto paketo kai tin pires tin ip ------------------------------
thanos182 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 "gtr4460" oχι και hacking ρε! noobas ειμια απλα θελω να χρησιμοποιω προγραμματα που εχουν γραψει ηδη αλλοι με τροπο ωστε να εξυπηρετω τις αναγκες μου! μια ip ειπαμε να βρουμε! :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.