marios1957 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Παρακαλώ τους κατόχους του ανωτέρω που έχουν πάνω απ' τη "μάνα τους" WinXP,η που κατάφεραν να βάλουν εκ των υστέρων XP,να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου,η να postάρουν εδώ. Πήρα το ανωτέρω με Vista και ψάχνω να βρω τρόπο υποβάθμισης σε XP,χωρίς να χάσω το δικό του partition,αλλά ούτε να του βγάλω τα μάτια. Υποθέτω ότι αν δουλέψουμε με acronis σε κάποιο αντίστοιχο τέτοιο με XP και αντιγράψουμε κάπου το κρυφό partition,μετά θα είναι εύκολο να βάλουμε 2 160άρηδες άδειους πάνω στο δικό μου και κρατώντας "αποθήκη" τους δικούς του,να φορτώσουμε λειτουργικό. Ψιλοάσχετος είμαι,αλλά τη ψάχνω και μπορώ να βρω βοήθεια από διάφορα "θεριά" του χώρου.Μου χρειάζεται όμως το partition με XP. Υ.Γ.Α,αν αποφασίσει κάποιος να βοηθήσει ενεργά,κάνοντας "εξαγωγή+αποθήκευση" το δικό του partition,θα ληφθεί σοβαρά υπ' όψιν για ενεργή ανταπόδοση. Thnkz.
jmlion Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 φιλε μου καλημερα. εχω το ασερ 9813.αν καταλαβα καλα 8ελεις να βαλεις χρ στο 9815 ετσι? "μαμα"με χρ δεν εχει κικλοφορησει γιατι εγω το πηρα οταν βγηκε το μαιο. αν εχεις σκοπο να αλλαξεισ δισκους γιατι 8ες να αντιγραψεισ το παρτιτιον? απο ατι ξερω οι δισκοι μαμα δεν ειναι σε raid οποτε μπορεισ να βαλεις λειτουργικο στον αλλο δισκο.εκτοσ αν 8εσ να κερδισεις το χωρο που καταλαμβανουν τα βιστα. πρωτα πρεπει να δημιουργισεις τα recovery dvd.. εχω βαλει χρ στο ασερ και παιζουν αψογα. για να μπουν ομωσ πρεπει να εχουν σατα drivers για να δουν τουσ δισκους.
marios1957 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στην "ανησυχία" μου. Ήθελα το recovery partition των XP για τον απλό λόγο του ότι υπάρχουν πάρα πολλά proggies που έχουν σχέση με την Media Center εμφάνιση του εν λόγω laptop,οπότε θα είναι αγγούρι να το στήσω.Έχει πάρα πολλές συσκευές ενσωματωμένες στη μητρική και οι drivers που πρέπει να κατεβάσω θα μου φάνε κανα μήνα...Άμα όμως δεν βρω όλο το partition,με βλέπω να κατασκηνώνω στο site της Acer...
jmlion Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 koita opws sou eipa recovery cd den yparxei giati den exei bgei me tetoio leitourgiko. egw eixa perasei apo ena fujitsu 12ari c2d , oi drivers dinontai stin acer. kai douleuoun apsoga apla prepei na breis xp me sata drivers controller an eixa twra xp 8a sou ekana ena back up mipws na douleue. pantws egw tou exw balei t7600 kai 4 gb ram kai den kwlwnei pou8ena...
marios1957 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2007 Μου αργεί με τα Vista που έχει περασμένα πάνω,θυμίζοντάς μου celeron(lol).Ίσως δεν έχω μάθει ακόμα και τις δυνατότητές του.Γι αυτό λέω να κάνω downgrade σε XP.
jmlion Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2007 nomizw oti kai to 9813 kai to 9815 exoun sata diskous sta 5400.me tin cpu sta 2,16 pou sou lew kai 4 gb ram sto test pou kanei mou dixnei 5,1cpu-5,0ram-4,7 grafika kai 3,0 hdd speed!!! me mia allagi diskwn 7200rpm to mixanaki 8a petaei. den nomizw oti ta ecer utilllities diskoleuoun tin katastasi kai toso. bgale(an den to exeis kanei)merikaa programmata pou den sou xreiazontai kata tin ekkinisi tou laptop. mia kali kinisi 8a itan apo premium vista se ultimate pou einai pio sta8era kai enimerwmena xwris ta acer utillities. me ta xp 8a ksenerwseis,ase pou 8a prepei pali na baleis vista giati apo 2008 den 8a exei alla update ta xp.
