Προς το περιεχόμενο

Acer 5920 ή Vaio AR41L

steve2810

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω νέο laptop και αναρωτιόμουν μήπως θα μπορούσε κανένας να με βγάλει από το αδιέξοδο, Acer 5920 ή Vaio AR41L??:confused:

Δημοσ.

Σε ποιοτητα ειναι σαν να συγκρινεις μπλουζα μινερβα με prada :) κατα τα αλλα ο acer ειναι πιο γρηγορος, μιας και εχει επεξεργαστη τ7300 στα 2 σε αντιθεση με τον τ7100 στα 1.8 του vaio, και καλυτερη καρτα γραφικων 8600 gt σε αντιθεση με την 8400.

Δημοσ.

Οντως, αυτό είναι αλήθεια. Στον τομέα των γραφικών και παιχνιδιών το Acer υπερέχει με διαφορά ή είναι απλώς λίγο καλύτερο από το VAIO?

Δημοσ.

μια 8400gs καρτα στο benchmark των vista παιρνει 3.1. Οσον αφορα τον δισκο του acer τον εχω δει και στις 5400 αλλα και στις 4200. Πρεπει να το διασταυρωσεις

Δημοσ.

Εχω δει τον VAIO από κοντά και οι χαρακτηρισμοί της κάρτας γραφικών είναι:

Επιδόσεις σε AERO: 5,9

Επιδόσεις σε παιχνίδια: 5,2

Δημοσ.

φιλε καποιο λαθος κανεις, αν μιλαμε για το μοντελο που εχει καρτα γραφικων την 8400. To 5.9 αυτη τη στιγμη ειναι το αριστο για τα vista. Λες μια 8400 καρτα να βγαζει αριστη βαθμολογια ???

Δημοσ.

Αν και ακούγεται τρελό βγαζει 5.9. Στο Public (Cosmos) πήγα και το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Και εγώ όταν το είδα έμεινα εκπληκτος

Δημοσ.

Δεν το νομίζω. Εκτός αν είχαν στη θεση του AR41L άλλο VAIO της ίδιας σειράς. Θα το ξανατσεκάρω πάντως όταν ξαναπάω. Κι εμένα πάντως μου φαίνεται εξωφρενικό(!!!), αλλά είναι η αλήθεια. Oh yes!

Δημοσ.

και το αλλο παραξενο ειναι να βγαζει μεγαλυτερη βαθμολογια στo aero απο οτι στα games. Τουλαχιστον 4-5 διαφορετικα laptop που εχω δει, παντα η βαθμολογια στο aero ειναι μικροτερη απο οτι στα games

Δημοσ.

Ακούγεται τρελό. Γνωρίζετε μήπως στις πόσες στροφές "παίζει" ο δίσκος του VAIO?? Βαθμολογία στην μεταφορά δεδομένων είχε 4,8.

Δημοσ.

ο συγκατοικος μου που εχει παρει το laptop apo ta multirama με cpu στα 2, 2gb ram, 8600m gt. Του βγαζει στο aero:4.9 ,στα games:5.2

Aυτο που καταλαβα ειναι οτι παιζουν αρκετο ρολο και οι drivers

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...