marios1957 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Μπαίνουνε XP,μάλλον από αύριο.Άμα πετύχει θα postάρω και θα διαθέσω σε όποιον χρειαστεί το downgrade γι αυτό το laptop.
jmlion Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2007 nomizw oti to kalitero einai up-grade se ultimate vesrion twn vista. enoeite xwris ta uttilities tou acer. ta exw perasei file ta xp pro sp2(apo ena fujitsu si 1520).den tou pane apla. apla sou lew oti ektos apo to katapliktiko 3d interface pou exoun ta vista me ta xp den 8a mporeis pleon na ta enimerwneis.. ase pou xaneis kai to media-center mode.
marios1957 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Με ενοχλεί που σώνει και καλά θέλουν να μου πασσάρουν τα (S)Vista.Εντάξει,να δεχτώ ότι το κόστος του λειτουργικού είναι ενσωματωμένο στην τελική τιμή.Για ποιό λόγω όμως να αναγκαστώ να εκταμιεύσω πέντε άδειες ακόμη;Τόσα είναι τα μηχανήματα σπιτιού+γραφείου.Και καλά,κάποια στιγμή θα σταματήσει να εξελίσει τα XP,ποιός με διαβεβαιώνει ότι εφ' όσον με αναγκάσανε να αναβαθμιστώ πλήρως στο καινούργιο τους λειτουργικό,ότι θα συνεχίσουν να με καλύπτουν,χωρίς να με στριμώξουν στο μέλλον να μπω στην καινούργια τους Ver,την ΑΝΑΨΕ.ta (π.χ.); Γι αυτό λοιπόν,κάποια έκδοση"ανατέντεντ"XP,ούτε serial καλά-καλά δεν θέλει,όσο για τα updates,τα παίρνουμε μαζεμένα. Όσο για τα 3d trans,ας πάει στο καλό,έτσι καταφέρανε και τους Ινδιάνους να τους δαγκώσουνε το Μήλο με καθρεφτάκια.Για Media Center,ποιός σου είπε ότι δεν δίνει η Acer με XP; Προχωράει η υποβάθμιση.... Btw,έχει δοκιμάσει κανείς να οδηγήσει Laptop Vista σε δίκτυο με XP;Περπατάει;
theglassicon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Nea apo to metwpo.... Sto laptop egathistante kanonika ta XP, toulaxiston h copia me extra drivers pou exw. H acer exei drivers gia to 9810 kanoun omws kai gia to 9815 pou syzitame. Oi diskoi den einai se raid config apo mama. exei mia papatza gia soft raid tis intel mono. Recovery se ftysta kanei kanonika apo factory recovery DVD an kati strabwsei gia tin egiisi. Me XP panw petaei....to exw desei sto grafeio kai ayto sto patwma. Elpizw na exei mpyres sto spiti ama to ferw....
jmlion Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2007 kati tetoio eixe simbei kai tin idia koubenta eixa kanei kapote gia ta xp.ta vista den einai teleia alla me ton kairo nomixw oti 8a ginoun opws prepei. na pw tin alli8eia kai gw ta vista mono sto 9813 ta paizw kai sta alla 5 laptop exw xp pro. bebea auti i koubenta einai ektos 8ematos pou arxikws eixes 8esei. me to kalo loipon gia downgrade .. gia diktio me xp-vista nomizw apo ena gnwsto mou oti ta vista-buzness einai ta katalilotera. epidi omws den kserw kati sigekrimeno an ma8w 8a se enimerwsw. elpizw na to xareis opws kai gw to acer mias kai eimaste ligoi idioktites tou. filika giannis
Apoll Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Συγνώμη για το νεκρανάστημα της συζήτησης, αλλά μπας και μπορεί να ρίξει φως πως στήνουμε τα XP στο 9813WKMi? Δεν βλέπει τον δίσκο που λέει στο BIOS ότι είναι SCSI με τίποτα. Οι δύο εκδόσεις που έχω πρόχειρες είναι 32bit XP PRO SP2c (που έχουν ΣΑΤΑ) και 64bit XP PRO αυθεντικά. Το χρειαζόμαστε εδώ στην δουλειά για rendeging σε MAX 2008 και τα Σβήστα τρώνε όλο το σύστημα. Ευχαριστώ. ΥΓ Έχω κάνει από τα σβήστα εγκατάσταση το τελευταίο XP BIOS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.